Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(a Lua @ 2008 08 30, 08:33)
Einu dar į Scrapukės blog'ą - nesupratau, ar Miglotos darbelį jau dabar galima pamatyti??? Kaip taip?  g.gif

uz mane vis tiek balsuoti negalima, tad jokio skirtumo.. as dziaugiuosi, kad jau ikele, daugiau demesio gausiu, nei kad su visais kartu butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz kritika 4u.gif Zolyte noriu auginti kitam darbeliui, mano mazes istorijos su vandeniu (norejau pavadinti "slapios istorijos", bet mb uzprotestavo tipo jam kazkios sexualines asociacijos doh.gif ).

Darbelio netaisysiu, bet patarimus galima juk panaudoti ateities darbams 4u.gif Vat kai bandziau greitai sulibdyti, tai va ir gavos prisviles blynas lotuliukas.gif Dar ne man juos greitai kepti. Tad tam meete net nezinau ka reikes daryti, nes nesu pasiruosusi kazka daryti g.gif
Dziaugiuosi kad geles patiko 4u.gif Net nezinau, kaip jos ir isejo tokios grazios lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk, pavėluotai, bet man viskas super išskytus raidės flomiku schmoll.gif
Pavadinimas g.gif norisi riebesnėm

Vis tiek šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Pasiskolinau darbelį:

user posted image

Sakykit, kaip padarytas foto rėmelio pagrindas g.gif
Graublėtą popierių turiu, bet kaip išgauti tą apdraskymą ir nušiurimą ...
Klijuoti kitą ant to graublėto ir paskui plėšyti ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 01, 08:28)
Sakykit, kaip padarytas foto rėmelio pagrindas  g.gif

greiciausiai cia naudotas kartonas is dezes, jo virsutiniai sluoksniai lygus, o vidurinis gofruotas, tai virsutinis sluoksnis gerokai nuplestas, bet dar like ir to lygumo, o po to nudazyta dazais smile.gif
Atsakyti
user posted image

idejau savo konkursini blyna dar ir cia, gal kam ikvepimas greiciau ateis ax.gif

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus šalinamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 rugsėjo 2008 - 12:15
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 01, 09:28)
Sakykit, kaip padarytas foto rėmelio pagrindas  g.gif

Jap. kaip Miglota ir sakė, čia paprasčiausias kartonas, esu ne kartą taip dariusi. Nuplėši vienoje pusėje viršutinį sluoksnį, o tada tonuoji-sendini rolleyes.gif labai gražių dalykų galima padaryti, plius savikaina laaabai maža smile.gif

Miglota
, darbelis laabai nuotaikingas, superinis bachuriukas thumbup.gif
Klausyk, jei aš esu tavo swap mergaitė - man pridėk krūvą tų savo puikiųjų bradsių ir t.t. ir busiu žiauriai laiminga ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 01, 12:14)
Miglota[/size][/color], darbelis laabai nuotaikingas, superinis bachuriukas  thumbup.gif
Klausyk, jei aš esu tavo swap mergaitė - man pridėk krūvą tų savo puikiųjų bradsių ir t.t. ir busiu žiauriai laiminga  ax.gif  lotuliukas.gif

aciu mirksiukas.gif superine mama, superinis ir vaikas lotuliukas.gif
oi tu lape snape.. tu apie tuos super didelius kalbi is ankstesniu darbu, nes sitam tai nei vieno bradzo nera?, galiu pabut swapo berniuku ir jei kada uzmatycia pigiai tai paimsiu.. turiu juos 6 spalvu, bet visi is rinkiniu smile.gif
Atsakyti
savaitgalinis blynas sulauke savo eiles pasirodyti ir laukia komentaru smile.gif
user posted image
Atsakyti
Miglota wub.gif wub.gif wub.gif Pas tave fantazija superine thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, net žodžių trūksta. Atrodo, net uogų skonį pajutau. Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 01, 15:24)
savaitgalinis blynas sulauke savo eiles pasirodyti ir laukia komentaru  smile.gif

ir aš noriu tokių uogų wub.gif labai gražu thumbup.gif o jau tie paraitymai su boružėlėmis tai išvis wub.gif
o uogeles, tai čia karoliukus kažkokius išardei? g.gif
Atsakyti