Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Tosk @ 2008 08 29, 17:16)
Mano naujas naujas blynas.

Tosk, o tas gėlytes pati darei, ar jos jau tokios buvo? bigsmile.gif Jei pati darei, tai jas karpei ir spalvinai pati, ar iš tokios spalvos popieriaus iškirpai? smile.gif Labai patiko gėlytės bigsmile.gif
Atsakyti
Radau tos pacios serijos vienspalvy popieriu ir kita marga su gelytem. Kaikurias gelytes iskarpiau kaip ispaisyta, kitas pati papaisiau ir iskirpau. Viska abzulinau su nagu dilde, padaziau su sviesiu Distress Ink, ir krasciukus paplesiau, palanksciau ir galiausiai islanksciau islinkimus 4u.gif
Atsakyti
Tosk, gėlytės jėga, spalvos - žemiškos, tinka ir patinka ...
g.gif komentarų ir kritikos ar nori ?

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 29, 19:05)
Tosk, gėlytės jėga, spalvos - žemiškos, tinka ir patinka ...
g.gif komentarų ir kritikos ar nori ?

Na duok ir kritika, bet manau klaidu galybe blush2.gif As ir pati nezinau ar jis man patinka, ar nepatinka. Bet dusiai lengviau pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 29, 15:16)
Mano naujas naujas blynas.

tosk, o jau geliu grozis blink.gif wow wub.gif

vanduo tas nesiziuri kazkaip ypatingai, gal dar kokius zalius taskiukus uzdek ant tos melynos apacioj kur zole ir melynus virsuj su ta plastmase su oro burbuliukais g.gif , nes darbar vanduo labai placiai nupiestas ir vizualiai kazkaip nesiziuri pratestas vanduo, ten kur jau turetu buti zole, ir as gal buciau tas nertas juosteles pratesus ir i desine ir i virsu, kad nesibaigtu ties nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 29, 19:26)
tosk, o jau geliu grozis  blink.gif  wow  wub.gif

vanduo tas nesiziuri kazkaip ypatingai, gal dar kokius zalius taskiukus uzdek ant tos melynos apacioj kur zole ir melynus virsuj su ta plastmase su oro burbuliukais  g.gif  , nes darbar vanduo labai placiai nupiestas ir vizualiai kazkaip nesiziuri pratestas vanduo, ten kur jau turetu buti zole, ir as gal buciau tas nertas juosteles pratesus ir i desine ir i virsu, kad nesibaigtu ties nuotrauka  4u.gif

Vat ta upe.... Zinau kad ji per ryski ir per daug priterliota... Pradinis planas buvo kitoks tongue.gif Bet man su trafaretiniu teptuku nelabai ejos darbuotis doh.gif Ir nezinau kaip prislopinti ta melyna g.gif
O juosteles, jei atkreipei demesy visuose mano darbuose panaudoju per mazai lotuliukas.gif Ta horizontalia galiu pratesti, nes kazkas vistik smegenelese sukirbejo ir as kazkodel jos galo visai nepriklijavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk: geles thumbup.gif wub.gif , isvis, kam tu perki Prima jei pati sugebi tokia spasidaryti g.gif
truputį kritikos jei neįsižeisi:
-Viena maža/standartinė nuotrauka pasimeta toookiam dideliam 12x12" plote, ir net tu juostelių įrėminimai nepadeda. Labai trūksta dar kokio raštuoto popieriaus po foto. Pirma mintis buvo tamsiai rudo su baltais taškiukais.
-Pavadinimas užrašytas flomasteriu nelabai tinka...suteikia vaizdą kad paskubom darei, o gėlės tokios elegantiškos reikalauja stambesnio, labiau pasireiškiančio pavadinimo. Turiu tokias mėlynų džinsų medžiagines raides (Maiking Memories), jos labai čia tiktų ypač ant žalio fono.
-vanduo...tikrai nesuteikia norimo vaizdo. Aš būčiau nupiešus tokias srovės linijas paprastu pieštuku, paskui užrašius tekstą/aprašymą ant jų su mėlynu flomasteriu, paskui ištrink pieštuko žymes tik. Tokiu būdu turėsi ir vandenį, tiks ir dizaino atžvilgiu ir praktiška-kaip išradingai sutalpinti paragrafą.
Papildyta:
savo vakarykštį blyną irgi įkėliau... ax.gif Matau be relijos pagundų pasipylė SB darbeliai lotuliukas.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 rugpjūčio 2008 - 20:56
Ikeliau ir Miglotos konkursini, gal kam nors suteiks ideju musu darbeliai mirksiukas.gif . Man taip patinka jos zalia ir oranzines spalvos...Geras pavyzdys kaip pagal viena schema galima padaryti tiek ivairiu SB darbeliu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 29, 16:16)
Mano naujas naujas blynas. Kadangi mano galva istinus, nuo bumbekles bendradarbes, tad tiesiog daviau valia akims, bet ne smegenims.... Ta darbely pradejau savaitgaly ir vakar pabaigiau. Nepatenkinta tik vienu dalyku, mano nupeckiotu vandeniu, taikiau prie gelyciu spalvos, bet vistiek neisejo tokia spalva padaryti. Ir nupeckiojimas neisejo, speju kad reikejo didelio ir plokscio teptuko (norejau tokiu plonu linijyciu, tarsi, kai baigiasi dazai ant teptuko). Na bet kada nors iseis.
labai faina ideja, gaila, kad nelaba pavyko teptuko suvaldyti doh.gif , tikiu kita karta labiau pavyks, siaip ir gelyciu meistre beveik busi mirksiukas.gif saunus darbelis, man dar patiko lapo krastai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 29, 21:55)
Ikeliau ir Miglotos konkursini, gal kam nors suteiks ideju musu darbeliai mirksiukas.gif . Man taip patinka jos zalia ir oranzines spalvos...Geras pavyzdys kaip pagal viena schema galima padaryti tiek ivairiu SB darbeliu. thumbup.gif

aciu, kad ikelei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 29, 18:24)
aciu, kad ikelei  bigsmile.gif

4u.gif
dar norejau pranesti kad sulaukus konkurso termino, ikelus visu darbelius, temos publikavimo data pakeisiu kad atidarant blog'a iskart rodytu pradzioj ir nereiktu po archyvus landziot...palengvins su balsavimu...smagu kad praeita karta atsirado net 37 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 rugpjūčio 2008 - 05:36
Tosk, ar šitame LO tu norėjai pasėti žolytę? biggrin.gif
Man visumoj patiko, jaučiu, šis darbelis suveikė kaip geras relaxas, ane? wink.gif Man tik pavadinimas pasirodė parašytas per plonom raidėm ir užkliuvo, kad nuotraukytė tokia nedidukė, be pagrindo. Bet ne man dalyti patarimus. blush2.gif
O vandenukas - gerai, nors ir ne tobulai, bet man labai gerai thumbup.gif

Einu dar į Scrapukės blog'ą - nesupratau, ar Miglotos darbelį jau dabar galima pamatyti??? Kaip taip? g.gif
Atsakyti