Miglota, man tod dizaino plonybes dar per aukstas pilotazas... tad darbelis nuostabus Man labai patiko, kad panaudojai ryskias spalvas, man butent tokie LO skirti berniukams
Tekstas kazkodel manau realybej daug ryskesnis.
As vakar irgi beveik pabaigiau nauja darbely, beliko tik teksto truputy uzrasyti, bet nezinau kurioj vietoj jy pliekti Na kaip vakare pasvies, taip ir padarysiu. Kazkoks tas LO keistas... supliekiau greitai, per daug negalvodama, tiesiog reikejo smegenelems poilsio
Miglota tavo šis darbas tiesiog jėga. Man labai, labai patinka
aciu visom
labai labai aciu uz visus patarimus .. nezinau kaip visas taisykles isikalt i galva
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 28, 14:53)
Miglota: aplamai darbelis:
labai labai aciu uz visus patarimus .. nezinau kaip visas taisykles isikalt i galva
Miglota, iš tavo darbelių matosi, kad jau esi įgūdusi scraperė Labai patiko šis tavo SB apie brolius Aš net supratau, kad pavadinimas yra "Broliai", nors norvegiškai nemoku. Čia tau pliusas - darbelis kalba pats už save ir be žodžių. Be to, labai gražus tas tavo LO gavosi!
Kaip įsiminti visas taisykles? Tai sakau, reikia užrašyti Scrapukės pasisakymus ir išleisti knygos pavidalu. "Lietuvos SCRAP'O krikštamotės patarimai žaliems"
Kaip įsiminti visas taisykles? Tai sakau, reikia užrašyti Scrapukės pasisakymus ir išleisti knygos pavidalu. "Lietuvos SCRAP'O krikštamotės patarimai žaliems"
aciu, A Lua, tu labai moki pakelti nuotaika savo komplimentais
del igudimo tai suabejociau buna kartais, kad randu koki darba zurnale ir nesuvokiu KAIP JOS TAIP SUGALVOJA.. netgi nera super sudetinga, bet pati ideja, kompozicija, detales, taip, kad man dar mokytis ir mokytis, as dar tik pradinuku lygio
dar vienas klasimas: palandziojau po blogus ir ten buna kartais skaiciukai kiek per menesi darbeliu iskepa, nu tai man nerealu kai buna kokie 20-30.. tai reiskia, kad sedi kasdien ir dirba, dirba, dirba.. tada as kazko jau nebesuprantu ar jos kepa kaip blynus bele sumesdamos nuotraukas, ar is to gyvena ar neturi daugiau ka veikti.. as per puse metu tik 15 tesugebejau
dar vienas klausimas:
ant kokio pavirsiaus naudoti siuos dazus, ad butu efektas.. as bandziau ant paprasto popieriaus, bet man kazkodel nesigavo.. gal pavirsius turi buti slidus
del igudimo tai suabejociau buna kartais, kad randu koki darba zurnale ir nesuvokiu KAIP JOS TAIP SUGALVOJA.. netgi nera super sudetinga, bet pati ideja, kompozicija, detales, taip, kad man dar mokytis ir mokytis, as dar tik pradinuku lygio
dar vienas klasimas: palandziojau po blogus ir ten buna kartais skaiciukai kiek per menesi darbeliu iskepa, nu tai man nerealu kai buna kokie 20-30.. tai reiskia, kad sedi kasdien ir dirba, dirba, dirba.. tada as kazko jau nebesuprantu ar jos kepa kaip blynus bele sumesdamos nuotraukas, ar is to gyvena ar neturi daugiau ka veikti.. as per puse metu tik 15 tesugebejau
dar vienas klausimas:
ant kokio pavirsiaus naudoti siuos dazus, ad butu efektas.. as bandziau ant paprasto popieriaus, bet man kazkodel nesigavo.. gal pavirsius turi buti slidus
landzioju siandien per visas temas gal kam pravers, manau galima panaudoti ir SB http://picasaweb.goo...om/shuepy/Hilos
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 29, 16:12)
landzioju siandien per visas temas gal kam pravers, manau galima panaudoti ir SB http://picasaweb.goo...om/shuepy/Hilos
Jau anksčiau kažkur mačiau tą puslapiuką ir nagrinėjausi Bet manau kitos dar nebus mačiusios ir joms pravers darant savo darbelius
QUOTE(Miglota @ 2008 08 29, 12:59)
dar vienas klausimas:
dar vienas klausimas:
Pas norvegaites yra 100LO klubas, ten reikia per metus padaryti maziausiai 100. Apziurinejau as juos... Puse ju, tikru tikriausia chalturke Viena screpinanti pazystama norvege, visiskai nedirba, vaiku veik visa diena nera namuose, tai vat ir screpina. Jai negerai su nugara, tai sake, jei ne sis hobis, ji blustu namuose. As ir nedaug padariau Bet pradzioj sugalvoti ir igyvendinti reikdavo menesio, dabar per menesy jau padarau 2.
Situ dalykeliu nezinau kaip naudoti, bet labai noriu ismokti. Susitikime turiu sarasiuka, ka noreciau suzinoti, ismokti. Sita priemone mano sarasiuke yra
Miglota: tie Distress dazai sutrukineja ant storesnio pavirsiaus kaip kartono/chipboard/grungeboard, ir t.t.
P.S. noreciau ikelti tavo konkursini (kadangi visvien negales niekas balsuoti uz ji-kaip nugaletojos), OK?
pas amerikones forumuose daznai matau ju parase parasyta kad "Esu uzsibrezus pasekti 180 LO i metus" Maciau net tema, kur paklause kam butent kieki nustatyt. Tos kurios atsake tai sako kad skatina jas dazniau scrapinti ir ygyvendinti tiksla--kaip su dietom uzsibrezi numesti 15 kg/metus...kzks panasaus.
--kuo dazniau scrapini tuo didesni pasitikejima savimi turesi . Vakar padariau LO per viena vakara (veliau siandien ikelsiu) . Anksciau man butu uztruke gal savaite padaryti panasu LO: Labai padeda issitraukti visus numatytus reikmenis: popierius, juosteles, pagrazinimus ir kibt i darba tik su tom priemonem. Anksciau as vis suabejodavau, is naujo perziuredvau visus popierius, ieskodavau "dar kazko"...ilgai uztruko man, pasamoneje bijojau suklysti tai vis stumdydavau viska ant popieriaus. Dabar kibu i darba ir svarbiausia leidziu sau suklysti , bet retai taip buna kad sugadinu LO.
Nejuokink...Bet galeciau surasyti tokias dizaino "taisykles", tai vietoj to kad taisyciau tais paciais zodzias, galeciau parasyt: "Paskaityk taisykle Nr..."
2peas forume buvo tema tokiu dizaino taisykliu-patarimus kuriuos surase moteriskes kurias pastoviai spausdina SB zurnaluose ar tu kurios is SB pragyvena. Jei labai noresit, galesiu ju paprasyt atsekti sia tema, Daug ka is to saraso as jau esu pasidalinus su jumi.
P.S. noreciau ikelti tavo konkursini (kadangi visvien negales niekas balsuoti uz ji-kaip nugaletojos), OK?
dar vienas klasimas: palandziojau po blogus ir ten buna kartais skaiciukai kiek per menesi darbeliu iskepa, nu tai man nerealu kai buna kokie 20-30..
pas amerikones forumuose daznai matau ju parase parasyta kad "Esu uzsibrezus pasekti 180 LO i metus" Maciau net tema, kur paklause kam butent kieki nustatyt. Tos kurios atsake tai sako kad skatina jas dazniau scrapinti ir ygyvendinti tiksla--kaip su dietom uzsibrezi numesti 15 kg/metus...kzks panasaus.
--kuo dazniau scrapini tuo didesni pasitikejima savimi turesi . Vakar padariau LO per viena vakara (veliau siandien ikelsiu) . Anksciau man butu uztruke gal savaite padaryti panasu LO: Labai padeda issitraukti visus numatytus reikmenis: popierius, juosteles, pagrazinimus ir kibt i darba tik su tom priemonem. Anksciau as vis suabejodavau, is naujo perziuredvau visus popierius, ieskodavau "dar kazko"...ilgai uztruko man, pasamoneje bijojau suklysti tai vis stumdydavau viska ant popieriaus. Dabar kibu i darba ir svarbiausia leidziu sau suklysti , bet retai taip buna kad sugadinu LO.
Tai sakau, reikia užrašyti Scrapukės pasisakymus ir išleisti knygos pavidalu. biggrin.gif thumbup.gif "Lietuvos SCRAP'O krikštamotės patarimai žaliems" biggrin.gif
Nejuokink...Bet galeciau surasyti tokias dizaino "taisykles", tai vietoj to kad taisyciau tais paciais zodzias, galeciau parasyt: "Paskaityk taisykle Nr..."
2peas forume buvo tema tokiu dizaino taisykliu-patarimus kuriuos surase moteriskes kurias pastoviai spausdina SB zurnaluose ar tu kurios is SB pragyvena. Jei labai noresit, galesiu ju paprasyt atsekti sia tema, Daug ka is to saraso as jau esu pasidalinus su jumi.
Labai labai labai reikalingas tas Dizaino Taisyklių sąrašėlis.
Ypač man, mano mokykloj net padorių piešimo pamokų nebuvo, jokios braižybos irgi. Kaimas.
Ypač man, mano mokykloj net padorių piešimo pamokų nebuvo, jokios braižybos irgi. Kaimas.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 29, 15:49)
Jei labai noresit, galesiu ju paprasyt atsekti sia tema, Daug ka is to saraso as jau esu pasidalinus su jumi.
Oi mums gali surašyti kaip taisykles pirmame puslapyje ...
Rimtai, bus "pradžiamokslis žaliems"
Mano naujas naujas blynas. Kadangi mano galva istinus, nuo bumbekles bendradarbes, tad tiesiog daviau valia akims, bet ne smegenims.... Ta darbely pradejau savaitgaly ir vakar pabaigiau. Nepatenkinta tik vienu dalyku, mano nupeckiotu vandeniu, taikiau prie gelyciu spalvos, bet vistiek neisejo tokia spalva padaryti. Ir nupeckiojimas neisejo, speju kad reikejo didelio ir plokscio teptuko (norejau tokiu plonu linijyciu, tarsi, kai baigiasi dazai ant teptuko). Na bet kada nors iseis.