Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 27, 17:03)
kadangi patarimai jau isdalinti, tai as tik pagyrsiu ne tik plepancias bet ir skrepinancias merginas, o as laukiu kol visi is namu issilakstys  ax.gif , niekaip nesusikaupiu skrepinimui  verysad.gif

as vakar nakti pradejau viena, bet uzstrigau su pavadinimu doh.gif
Atsakyti
Negi aš užkrėčiau g.gif
Atsakyti
mano vakarykstis blynas, laukiu komentaru 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Miglota, stiprus darbelis (pirma mintis) spalvos derinasi, neperkrauta ...
Šaunuolė 4u.gif

Turiu tau klausimų:
Kaip padarei raides ir ką tai reiškia ?
Ar tai du skirtingi lapai popieriaus: raudonas pagrindas ir tas baltas dryžuotas ?
Tas dryžuotas atrodo kaip išpieštas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 28, 10:45)
Miglota, stiprus darbelis (pirma mintis) spalvos derinasi, neperkrauta ...
Šaunuolė  4u.gif

Turiu tau klausimų:
Kaip padarei raides ir ką tai reiškia ?
Ar tai du skirtingi lapai popieriaus: raudonas pagrindas ir tas baltas dryžuotas ?
Tas dryžuotas atrodo kaip išpieštas  g.gif

aciu 4u.gif raides, kur ant nuotraukos iskirtau su replytem ir apvedziau krastelius, jos reiskia "broliai". L raide tai rubonas uzdetas ant juodais dazais nudazyto ir specialiu skysciu, kuris suteikia blizgesi ir iskyluma, padengto grungeboard. visas pavadinimas - broliai L. L - tai pirma pavardes raide mirksiukas.gif
popierius toks jau buvo ir tas ispiesimo efektas tikrai labai graziai atrodo
Atsakyti
Miglota rimtas darbelis..labai dera spalvos..nieko nekeisciau..gal tik prie L raides dar kokiu dalykeliu prideciau..
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 28, 11:18)
gal tik prie L raides dar kokiu dalykeliu prideciau..

aciu 4u.gif as irgi galvojau, bet nesagalvojau ka.. gau kokiu kniedziu baltu pasaudyt g.gif
Atsakyti
Miglota, thumbup.gif darbelis. Spalvos suderintos, toks neperkrautas, berniukiškas. Man labai patinka kaip tu panaudojai tą permatomą popierių: suteikia lengvumo, švelnumo. wub.gif
Atsakyti
Miglota nu ka as zinau, ziurejau ziurejau, neradau kur prisikabinti, tai dabar teks pagirti lotuliukas.gif , ziurisi tikrai thumbup.gif ,
as tai nieko nekeisciau ax.gif
Atsakyti
Man tai teksto ryskesnio noretusi, bet esu isitikinusi, kad naturoje jis ziurisi taip kaip reikia.
Zinokit, naturoj Miglotos darbai... wub.gif
Atsakyti
Miglota, man labai patinka. Tie juodi akcentai thumbup.gif O kas parašyta, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Miglota: aplamai thumbup.gif darbelis: spalvos kontrastines: raudona-zalia=jega, dizainas stiprus, bet detalese yra trukumu (ne taip lengvai issisuksi kaip su konkursiniu lotuliukas.gif tongue.gif ) Ka pataisyciau siame puslapy:
- labai daug keturkampiu formu="astriu kampu": nuotraukos, "L" monograma, Teksto deze...reikejo ikomponuoti apskritimu i dizaina (pastebek kad vezimelio ratas apvalus, rastuoto popieriaus laikrodis apvalus...o pati apskritimu nepanaudojai savam dizaine kad "suminkstinti" visus keturkampius); Gali aplink kaukuole juodai ka nors uzstampuoti, apibrezti ar koki apvalu rub-on'a uzdeti.
-Nz, kodel 3 dekoratyvinius vinukus dejai trikampiu aplink kauke...gaunasi tokia netvarka ten...jau minejau, apskritimas labiau tiktu mirksiukas.gif
-diagonales: jom nepasinaudoji dizaine. Pavyz. jei dejai tuos "X" apacioj prie teksto, jos taip pat tiktu isstrizai prie "L" raides: Jei naudoji juoda nuplesta remeli apacioj prie foto, tiktu kad taip pat juoda panaudotum isstrizai prie virsutines foto (o ne balta kaip tu panaudojai)
--tekstas per sviesus. Tiek juodos spalvos panaudojai, o jis nublukes. mirksiukas.gif

--Visumoj thumbup.gif , matosi tobulejimas su kiekvienu darbeliu
Atsakyti