Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

Eglu, labai žaismingas atvirukas, toks grynai gimtadieniškas thumbup.gif
Atsakyti
Eglu, šaunuolė thumbup.gif darbelis. na toks linksmas. 4u.gif
Atsakyti
Eglu: Cool.Man patiko kaip tu situos popieriukus panaudojai.Bet atvirukas gal labiau tiktu kokiam berniuksciui.Nors, gal ir mamai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 26 rugpjūčio 2008 - 13:42
Sanrita: norejau pasitaisyt doh.gif 5 dienos o ne 5 menesiai kaip as parasiau
Eglu: man atvirukas labai fainas, nepagalvociau kad tik berniukiskas, bet labai zaismingas ir gal jaunesnio amziaus zmoguciui. Bet mama dziaugsis labai kad ranku darbo dovana thumbup.gif (p.s. man sis tavo graziausias atvirukas)
Atsakyti
Man irgi Eglu atvirukas labai patiko drinks_cheers.gif Netgi labai labai. thumbup.gif Tikrai šauniai sugalvojai, kaip panaudot popierių. Aš netyčia irgi tokį lapą nusipirkau iš tavęs arba iš lauramamos, nepamenu iš ko. doh.gif Bet tu įrodei, kad mėlyna - nebūtinai berniukiška. drinks_cheers.gif

O Sanritos SB irgi labai patiko thumbup.gif Aš gal nieko naujo nepasakysiu, bet vis tiek noriu pasisakyt. ax.gif Pavadinimas per stambus. Gal verta jį užrašyt mažesnėm tokiom pat raidelėm dešinėj lapo pusėj toj laisvoj erdvėj virš nuotraukų (ant žalsvo ploto)? O kairėj pusėj po nuotraukom (ant gelsvo ploto) užrašyti istoriją, kaip nuo laimės sutrikę tėvai pamiršo savo leliuką pafotografuoti mėnesiadienio proga? ax.gif

O raidelės iškirpai iš ko? Iš dirbtinio veltinio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 26 rugpjūčio 2008 - 15:35
Sanrita saunuole, kad darbuojies thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Eglu thumbup.gif Tikrai nekyla abejones, kad tai gimtadieniskas atvirukas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina, visos tik dirba dirba, o aš kaži kada paskrapinsiu?

Eglu
, atvirukas labai mielas. Man irgi toks visai nieko būtų ax.gif Biški mrgokas, bet nuotaikai pakelti laaabai tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 08 26, 16:32)
O raidelės iškirpai iš ko? Iš dirbtinio veltinio?

Oi ne schmoll.gif iš papsrasto popieriaus, subadžiau skylutes ir apsiuvau.
Man pareina įvairių dydžių ir šriftų raidės, tai pasiteisinimo nebebus kitą kartą blush2.gif

Eglu, atvirukas super thumbup.gif
Atsakyti
Eglu, atvirukas Linksmuoliskas toks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Eglu tą tavo atviruką taip visos liaupsina tad ir aš pagirsiu. Tobulėji ta žodžio prasme thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms visoms uz pagiras ax.gif ...taip gera viduj pasidare sulaukus tiek geru atsiliepimu ax.gif ..tai net pasitikejimas didesnis atsirado , darant scrap'o darbelius:)..visi sitie pagirimai skatina dar labiau pasitempti...aciu visoms ir po balioniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 25, 21:02)
Pristatau 9 savo darbelį.
Tai duoklė pirmam dukrytės mėn., nes pasimetę tėvai padarė tik šias labai prastas nuotraukas.
Laukiu kritikos ir komentarų

QUOTE(Eglu @ 2008 08 26, 13:47)
Sanitra..labai mielas darbelis wub.gif
Papildyta:
Rodau atviruka, kuri padariau mamos gimtadienio proga [img]
kadangi patarimai jau isdalinti, tai as tik pagyrsiu ne tik plepancias bet ir skrepinancias merginas, o as laukiu kol visi is namu issilakstys ax.gif , niekaip nesusikaupiu skrepinimui verysad.gif
Atsakyti