Eglu, labai žaismingas atvirukas, toks grynai gimtadieniškas
Eglu, šaunuolė darbelis. na toks linksmas.
Eglu: Cool.Man patiko kaip tu situos popieriukus panaudojai.Bet atvirukas gal labiau tiktu kokiam berniuksciui.Nors, gal ir mamai...
Sanrita: norejau pasitaisyt 5 dienos o ne 5 menesiai kaip as parasiau
Eglu: man atvirukas labai fainas, nepagalvociau kad tik berniukiskas, bet labai zaismingas ir gal jaunesnio amziaus zmoguciui. Bet mama dziaugsis labai kad ranku darbo dovana (p.s. man sis tavo graziausias atvirukas)
Eglu: man atvirukas labai fainas, nepagalvociau kad tik berniukiskas, bet labai zaismingas ir gal jaunesnio amziaus zmoguciui. Bet mama dziaugsis labai kad ranku darbo dovana (p.s. man sis tavo graziausias atvirukas)
Man irgi Eglu atvirukas labai patiko Netgi labai labai. Tikrai šauniai sugalvojai, kaip panaudot popierių. Aš netyčia irgi tokį lapą nusipirkau iš tavęs arba iš lauramamos, nepamenu iš ko. Bet tu įrodei, kad mėlyna - nebūtinai berniukiška.
O Sanritos SB irgi labai patiko Aš gal nieko naujo nepasakysiu, bet vis tiek noriu pasisakyt. Pavadinimas per stambus. Gal verta jį užrašyt mažesnėm tokiom pat raidelėm dešinėj lapo pusėj toj laisvoj erdvėj virš nuotraukų (ant žalsvo ploto)? O kairėj pusėj po nuotraukom (ant gelsvo ploto) užrašyti istoriją, kaip nuo laimės sutrikę tėvai pamiršo savo leliuką pafotografuoti mėnesiadienio proga?
O raidelės iškirpai iš ko? Iš dirbtinio veltinio?
O Sanritos SB irgi labai patiko Aš gal nieko naujo nepasakysiu, bet vis tiek noriu pasisakyt. Pavadinimas per stambus. Gal verta jį užrašyt mažesnėm tokiom pat raidelėm dešinėj lapo pusėj toj laisvoj erdvėj virš nuotraukų (ant žalsvo ploto)? O kairėj pusėj po nuotraukom (ant gelsvo ploto) užrašyti istoriją, kaip nuo laimės sutrikę tėvai pamiršo savo leliuką pafotografuoti mėnesiadienio proga?
Sanrita saunuole, kad darbuojies
Eglu Tikrai nekyla abejones, kad tai gimtadieniskas atvirukas
Eglu Tikrai nekyla abejones, kad tai gimtadieniskas atvirukas
Kaip faina, visos tik dirba dirba, o aš kaži kada paskrapinsiu?
Eglu, atvirukas labai mielas. Man irgi toks visai nieko būtų Biški mrgokas, bet nuotaikai pakelti laaabai tiktų
Eglu, atvirukas labai mielas. Man irgi toks visai nieko būtų Biški mrgokas, bet nuotaikai pakelti laaabai tiktų
QUOTE(a Lua @ 2008 08 26, 16:32)
Oi ne iš papsrasto popieriaus, subadžiau skylutes ir apsiuvau.
Man pareina įvairių dydžių ir šriftų raidės, tai pasiteisinimo nebebus kitą kartą
Eglu, atvirukas super
Eglu, atvirukas Linksmuoliskas toks
Eglu tą tavo atviruką taip visos liaupsina tad ir aš pagirsiu. Tobulėji ta žodžio prasme
Aciu visoms visoms uz pagiras ...taip gera viduj pasidare sulaukus tiek geru atsiliepimu ..tai net pasitikejimas didesnis atsirado , darant scrap'o darbelius:)..visi sitie pagirimai skatina dar labiau pasitempti...aciu visoms ir po balioniuka
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 25, 21:02)
Pristatau 9 savo darbelį.
Tai duoklė pirmam dukrytės mėn., nes pasimetę tėvai padarė tik šias labai prastas nuotraukas.
Laukiu kritikos ir komentarų
Tai duoklė pirmam dukrytės mėn., nes pasimetę tėvai padarė tik šias labai prastas nuotraukas.
Laukiu kritikos ir komentarų
QUOTE(Eglu @ 2008 08 26, 13:47)
Sanitra..labai mielas darbelis
Papildyta:
Rodau atviruka, kuri padariau mamos gimtadienio proga [img]
kadangi patarimai jau isdalinti, tai as tik pagyrsiu ne tik plepancias bet ir skrepinancias merginas, o as laukiu kol visi is namu issilakstys , niekaip nesusikaupiu skrepinimui Papildyta:
Rodau atviruka, kuri padariau mamos gimtadienio proga [img]