Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 21, 07:31)
***Spausdinti ant drobes yra naminiu budu: nu keli budai yra. Joann pirkau tokio drobes popieriaus...popierius priklijuotas prie drobes. Spausdinau ir apdengiau mini albuma- ta su angeliuku bloge.
Naminis budas yra audini su lygintuvu prilipdyti prie "freezer paper"...virtuveje naudojamas saldymo kameros popierius. Viena puse vaskine ir lyginant prilimpa prie drobes. Tada su tokiu kietesniu pagrindu gali leisti per printeri. 'nete reikia paieskoti "printing on fabric using freezer paper"...gal net you-tube rasite video instukcija...o va, radau video

rolleyes.gif net nezinojau, kaip idomu! Butinai reiks pabandyti taip pasigaminti ir palyginti su tuo, kaip dabar darausi drobe. Beje, gal zinote, ar taip namie pasigaminta drobe galima plauti? Jei pvz apsiciupinetu arba uzsilaistytu kuom nors blink.gif

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 21, 16:09)
Relija, o po eksperimentinio tavo MB popieriaus lankstymo aparato, gal bus galima antro paprasyt?  blush2.gif

Jeigu tik praeis mano GOST kontrolę - būtinai mirksiukas.gif
O aš tavęs prašysiu kada nors man padėti apsipirkti, spalį manau gausiu didelę sumelę pinigėlių, tai jau žinau kur išleisiu ax.gif

QUOTE(monaziu @ 2008 08 21, 16:49)
Beje, gal zinote, ar taip namie pasigaminta drobe galima plauti? Jei pvz apsiciupinetu arba uzsilaistytu kuom nors blink.gif

Na... g.gif jei po to kai atspausdinį, nuėmus popierių.... ir žiūrint kokiais dažais spausdinta...
Va aš kaip tik norėjau klausti scrapukės, o gal ji žino su kokiu spausdintuvu geriausia ant tos drobelės spausdinti????
Atsakyti
Va aš kaip tik norėjau klausti scrapukės, o gal ji žino su kokiu spausdintuvu geriausia ant tos drobelės spausdinti????

kad beveik visur raso kad ant "ink-jet": printeriu. Dar yra kazkoks spec. ink-jet rasalas kad nenusiplautu "permanent"...siap paprastas, spalvotas tai jei spausdinsi ant rubo ar rankines ir sudreks, nusiplaus.
Va, paziu cia, kada mini albuma apdengiau spausdintu angeliuku naudojau sia medziaga iklijuota ant popieriaus firma-Blumenthal. Pirkau Joann, ir pamenu kad turejo labai daug skirtingu rusiu tos medziagos: medvilnes, lino, silkines, ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 rugpjūčio 2008 - 06:21
matau truputi diskutuojama apie nuotrauko sperkelima ant audinio, nezinau kaip kiti, bes as turiu nuo seno nusipirkus spec popieriu, ant kurio apspausdinus nuotraukas su lygintuvo pagalba gali gauti toki varijanta, as pabandziau ant paprastos drobes, vat kas gavosi

user posted image

tik subrokinau doh.gif , reikejo karstesnio lygintuvo lyginti, pas mane popierius canon "T-shirt transfers", tokius tikrai zinau kad skalbti galima ir spalvos islieka, tik jai ant trikotazo, tai sutrukineja

cia galima nusipirkti ir LT arba cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 25 rugpjūčio 2008 - 16:27
LINUTUK, ačiū. Būtinai pabandysiu.
Atsakyti
Pristatau 9 savo darbelį.
Tai duoklė pirmam dukrytės mėn., nes pasimetę tėvai padarė tik šias labai prastas nuotraukas.
Laukiu kritikos ir komentarų

user posted image
Atsakyti
Sanrita labai mielas darbelis wub.gif wub.gif
Tik mano vienas pastebėjimas. Kažkodėl užkliūna man raudonos raidės. Tiesiog gal panašios spalvikės reikėtų pačiame lape o gal tokia spalvike nuotraukytes rėkėja būtų įrėminti g.gif Tuomet išryškėtų ne tik žodis bet ir nuotraukytės
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 25, 21:15)
Kažkodėl užkliūna man raudonos raidės.

Gal fotikas iškraipė spalvas g.gif
Žiūriu į darbelį g.gif jos lyg ir ružavos su raudonais siūlais.
Nuotraukos labai pilkos, kaip jas išryškit nežinau ...
Gal ką patarsit g.gif
Atsakyti
Žinai, man atrodo visoms nuotraukytėms uždėk kaip foną tas spalvas, iš kurių yra raidės. Tada iššoks ir foto į pirmą planą, nes dabar tik pavadinimas.... Ir dar pačio darbo fone man atrodo reiktų pamažint margumų...Apskritai, norėdama išriškint juodai baltas foto, imk tamsesnį foną. ( baltas dar geriau išriškintų, bet tik tuo atveju, jei tik ir būtų foto baltam fone, kai yra kitokių spalvų - fonas geriau tamsesnis.
Dar gali uždėti kokių juostelių, ale kepuraitės raištelių galai ar pan... Nors nežinau... tiesiog pasiimk papildomų dekoro detalių ir pabandyk padėliot. Gal kas tau pačiai dar geriau gausis, nei bandau pasakyti.

O leliukas labai gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 25 rugpjūčio 2008 - 21:04
pritariu kristi13 drinks_cheers.gif
Man nelabai kompozicija patinka kad padalina nuotraukas i dvi dalis--toks metodas labiau tiktu "pries-po" temom, arba 5 men ir 10 men. Pas tave lygtai visos nuotraukos darytos 5 men...tai neaisku kodel jos atskirtos?
raides man per ryskios ir dominuoja--demesi traukia nuo nuotrauku. As pavadinima daug mazesnem raidem kur uzrasyciau...bet noretusi kad nuotraukos butu centras demesio. Kada tokiu mazyciu nuotrauku daug yra, ir ypac j/b, patariama visas suklijuoti salia viena kitos ant balto ar juodo popieriaus, jei skirtingom spalvom klijuosi po kiekviena foto, tai dar didesne spalvu misraine gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 rugpjūčio 2008 - 21:05
Ačiū už kritiką ir patarimus thumbup.gif
Savo klaidas supratau, kaip šį darbą pataisyti jau žinau, o ateičiai dar turiu panašų variantą - padarysiu taip kaip reikia aciuks.gif

Atsakyti
Sanitra..labai mielas darbelis wub.gif
Papildyta:
Rodau atviruka, kuri padariau mamos gimtadienio proga user posted image

user posted image
Atsakyti