Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 11 tema

eglu, jo raidelės truputį per grubios...........Ir kodėl jei pati darei užrašą, darei jį anglų kalba? Man kažkaip šilčiau žiūrisi lietuviški užrašai......... 4u.gif
Atsakyti
Agnuze, man tavo darbelis l.mielas wub.gif tik man noretusi, kad virsutine drobe kazkaip simetriskiau ziuretusi, nes ji lyg ir mazesne, nei apatine. bet siaip l.grazu thumbup.gif
Eglu, mazojoj nuotraukytej thumbup.gif darbelis ziurisi, bet kai padidinau, tai kazkaip tu raidziu nelygumai matosi. gal pries dazant jas reikejo kokia dilde padildint, kad ne taip tie nelygumai kristu i akis.
merginos, apskritai saunuoles visos. 4u.gif plusat issijuosusios, o as tik plepu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 20, 13:39)
eglu, jo raidelės truputį per grubios...........Ir kodėl jei pati darei užrašą, darei jį anglų kalba? Man kažkaip šilčiau žiūrisi lietuviški užrašai......... 4u.gif

Siaip galvojau uzrasyti Paulius, bet nelabai telpa..bet gal bandysiu..kieciau atrodys:)kai padarysiu raides , parodysiu vel darbeli...ir raides gal su dilde padildinsiu...
Atsakyti
Linutuk, na nesakyk, padėjai 4u.gif Nuraminai biggrin.gif

Agnuže, bloge daug įdomiau žiūrinėti tavo SB. thumbup.gif Kai matai detales iš arti, jau visai kitoks vaizdas. Dar skanesnis tavo blynas atrodo thumbup.gif
Ir vis dėlto, ant širdutės aš rašyčiau ne pavadinimą (per mažas bus), o trumpą istoriją, bent jau parašyčiau fotosesijos datą, vietą ir kokia proga ji buvo surengta, kas dar dalyvavo ir etc. O pavadinimą reiktų labiau išskirti, didesnėm raidelėm užrašyt arba priklijuot iškirptas raideles. 4u.gif

Eglu, man tai visai patinka, kad užrašei BABY. Nors ir ne lietuviškai. Aš kartais savo leliuką taip ir pavadinu: "Tu mano beibis." biggrin.gif O lietuviški pavadinimai ilgoki - KŪDIKIS - ir daug daugiau vargo karpyti, ir vietos daugiau užims. PAULIUS irgi. Anglų kalba šiuo atveju pranašesnė. Jiems visi SB pavadinimai lengviau gaunasi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 rugpjūčio 2008 - 13:57
Agnuze puikus pirmasis blynas thumbup.gif Kritika ir patarimai jau issakyti.
Eglu, as labai megstu kartonines raides ax.gif Tai as jas visas nuzulinu su dildem. Is pradziu naudodavau savo manikiurines biggrin.gif O dabar tevukas nupirko is LT dildziu rinkiniuku (na trikampes, apvalios, labai plonos ir pan). Puikiai savo darba atliks ir svirtrinio popieriaus mazytis gabaliukas cool.gif
Atsakyti

QUOTE(Agnužė @ 2008 08 20, 11:43)
Aš atėjau su pirmu darbuku blush2.gif Priliapinau visko, net gėda rodyt. Kopijuoju iš blogo tekstą, nuotraukų ten daugiau. Dar į blogą ir dėžutes įdėjau.

Niu, kaip miela smile.gif Aš prisidedu prie bendrai išsakytų pastabų ir dar pridedu savo. Jei
dar gali judinti foto su jų fonu, kilstelėk viską šiek tiek aukščiau, o apčioje gali didesnėmis ir mažesnėmis raidėm parašyti pavadinimą, o ant širdutės t.p. gali būti textukas... Vž, puiku pradėti daryti, a ne???

QUOTE(Eglu @ 2008 08 20, 13:52)
Taigi biskuti pasidarbavau ir as...padariau remeli nuotraukai...rodausi noredama sulaukti patarimu ka dar galima butu pakoreguoti, ar ko per daug , ar ka pakeiosti ar palikti kaip yra..user posted image

Nu žinok, tik galiu pritart panom, kaip sakant visos jau dalina puikius patarimus - nebėr ką pridėti drinks_cheers.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 20, 14:53)
Eglu, man tai visai patinka, kad užrašei BABY. Nors ir ne lietuviškai. Aš kartais savo leliuką taip ir pavadinu: "Tu mano beibis."  biggrin.gif  O lietuviški pavadinimai ilgoki - KŪDIKIS - ir daug daugiau vargo karpyti, ir vietos daugiau užims. PAULIUS irgi. Anglų kalba šiuo atveju pranašesnė. Jiems visi SB pavadinimai lengviau gaunasi.  smile.gif

Jap, pritariu pilnai.
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pastabas 4u.gif Kai kiti pasako, kas nelabai gerai, kitom akim ir pats pasižiūri.
relija, kilstelt jau negaliu, liko neprilipintas tik kaspiniukas drobinis, juostelė tarp nuotraukų ir širdelė, visa kita jau priklijuota. Bandysiu dar dukrutės vardui vietą surasti ir tą širdelę užpildyt, kai atkeliaus mano priemonės.
O pradėti daryti puiku wub.gif
Atsakyti
Na, tik dienele praleidau, o jau tiek atsakymu sioj temoj rolleyes.gif

Taigi, iskart atsakysiu apie ta drobe: namu salygomis, deja, neiseina. Siaip tai reklaminei spaudai skirta drobe, cia tik as siaip susigalvojau kaip ja kitaip dar panaudojus smile.gif Ant jos spausdinama su specialiu printeriu.

Nezinau ar negausiu ispejimo uz reklama, bet jei jau klausiat... ant sios drobes spausdina UAB "Baltic Digital Printing", tel +370 618 26688.

Kai dariausi pagalvele, nuotraukos jai gavosi uz 20 Lt.

Papildyta:
Tiesa, pamirsau pamineti, jog virseli knygai padare pazistama odininke. Jei reikia, galiu atsiusti ir jos kontaktus.
Atsakyti
Arminux: saunus darbelis, visi (-) issakyti, man labiausia krito i akis tas bantas ant jaunikio. Graziau atrodytu jei bantas butu panaudotaqs knygos surisimui.

Agnuze: :super pirmas blynas. proporcijos to zalio popieriaus ir drobes neatitinka nuotraukas. Ta zalia buciau pratesus apacion iki apatines dalies sirdeles--per siauras jis dabar. Tie drobes trikampiai kampuciai man nelabai...geriau viena istisa plota drobes buciau dejus po uotraukom. Sidele tam ir yra kad uzrasa rasytum--net linijos pazymetos aprasymui. O aprasyt gali nors ir kelis zodzius apie fotosesija: "7 men.-tu vietoj nepasedi, bet pagaliau iamzinau tavo gyvsidabriska natura"...ar ka panasaus. Aprasymai neturi but ilgiausi paragrafai, va mano konkursinis pavyz...kiek gali rasyt apie ruzavus zandukus biggrin.gif

Eglu:
viskas issakyta. meskiuka palikciau, vezimuka prideciau prie meskiuko, virs meskiuko maza sirdele, ir va pageidaujama 3 gausi viename kampe...i kiekviena kampa po pagrazinima deti netinka nei ant remeliu nei SB lape.

***Spausdinti ant drobes yra naminiu budu: nu keli budai yra. Joann pirkau tokio drobes popieriaus...popierius priklijuotas prie drobes. Spausdinau ir apdengiau mini albuma- ta su angeliuku bloge.
Naminis budas yra audini su lygintuvu prilipdyti prie "freezer paper"...virtuveje naudojamas saldymo kameros popierius. Viena puse vaskine ir lyginant prilimpa prie drobes. Tada su tokiu kietesniu pagrindu gali leisti per printeri. 'nete reikia paieskoti "printing on fabric using freezer paper"...gal net you-tube rasite video instukcija...o va, radau video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 rugpjūčio 2008 - 05:58
*dar norejau padekot tom kurios parase apie savo nuotrauku organizavimo sistema, ar jos stoka.
Klausiau todel kad idomu ar sia tema verta diskutuoti man bloge. Kartais man atrodo kad gal domins siokia ar anokia tema, bet kartais ir klystu ax.gif Skaiciau tokia knyga "Photo Freedom", ir bendravau forume siai nuotrauku organizavimo metodikai...daug kas ja seka, ir teisybe pasakius pakeite kaip as skrapinu. Bet cia jau laaaabai viska gaubianti tema: pradedant nuo to kaip kompe nuotraukas paskirstyt, kaip daznai jas atspausdint, kaip, kur rusiuot, i kokius albumus ir kaip paskirstyt baigtus SB puslapius. Puse, sios metodikos jau veikloj, tik slubuoja dar daznesnis uzsakymas, ir paskirstymas i albumus.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 21, 07:22)
*dar norejau padekot tom kurios parase apie savo nuotrauku organizavimo sistema, ar jos stoka.
Klausiau todel kad idomu ar sia tema verta diskutuoti man bloge.

Manau, kad tikrai įdomi tema apie nuotraukų rūšiavimą - verta, labai verta apie tai bloge parašyti thumbup.gif Nes man tai problema doh.gif Pastarųjų 4 metų nuotraukos tupi kompiuteryje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 21, 06:31)
***Spausdinti ant drobes yra naminiu budu: nu keli budai yra. Joann pirkau tokio drobes popieriaus...popierius priklijuotas prie drobes. Spausdinau ir apdengiau mini albuma- ta su angeliuku bloge.
Naminis budas yra audini su lygintuvu prilipdyti prie "freezer paper"...virtuveje naudojamas saldymo kameros popierius. Viena puse vaskine ir lyginant prilimpa prie drobes. Tada su tokiu kietesniu pagrindu gali leisti per printeri. 'nete reikia paieskoti "printing on fabric using freezer paper"...gal net you-tube rasite video instukcija...o va, radau video

ačiū, super info, kaip gerai, kad tave turim, pati ilgiau būčiau atkasinėjus 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 21, 07:22)
Klausiau todel kad idomu ar sia tema verta diskutuoti man bloge. Kartais man atrodo kad gal domins siokia ar anokia tema, bet kartais ir klystu  ax.gif Skaiciau tokia knyga "Photo Freedom", ir bendravau forume siai nuotrauku organizavimo metodikai...daug kas ja seka, ir teisybe pasakius pakeite kaip as skrapinu. Bet cia jau laaaabai viska gaubianti tema: pradedant nuo to kaip kompe nuotraukas paskirstyt, kaip daznai jas atspausdint, kaip, kur rusiuot, i kokius albumus ir kaip paskirstyt baigtus SB puslapius. Puse, sios metodikos jau veikloj, tik slubuoja dar daznesnis uzsakymas, ir paskirstymas i albumus.

Manau, kiekviena tema yra reikalinga, nes visada atsiranda tokių, kuriems tavo pateikta info būna arba nauja, arba tiesiog papildo jau turimas žinias...
O aš dar norėjau paklausti: ar tu turi savo amerikonišką blogą??? Ar tik lietuvių kalba??
QUOTE(justess22 @ 2008 08 21, 09:51)
Manau, kad tikrai įdomi tema apie nuotraukų rūšiavimą - verta, labai verta apie tai bloge parašyti thumbup.gif Nes man tai problema doh.gif Pastarųjų 4 metų nuotraukos tupi kompiuteryje blush2.gif

Va va, pas mane tas pats.... Jau esu pradėjusi daryti (rankomis viską) albumus: sau ir MB mūsų darbų foto albumus. Didelius, tokius scrapbookinginius, informativius... Taigi, pagalvojau, kad ir šiaip fotkėm pasidarysiu pati, bo visi, kuriuos galima įsigyti man schmoll.gif Nors tiesa, esam vieną labai mielą gavę ir dar esu vieną nusipirkus "Ornamentum" parduotuvėje. Su natur. odps viršeliu ir bananiniu popierium smile.gif laaaabai fainas smile.gif
Blyn, dabar pagalvojau, kad tą bananinį parsisiųst pavyktų... g.gif pigiau gal net...
Atsakyti