Ačiū, mamukai, kad atsakėt tap išsamiai.
QUOTE(JuliaK @ 2008 08 07, 10:58)
Man nustatė 39sav., nes pagal visus požymius leliukas iki 40sav. tikrai neiškentės mano pilvelyje

,taip pasakė gydytojas, sako gal.......bet labai mažai proc. nes jau 2/3cm. atverti takai, o gimdyti pačiai, gydytojas pasakė,
kad nemaža riziką dėl rando ir leliuko
Sako būna atveju, kad prasideda sąremiai ankščiau nei nustatytą data, kaip ir man gali būti, bet tada jis sakė vistiek jai vaikutis nors trumpma užsispirs neeiti arba pan. iškart darys extrą cezarį...
Vat tokia situacija, bet man dėl PCO tik 38sav, pranešė, o iki tol buvo įsitikinę, kad pagimdysiu pati, nes leliukas buvo nedidelis, per tą paskutinį mėn. leliukas gerokai paaugo , pirmas vaikas irgi buvo 5kg ir 60cm.
JuliaK, oho, kokie dideli tavo leliai! Jei jau kaklelis po truputuką veriasi, tai matyt, tikrai lelius nelauks nustatytos datos, gali ir anksčiau pasibelsti.
QUOTE(Akva @ 2008 08 07, 11:15)
NIKI, skaiciuoja pagal pirma paskutiniu mmm diena. Man taip planavome pirma Cezari, atliktas buvo lygiai 39 sav. Nerekomenduoja laukti saremiu, kad vaikelio galvyte neisistatytu i " gimdymo takus". Kadangi antras Cezrais buvo vos po metu, tai pradejus 36 sav. kraujuoti, kelias dienas pagulejau ligoninej o 36 sav ir 5d. dare Cezari, nes mane, kad siule nebelaiko. Taip ir buvo. Siaip tai specialiai nebutu skyre ankstesnio laiko. Ziuri pagal kaklelio atsidaryma. Man ir antra Cezari butu dare 39 sav., jei viskas ok butu buve.
Akva, jei teisingai supratau, tai jei kaklelis neatsidarinėja ir randas kol kas gražus, tai lauks 39-40 sav. dėl planinio cezario?
Dėl gimdymo datos, kaip skaičiuojama, žinau, kad pagal paskutinių mmm pirmą dieną, bet aš žinau ir pastojimo dieną (+-2d.), tai ir gaunasi skirtingos datos.
Ryt einu pas savo ginę, tad dar kartą paklausiu dėl sav. (o gal ir echo padarys?) ir planinio CPO...