Atvažiavau i ligoninę apie 4val. ryto(vandenys nubėgo), gydytoja patikrino pasakė, kad skubėti dar nereikia, tai man dar lašeline pastatė, klizma padarė.
8 val. atėjo anestezologė viska išaiškino kas ir kaip bus. Operacineje padarė epidūrine nejautra, nelabai malonu, bet užtad koks malonumas išgirsti kūdikio riksmą , su dukra aš to nepatyriau( buvo pilna narkozė). Vaikelio ant krutinės nedėjo, o tėvelis jei tik norės galės net vaikuti aprengti, galės matyti kaip jį maudo. o su vyru pasimatysi iš karto po opercijos, jis mane net padėjo perkelti į lovą ir niekur nesitraukė kelias valandas nuo manęs. Tik vakare per lankymo valandas dukra atvežė.O leliuka jau antra nakti teks pačiai prisižiūrėti. O tai yra labai sunku, bet nieko skausmas užsimiršta.
QUOTE(Žiedukas @ 2008 09 08, 14:55)
Atvažiavau i ligoninę apie 4val. ryto(vandenys nubėgo), gydytoja patikrino pasakė, kad skubėti dar nereikia, tai man dar lašeline pastatė, klizma padarė.
8 val. atėjo anestezologė viska išaiškino kas ir kaip bus. Operacineje padarė epidūrine nejautra, nelabai malonu, bet užtad koks malonumas išgirsti kūdikio riksmą , su dukra aš to nepatyriau( buvo pilna narkozė). Vaikelio ant krutinės nedėjo, o tėvelis jei tik norės galės net vaikuti aprengti, galės matyti kaip jį maudo. o su vyru pasimatysi iš karto po opercijos, jis mane net padėjo perkelti į lovą ir niekur nesitraukė kelias valandas nuo manęs. Tik vakare per lankymo valandas dukra atvežė.O leliuka jau antra nakti teks pačiai prisižiūrėti. O tai yra labai sunku, bet nieko skausmas užsimiršta.
Aciu labai
O jei bus per velu klizma nestatys? Ar butina ta klizmute statyti?
QUOTE(AnaŠaranda @ 2008 09 09, 11:59)
O jei bus per velu klizma nestatys? Ar butina ta klizmute statyti?
Manau butina statyti, jeigu bus per velu, tai ir viskas is organizmo bus pasisaline. Grubiai tariant apsikakosi.
sveikos mamytes kaip jus laikotes kaip maziukai jusu. Noriu paklausti kas gymde RK ar yra atskiru palatu kad butumem su vyru ir vaikiuku vieni?
QUOTE(braske83 @ 2008 09 09, 17:16)
sveikos mamytes kaip jus laikotes kaip maziukai jusu. Noriu paklausti kas gymde RK ar yra atskiru palatu kad butumem su vyru ir vaikiuku vieni?
Pasiskaityk pora puslapiu atgal
aciu
QUOTE(braske83 @ 2008 09 09, 18:16)
labuka as gimdziau savo vyruka ten taip,ten yra seimynins palatos para apie 30Lt kainuoja Labai patenkinta as sia ligonine
Papildyta:
QUOTE(wizardry @ 2008 09 08, 08:31)
palaikau tokia nuomone. tas pinigu davimas nebent tik tam, kad save apramint
ir as palaikau! ten visi apsokineja taip,lyg butum vienintele gimdyve ir tik vienas leliukas net valytoja kas ryta maloniai pasiteirauja kaip jauties,mums ir virduli net neprasyta suorganizavo,kai pamate,kad neturim- nerealus visas personalas
Papildyta:
QUOTE(sviliukas @ 2008 08 29, 19:41)
kiek zmoniu tiek nuomoniu, nuejus i bet kuriu gimdymo namu temele, rasi ir teigiamu ir neigiamu atsiliepimu. Geriausiai kiekviena pajusime savo kailiu
Pritariu! Gal pamaina nekokia pasitaike,ar buvo seniau,nes pas mane ir naktim vaiku slaugytojos uzeidavo,teiraudavosi kaip mazulis,kaip as jauciuos,ar viskas gerai,ar nieko netruksta,jau nekalbant apie dienos meta,kuomet nieks pro sali nepraeidavo neuzsukes
QUOTE(chaude* @ 2008 09 09, 19:08)
labuka as gimdziau savo vyruka ten taip,ten yra seimynins palatos para apie 30Lt kainuoja Labai patenkinta as sia ligonine
Gal lova vyrui para 30 Lt kainuoja? . Nes kiek zinau Vip palata 200 Lt uz para..
QUOTE(sviliukas @ 2008 09 09, 20:09)
Gal lova vyrui para 30 Lt kainuoja? . Nes kiek zinau Vip palata 200 Lt uz para..
Ne Mes paprasem seimynines palatos,tai gavom dviviete ir mokejom apie 30Lt uz para
QUOTE(chaude* @ 2008 09 09, 19:26)
Ne Mes paprasem seimynines palatos,tai gavom dviviete ir mokejom apie 30Lt uz para
Tikiuosi , kad ir mes gausim tokia palata
QUOTE(sviliukas @ 2008 09 09, 20:39)
Tikiuosi , kad ir mes gausim tokia palata
Na bent jau kai as gimdziau,tai buvau vienintele gimdyve ta vakara,tai buvo likus mums dviviete Siaip ten daug nebuna dazniausiai,taip kad manau,gausit