Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

Atvažiavau i ligoninę apie 4val. ryto(vandenys nubėgo), gydytoja patikrino pasakė, kad skubėti dar nereikia, tai man dar lašeline pastatė, klizma padarė.
8 val. atėjo anestezologė viska išaiškino kas ir kaip bus. Operacineje padarė epidūrine nejautra, nelabai malonu, bet užtad koks malonumas išgirsti kūdikio riksmą biggrin.gif , su dukra aš to nepatyriau( buvo pilna narkozė). Vaikelio ant krutinės nedėjo, o tėvelis jei tik norės galės net vaikuti aprengti, galės matyti kaip jį maudo. o su vyru pasimatysi iš karto po opercijos, jis mane net padėjo perkelti į lovą ir niekur nesitraukė kelias valandas nuo manęs. Tik vakare per lankymo valandas dukra atvežė.O leliuka jau antra nakti teks pačiai prisižiūrėti. O tai yra labai sunku, bet nieko skausmas užsimiršta.
Atsakyti
QUOTE(Žiedukas @ 2008 09 08, 14:55)
Atvažiavau i ligoninę apie 4val. ryto(vandenys nubėgo), gydytoja patikrino pasakė, kad skubėti dar nereikia, tai man dar lašeline pastatė, klizma padarė.
8 val. atėjo anestezologė viska išaiškino kas ir kaip bus. Operacineje padarė epidūrine nejautra, nelabai malonu, bet užtad koks malonumas išgirsti kūdikio riksmą biggrin.gif , su dukra aš to nepatyriau( buvo pilna narkozė). Vaikelio ant krutinės nedėjo, o tėvelis jei tik norės galės net vaikuti aprengti, galės matyti kaip jį maudo. o su vyru pasimatysi iš karto po opercijos, jis mane net padėjo perkelti į lovą ir niekur nesitraukė kelias valandas nuo manęs. Tik vakare per lankymo valandas dukra atvežė.O leliuka jau antra nakti teks pačiai prisižiūrėti. O tai yra labai sunku, bet nieko skausmas užsimiršta.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
O jei bus per velu klizma nestatys? Ar butina ta klizmute statyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaŠaranda @ 2008 09 09, 11:59)
O jei bus per velu klizma nestatys? Ar butina ta klizmute statyti? unsure.gif

Manau butina statyti, jeigu bus per velu, tai ir viskas is organizmo bus pasisaline. Grubiai tariant apsikakosi.
Atsakyti
sveikos mamytes kaip jus laikotes kaip maziukai jusu. Noriu paklausti kas gymde RK ar yra atskiru palatu kad butumem su vyru ir vaikiuku vieni?
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 09 09, 17:16)
sveikos mamytes kaip  jus laikotes kaip maziukai jusu. Noriu paklausti kas gymde RK ar yra atskiru palatu kad butumem su vyru ir vaikiuku  vieni?

Pasiskaityk pora puslapiu atgal blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 09 09, 18:16)
sveikos mamytes kaip  jus laikotes kaip maziukai jusu. Noriu paklausti kas gymde RK ar yra atskiru palatu kad butumem su vyru ir vaikiuku  vieni?

labuka smile.gif as gimdziau savo vyruka ten smile.gif taip,ten yra seimynins palatos 4u.gif para apie 30Lt kainuoja ax.gif Labai patenkinta as sia ligonine thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wizardry @ 2008 09 08, 08:31)
drinks_cheers.gif palaikau tokia nuomone. tas pinigu davimas nebent tik tam, kad save apramint

ir as palaikau! thumbup.gif ten visi apsokineja taip,lyg butum vienintele gimdyve ir tik vienas leliukas wub.gif net valytoja kas ryta maloniai pasiteirauja kaip jauties,mums ir virduli net neprasyta suorganizavo,kai pamate,kad neturim- nerealus visas personalas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sviliukas @ 2008 08 29, 19:41)
kiek zmoniu tiek nuomoniu, nuejus i bet kuriu gimdymo namu temele, rasi ir teigiamu ir neigiamu atsiliepimu. Geriausiai kiekviena pajusime savo kailiu 4u.gif

Pritariu! rolleyes.gif Gal pamaina nekokia pasitaike,ar buvo seniau,nes pas mane ir naktim vaiku slaugytojos uzeidavo,teiraudavosi kaip mazulis,kaip as jauciuos,ar viskas gerai,ar nieko netruksta,jau nekalbant apie dienos meta,kuomet nieks pro sali nepraeidavo neuzsukes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chaude* @ 2008 09 09, 19:08)
labuka smile.gif as gimdziau savo vyruka ten smile.gif taip,ten yra seimynins palatos  4u.gif  para apie 30Lt kainuoja ax.gif  Labai patenkinta as sia ligonine  thumbup.gif

Gal lova vyrui para 30 Lt kainuoja? blush2.gif . Nes kiek zinau Vip palata 200 Lt uz para.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 09 09, 20:09)
Gal lova vyrui para 30 Lt kainuoja? blush2.gif . Nes kiek zinau Vip palata 200 Lt uz para.. g.gif

Ne smile.gif Mes paprasem seimynines palatos,tai gavom dviviete ir mokejom apie 30Lt uz para 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chaude* @ 2008 09 09, 19:26)
Ne smile.gif Mes paprasem seimynines palatos,tai gavom dviviete ir mokejom apie 30Lt uz para  4u.gif  mirksiukas.gif

Tikiuosi , kad ir mes gausim tokia palata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 09 09, 20:39)
Tikiuosi , kad ir mes gausim tokia palata  mirksiukas.gif

Na bent jau kai as gimdziau,tai buvau vienintele gimdyve ta vakara,tai buvo likus mums dviviete mirksiukas.gif Siaip ten daug nebuna dazniausiai,taip kad manau,gausit mirksiukas.gif
Atsakyti