Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Dovė @ 2008 08 28, 22:10)
vienkartinės, vyras paskui nupirko..
Papildyta:

vedėja-Raguckienė
"šeimyninė palata" nerezervuojama-pakliūt gali kai laisva (jei tarsies su kažkuo-perspėk)
man irgi cz darė, bet vyro per daug nevarė kai jis palatoj buvo.. galima susitart su tom sesutėm, tiesa, nuo jų nuotaikos bei darbo krūvio taip pat šis tas priklauso..

Noriu patikslinti: gyd. Raguckienė jau seniai nebevedėjauja. Vedėja gyd. Puzienė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(amėlija @ 2008 09 01, 11:58)
Kiek as zinau vedejas Mindaugas Šilkūnas.

Dr. M. Šilkūnas dirba ginekologijos skyriuje 4u.gif
Atsakyti
vedeja tai tikrai Puziene , mes pas ja lankemes ... rolleyes.gif va mes buvome pas savo daktaryte RK, aprode mums palatas, dusus,wc, gimdyklas ax.gif poto nuejome pasidareme echo nestuke.gif jau didelis musu angeliukas, toks mielas.. wub.gif pagavom kai maziukas atsimerkia, uzsimerkkia, poto pradejo trinti akyte.. wub.gif wub.gif dabar taip ramu, kai jau zinom kur, kaip viskas vyks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 09 04, 14:36)
vedeja tai tikrai Puziene , mes pas ja lankemes ...  rolleyes.gif va mes buvome pas savo daktaryte RK, aprode mums palatas, dusus,wc, gimdyklas  ax.gif poto nuejome pasidareme echo  nestuke.gif  jau didelis musu angeliukas, toks mielas.. wub.gif pagavom kai maziukas atsimerkia, uzsimerkkia, poto pradejo trinti akyte..  wub.gif  wub.gif dabar taip ramu, kai jau zinom kur, kaip viskas vyks wink.gif

Puziene thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors galit pasakyti, kiek mokejote uz cezari RK? Aciu
Atsakyti
Pries savaite gimdziau RK, todel galiu pasidalinti ispudziais likusiais po gimdymo. Atvaziavom i ligonine su niekuo nesusitare, apie 5 val ryto, pries pamainos pasikeitima. Kadangi pas mane veikla vyko labai greitai, tai tuo metu budejusi komanda ne per zingsni nesitrauke nuo manes, visaip drasino ir palaike ax.gif
Kai gimdziau pirmaji, buvau is anksto susitarusi su gydytoja, o prieziura nebuvo tokia gera kaip gimdant RK thumbup.gif Na ir po gimdymo labai patiko seseliu ir gydytoju demesys tiek man tiek mano dukrytei.
Atsakyti
O kaip su epiduru reikalai RK? Kokie ten anesteziologai, ar nebuvo kokiu nesklandumu? Ar jiems atskirai reikia ,,aciu" duoti, ar cia gydytojas pasidalina ta pacia suma su anesteziologu?
Atsakyti
QUOTE(Smartmart @ 2008 09 05, 20:09)

ir man idomu butu. A.Z.
Atsakyti
As tai rugsejo 17 vaziuosiu i RK tarytis su kokia nors gydytoja kuri galetu priimti gimdyma nestuke.gif . Ir noreciau, kad viska aprodytu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smartmart @ 2008 09 05, 20:09)

nieko ten nereikia moketi, nebent neturi kur pinigu kisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sinja @ 2008 09 07, 17:33)
O kaip su epiduru reikalai RK? Kokie ten anesteziologai, ar nebuvo kokiu nesklandumu?  Ar jiems atskirai reikia ,,aciu" duoti, ar cia gydytojas pasidalina ta pacia suma su anesteziologu?

epirura dare man neplanuotai, is oro, gimgziau naturaliai, ale skaudejo,tai ir dare. atejo toks fainas keturiasdesimtmetis vyras, maloniai dare, labai gerai pavyko man jis, nieko as niekam nedaviau, jam irgi ne, net nesugalvociau duoti, padekojau graziai ir vsio. beje, tikrai malonus zmogus ir negaves '' v lapu'' malonus ir liko. nepinigais viska matuojama, mielosios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masažistė @ 2008 09 07, 21:08)
nepinigais viska matuojama, mielosios. smile.gif

drinks_cheers.gif palaikau tokia nuomone. tas pinigu davimas nebent tik tam, kad save apramint
Atsakyti
QUOTE(Smartmart @ 2008 09 05, 21:09)

Aš tai galvoju taip: jei planinis cezaris - niekam nieko nereikia mokėt, nei anesteziologui (nes nejautra priklauso, gyvos gi nepjaus), nei daktarams, nes dirbs pagal planą. Va nebent jei tu nori, kad koks nors konkretus daktaras tave operuotų, atvyktų net naktį ar nedarbo metu, tada tai suprantu, kad reiktų pamokėti, bet ir tai - tik tam daktarui, o anesteziologui - ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Masažistė @ 2008 09 07, 22:08)
nieko ten nereikia moketi, nebent neturi kur pinigu kisti  biggrin.gif
Papildyta:
nepinigais viska matuojama, mielosios. smile.gif

Pritariu, jei esi bjauroko charakterio, nemoki įtikti ir patikti, nepadės jokie pinigai schmoll.gif Pati savo kailiu tai patyriau blush2.gif Tad patarimas visoms - būkit be galo mandagios, niekur nesikiškit, nieko nereikalaukit ir į akis nelįskit, visur šypsokitės ir pasakokit anekdotus (jei dar tam jėgų užteks). Tikrai pagimdysit ir taip, nereiks jokių pinigų biggrin.gif

(čia bajeris, nepykit ant manęs cool.gif )
Atsakyti
Gal galite kas papasakoti, kaip CZ dare, ar padejo vaikeli mamai ant krutines? Ar leido teciui palaikyti? Po kiek laiko leido su vyru pasimatyti? Kada leliuka visam atnese?

Aciu 4u.gif
Atsakyti