Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

Gimdziau pirma Rk antra VGN abu kartus susitarus , kai turiu su kuo palyginti tai tikrai daugiau negimdyciau RK. Prieziura mano dar pakenciama, bet vaiku gydytojos ir vaiku slauges tai siaubas doh.gif loja kaip sunys, ko nepaklausi atkirs kaip kirviu. VGN visiskai kitokia atmosfera buvo, niekur nereikejo nesioti leliuko pas gydytojas kai buvo vizitacija gydytojai ateidavo i palata, akuseres ateidavo isvalydavo lelytei ir akytes ir ausytes ir bambute, dar ir ismaude palatoj thumbup.gif , o RK atidave vaika ir turekis , sukis kaip nori , vaikas visa nakti prareke niekas neatejo nepasiziurejo nei kas nei ka , kai jau neapsikentem vyras nuejo apie 6 val ryto pas tas vaiku slauges o jos tik npareiske bus vizitacija 9 val tada ir paziuresim doh.gif . Gal VGN ir konvejeris kaip kitos sako bet zmones dirba profesionaliai o filijalas yra filialas. Cia tik mano nuomone....
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu, nuejus i bet kuriu gimdymo namu temele, rasi ir teigiamu ir neigiamu atsiliepimu. Geriausiai kiekviena pajusime savo kailiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korni* @ 2008 08 29, 19:30)
Gimdziau pirma Rk antra VGN abu kartus susitarus , kai turiu su kuo palyginti tai tikrai daugiau negimdyciau RK. Prieziura mano dar pakenciama, bet vaiku gydytojos ir vaiku slauges tai siaubas  doh.gif loja kaip sunys, ko nepaklausi atkirs kaip kirviu. VGN visiskai kitokia atmosfera buvo, niekur nereikejo nesioti leliuko  pas gydytojas kai buvo vizitacija gydytojai ateidavo i palata, akuseres ateidavo isvalydavo lelytei ir akytes ir ausytes ir bambute, dar ir ismaude palatoj  thumbup.gif , o RK atidave vaika ir turekis , sukis kaip nori , vaikas visa nakti prareke niekas neatejo nepasiziurejo nei kas nei ka , kai jau neapsikentem vyras nuejo apie 6 val ryto pas tas vaiku slauges o jos tik npareiske bus vizitacija 9 val tada ir paziuresim  doh.gif . Gal VGN ir konvejeris kaip kitos sako bet zmones dirba profesionaliai o filijalas yra filialas. Cia tik mano nuomone....

viens prie vieno man taip buvo, tik as be vyro buvau, bet Antakalnio klinikose kiek girdejau atsiliepimu is vis nieko gero, cia tai dar puse bedos ir manau dar priklauso nuo pamainos
Atsakyti
Gimdziau pirma Rk antra VGN abu kartus susitarus , kai turiu su kuo palyginti tai tikrai daugiau negimdyciau RK.

kai moki, tai ir priežiūra skiriasi. RK apskritai garsėja, kaip GN, kuriuose mažiausiai reikalaujama kyšių.t ai gal todėl VGN ir stengėsi labiau, nes jau įpratę "atidirbinėt"?
o jei rimtai, tai išties kiekvienai skirtingų dalykų reikia ir kiekviena skirtingai situaciją traktuoja
aš gimdžiau pernai, bet antrą tikrai Rk gimdysiu. tik jau tarsiuosi iš anksto. tikrai ne todėl, kad kažkuo nusivyliau. o tik todėl, kad labai patenkinta Volkovič darbu likau ax.gif nors važiavau na ura, su niekuo nesitarusi, bet turėjau tokį aptarnavimą, už kurį pvz VGN ar Antakalnyje būčiau ne mažiau 1000 Lt paklojusi... o atsidėkodama palikau tikrai mažiau ax.gif
tikrai niekur nereikėjo lakstyt su mažium: kiekvieną dieną buvo vizitacijos ir per jas vaiką pasverdavo apiprausdavo, jei reikėdavo ir pan. gal man pasisekė, bet neturiu visiškai kuo skųstis: man darė neplaninį cezarį, sesutės visada labai maloniai viską paaiškindavo, gydytojos rūpinosi, vyras kartu nakvojo. žodžiu viskas buvo thumbup.gif
beje, vyras kada reikdavo, tada ir išeidavo, kada reikdavo - tada grįždavo - problemų dėl to nebuvo. tik va kiti lankytojai turėjo per lankymo valandas atvažiuot, bet dėl griežtos tvarkos išties tik geriau (nereikia kęsti visą dieną svetimų lankytojų, kaip kai kuriuose kituose GN).
žodžiu atsipalaiduokit: viskas prieklauso tik nuo Jūsų pačių nusiteikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdziau pirma Rk antra VGN abu kartus susitarus , kai turiu su kuo palyginti tai tikrai daugiau negimdyciau RK. Prieziura mano dar pakenciama, bet vaiku gydytojos ir vaiku slauges tai siaubas  doh.gif loja kaip sunys, ko nepaklausi atkirs kaip kirviu. VGN visiskai kitokia atmosfera buvo, niekur nereikejo nesioti leliuko  pas gydytojas kai buvo vizitacija gydytojai ateidavo i palata, akuseres ateidavo isvalydavo lelytei ir akytes ir ausytes ir bambute, dar ir ismaude palatoj  thumbup.gif , o RK atidave vaika ir turekis , sukis kaip nori , vaikas visa nakti prareke niekas neatejo nepasiziurejo nei kas nei ka , kai jau neapsikentem vyras nuejo apie 6 val ryto pas tas vaiku slauges o jos tik npareiske bus vizitacija 9 val tada ir paziuresim  doh.gif . Gal VGN ir konvejeris kaip kitos sako bet zmones dirba profesionaliai o filijalas yra filialas. Cia tik mano nuomone....

Man kaip tik naujagimių seselės pasirodė superinės,viską,ko nežinojau,paaiškino,pamokė,ėjo į palatą,tiek,kiek reikėjo-jei ne jos,tai mano vaikelis po šiai dienai krūties nemokėtų imti g.gif ,gaila,vardų nežinau... Na,kiek žmonių,tiek nomonių 4u.gif
Atsakyti
Man svarbiausias kriterijus, kad butu vaikas sveikas, gyvas, man irgi viskas gerai, kad su sveikata jokiu komplikaciju nebutu thumbup.gif , o kas ka pasake ar kazkaip netaip paziurejo, tai kaip sakant nusispjaut, as 5d isbuvau ligonineje su tokiu nusistatymu reikia viska iskentet, cia ne kurortas ir viskas. Kita jei gimdyciau tai RK ir aisku vel moraliskai nusiteikciau, kad taip reikia ir ne taip jautriai reaguociau i kai kuriu personu replikas. Pora vaiku seseliu yra tikrai neblogu, viena tai super thumbup.gif tik vardo neprisimenu, tik jauciasi is akcento, kad ne lietuve, ji tai tikrai daug patarimu dave ir padejo, o apie kai kurias tai patylesiu tiksliau apie dauguma, o vaiku gydytoja papuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 08 30, 16:06)
Man svarbiausias kriterijus, kad butu vaikas sveikas, gyvas, man irgi viskas gerai, kad su sveikata jokiu komplikaciju nebutu thumbup.gif , o kas ka pasake ar kazkaip netaip paziurejo, tai kaip sakant nusispjaut, as 5d isbuvau ligonineje su tokiu nusistatymu reikia viska iskentet, cia ne kurortas ir viskas. Kita jei gimdyciau tai RK ir aisku vel moraliskai nusiteikciau, kad taip reikia ir ne taip jautriai reaguociau i kai kuriu personu replikas. Pora vaiku seseliu yra tikrai neblogu, viena tai super  thumbup.gif tik vardo neprisimenu, tik jauciasi is akcento, kad ne lietuve, ji tai tikrai daug patarimu dave ir padejo, o apie kai kurias tai patylesiu tiksliau apie dauguma, o vaiku gydytoja papuole  doh.gif

Turbut ta pati seselė-tokia šviesi,kūdutė,su dideliais auskarais ,kai aš gimdžiau,buvo,iš akcento-ne lietuvė ,man labiausiai padėjo-ir spenelį su kažkokiu aparatu ištraukė,ir vaiko pilvuką išmasažavo,nes išpūstas buvo ir nekakojo,ir žaidė su manim,kad maitinti pavyktų,net pati atsigulusi rodė,kaip maitinti-žodžiu,žmogus tikrai stengėsi,kad išvykčiau kažką supratusi ir išmokusi apie maitinimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2008 08 30, 16:39)
Turbut ta pati seselė-tokia šviesi,kūdutė,su dideliais auskarais ,kai aš gimdžiau,buvo,iš akcento-ne lietuvė ,man labiausiai padėjo-ir spenelį su kažkokiu aparatu ištraukė,ir vaiko pilvuką išmasažavo,nes išpūstas buvo ir nekakojo,ir žaidė su manim,kad maitinti pavyktų,net pati atsigulusi rodė,kaip maitinti-žodžiu,žmogus tikrai stengėsi,kad išvykčiau kažką supratusi ir išmokusi apie maitinimą thumbup.gif

thumbup.gif taip si sesute, super sesute wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
rosiuosi ten gimdyti lapkricio pirmom dienom. Turiu begale klausimu, kadangi leliukas pirmas, tai nezinau kokia isankstinio susitarimo tvarka. Jei kas turite laiko, gal galite cia, arba i AZ surasyti, pries kiek laiko reikia tartis, kam skambinti, kokiu numeriu, ka sakyti, kokia mazdaug kaina, kam isviso tie pinigai duodami (gydytojui + anesteziologui+akuserei....) kokios sumos jiems duodamos?
Labai labai isanksto dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 08 27, 10:40)
ir dabar Puziene vedeja

Kiek as zinau vedejas Mindaugas Šilkūnas.
Atsakyti
QUOTE(amėlija @ 2008 09 01, 12:58)
Kiek as zinau vedejas Mindaugas Šilkūnas.

Seniau jis buvo,dabar tikrai Puzienė 4u.gif
Atsakyti
As irgi pirma ten gimdziau. Su antru irgi matyt i ten vaziuosiu. Siaip viskas RK neblogai pasirode, tik vaiku skyriaus vedeja tai tikra ragana. O kai pakalbejau su kitu personalu apie jos elgesi, tai pasirodo ir joms su ja nelengva. Tik padusavo, kad visi skundziasi, o nieks rastisko skundo neraso, kad ja atleistu. Na as irgi neisdrisau. Norejosi tik viska pamirsti ir greiciau su leliuku namo vaziuoti. O kitas vaiku personalas labai patiko, ir nakti atejo, kai vaikiukas labai verke. O siaip tai jos duoda tel. numeri, jei kas negerai, gali is savo mobilaus skambinti visa para. Ir tikrai viena vakara, tiksliau jau praktiskai nakti, paskambijau, tai be jokio burbtelejimo per kelias minutes atejo, maloniai paaiskino viska, neturiu kuo skustis.
Atsakyti