Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Keli Mutu @ 2009 02 11, 10:12)
Man tai - pati baisiausia ligoninė schmoll.gif Daugiau niekad į ją negrįšiu.

Niekada nesakyk niekada g.gif Gal galėtum parašyti, kas ten tokio baisaus buvo?
Atsakyti
QUOTE(Zuika77 @ 2009 02 12, 09:17)
Niekada nesakyk niekada g.gif  Gal galėtum parašyti, kas ten tokio baisaus buvo?

Jau rašiau. Bet tai mano asmeninis patyrimas ir aš jo niekam nekišu smile.gif Gal jums bus viskas kitaip mirksiukas.gif Aš tik galvoju, kad mano atvejis gali reikšti, jog šioje ligoninėje gali būti visko ax.gif
Atsakyti
Savo stebukliuko susilaukiau RK
Esu patenkinta puikiu aptarnavimu, kadangi tuo metu buvo laisva palata - vienute, tai as ja pasirinkau..viskas ciki- piki , nors pats gimdymas nebuvo lengvas, bet jau viskas paimirso , o praejo tik 2 men
Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patinuke @ 2009 02 13, 18:25)
Savo stebukliuko susilaukiau RK
Esu patenkinta puikiu aptarnavimu, kadangi tuo metu buvo laisva palata - vienute, tai as ja pasirinkau..viskas ciki- piki , nors pats gimdymas nebuvo lengvas, bet jau viskas paimirso , o praejo tik 2 men
Sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmąjį sūnelį gimdžiau RK ir buvau labai patenkinta ligoninės personalu ir priežiūra. Gimdymą priiminėjo gyd. Šilkūnas ir dėl antrojo sutariau su šiuo gydytoju.
Atsakyti
neseniai grizau is sios ligonines. teko pragulet visa savaite, tai turiu ir as savo nuomone. man nepatiko tik dusai (bent jau pirmame ir antrame aukstuose, treciame nebuvau).Kiek buvau-tai vis vanduo sunkiai i kanalizacija nubega.... doh.gif net toj vipinej palatoj, kur su vyru galima apsistoti. Gydytojai manau kaip ir visur-vieni daugiau malonus, kiti maziau.
Atsakyti
gal kas turit RK akušerinio skyriaus priimamojo telefono numeriuką?
Atsakyti
QUOTE(dovilele @ 2009 02 17, 15:54)
gal kas turit RK akušerinio skyriaus priimamojo telefono numeriuką?

RK Gymdimo ir akušerijos skyrius 2610492
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 01 30, 14:17)
SOS Merginos, kas ruoshiasi gimdyti RK jei netycia pataikysite ant daktares Grazinos Sheropicienes ir akusheres Danutes pamainos, rekit, klykit, bet reikalaukite kito daktaro,inkvizitore, gaunanti malonuma kankinant, toks jausmas kad jai neshtukes trukdo gyventi, kai ji pirma karta padare man kaklelio patikrinima, pasijutau kaip po ishprievartavimo, ishsikankinau su ja 20 val kol daktarai Puziene ir Zaliunas manes neishgelbejo, kai ta pacia procedura man padare mineti du daktarai supratau kad buvau paprastu paprasciausiai kankinama. Taip kad turiu su kuo palyginti, ka gali patvirtinti ir kita mano palatos drauge.

na nzn, as netycia pataikiau ant Sarupicienes. Ir tikrai negaliu pasakyti nieko blogo. Labai maloni, graziai besielgianti moteris... Likau patenkinta jos darbu.
Atsakyti
mamytes, o kada ir kaip tariates su gydytojais? pasiskambinat ar vaziuojat is karto apziurai? musu terminas balandzio 1 tai manau jau laikas pradeti rupintis.

dar zinau, kad buna taip jog RK nebuna vietos. tada neva siuncia i VGN arba antakalni. o jei as susitarusi su gydytoja, atvaziuoju, o nera vietos g.gif kieeek streso butu. pasidalinkit, prasau kaip ten kas..

ar reikalauja, kad teciai butu plaucius persisviete ar siaip kokiu sveikatos pazymu? nes kiek zinau kiekviena gydytoja kitaip daro.

butu gerai nueiti i tas pamokeles gimdyvems, viskas butu daug aiskiau tada turbut.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti