Sveikos,
as ir gimdziau kovo men. RK. Likau tikrai patenkinta Gimdziau pas gyd. Raguckiene, superine daktare, viska ramiai paaiskino, be jokiu balso pakelimu ir pan.
Kiek supratau, klizmas ten reikia paciai tureti, jei neturi, tai ir nestato. Taip pat reikia tureti ir savo vienkartines palytes, drabuzelius leliukui, pampersus.
Prieziura po gimdymo tikrai buvo normali, naujagimiu gydytojos uzsukdavo, paklausdavo kaip sekasi.
Antra tikrai gimdysiu tik RK
QUOTE(Aida1155 @ 2008 08 27, 20:55)
Kiek supratau, klizmas ten reikia paciai tureti, jei neturi, tai ir nestato.
klaidingai supratot Jei neturi savos vienkartinės, tada pastato su "daugkartine".
uzsirasem i kursus rk, ir tik spalio 1 , 8 dienomis...
Jie tas vienkartines stato..tik taupo jas
Man pastatė savo, nes neturėjau... ir paprašė atpirkt po to kai vyras eis į vaistinę. Bet niekas ten netikrino, atpirkom ar ne
Man pastatė savo, nes neturėjau... ir paprašė atpirkt po to kai vyras eis į vaistinę. Bet niekas ten netikrino, atpirkom ar ne
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 27, 22:17)
uzsirasem i kursus rk, ir tik spalio 1 , 8 dienomis...
oho. o tai anksciau nera vietu?
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 28, 07:57)
as irgi vis ruosiaus paskambint, bet jei tik spali vietu yra, tai man jau neverta
QUOTE(mamela @ 2008 08 27, 20:06)
klaidingai supratot Jei neturi savos vienkartinės, tada pastato su "daugkartine".
Manes paklause, ar turi savo klizma, pasakiau kad ne, tai jie sako tada nestatysim Matyt gal nuo gydytojos priklauso
Aš neturėjau su savim tos vienkartinės klizmos,tai kol dokumentus supildė,vyras nuėjo į vaistinę ir parnešė
vienkartinės, vyras paskui nupirko..
Papildyta:
vedėja-Raguckienė
"šeimyninė palata" nerezervuojama-pakliūt gali kai laisva (jei tarsies su kažkuo-perspėk)
man irgi cz darė, bet vyro per daug nevarė kai jis palatoj buvo.. galima susitart su tom sesutėm, tiesa, nuo jų nuotaikos bei darbo krūvio taip pat šis tas priklauso..
Papildyta:
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 26, 10:49)
sveikos mamos
noriu paklaust ar kuri gimdet pas A.Puziene? jei yra planuotas cezaris ar galima RK uzsisakyti ta mokama palata? kad ir vyras kartu galetu buti?
ir dar noriu paklaust kas RK skyriaus vedejas gal zinot?
noriu paklaust ar kuri gimdet pas A.Puziene? jei yra planuotas cezaris ar galima RK uzsisakyti ta mokama palata? kad ir vyras kartu galetu buti?
ir dar noriu paklaust kas RK skyriaus vedejas gal zinot?
vedėja-Raguckienė
"šeimyninė palata" nerezervuojama-pakliūt gali kai laisva (jei tarsies su kažkuo-perspėk)
QUOTE(EVO @ 2008 08 26, 14:48)
man irgi buvo planinis cezaris, bet as buvau vienutej be vyro, sunku, bet ka padarysi, lankymas grieztai pagal valandas, tai jeigu tavo vyras ir nakvos, tai jo gi nevarys. Maniski, kai man dare cezari, nusiunte pamperiu, o atgal ir neileido, nes nalankymo val, siaip berysio su tom valandom, jei ko reikia, tai nors nusisauk, turi laukt lankymo valandu
man irgi cz darė, bet vyro per daug nevarė kai jis palatoj buvo.. galima susitart su tom sesutėm, tiesa, nuo jų nuotaikos bei darbo krūvio taip pat šis tas priklauso..
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 28, 08:57)
ne, cia anksciausiai... nors pati spalio men.jau gimdysiu, bet ka daryti ..
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 29, 09:53)
ne, cia anksciausiai... nors pati spalio men.jau gimdysiu, bet ka daryti ..
joo...tai jauciu reiks uzsirasinet..man gimdyt gruodzio pradzioj...