Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveikos,
as ir gimdziau kovo men. RK. Likau tikrai patenkinta thumbup.gif Gimdziau pas gyd. Raguckiene, superine daktare, viska ramiai paaiskino, be jokiu balso pakelimu ir pan. smile.gif
Kiek supratau, klizmas ten reikia paciai tureti, jei neturi, tai ir nestato. Taip pat reikia tureti ir savo vienkartines palytes, drabuzelius leliukui, pampersus. blush2.gif
Prieziura po gimdymo tikrai buvo normali, naujagimiu gydytojos uzsukdavo, paklausdavo kaip sekasi.
Antra tikrai gimdysiu tik RK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida1155 @ 2008 08 27, 20:55)

Kiek supratau, klizmas ten reikia paciai tureti, jei neturi, tai ir nestato.

klaidingai supratot smile.gif Jei neturi savos vienkartinės, tada pastato su "daugkartine".
Atsakyti
uzsirasem i kursus rk, ir tik spalio 1 , 8 dienomis... ax.gif
Atsakyti
Jie tas vienkartines stato..tik taupo jas mirksiukas.gif
Man pastatė savo, nes neturėjau... ir paprašė atpirkt po to kai vyras eis į vaistinę. Bet niekas ten netikrino, atpirkom ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 27, 22:17)
uzsirasem i kursus rk, ir tik spalio 1 , 8 dienomis...  ax.gif

oho. o tai anksciau nera vietu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 28, 07:57)

as irgi vis ruosiaus paskambint, bet jei tik spali vietu yra, tai man jau neverta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamela @ 2008 08 27, 20:06)
klaidingai supratot  smile.gif Jei neturi savos vienkartinės, tada pastato su "daugkartine".

Manes paklause, ar turi savo klizma, pasakiau kad ne, tai jie sako tada nestatysim blink.gif Matyt gal nuo gydytojos priklauso g.gif
Atsakyti
Aš neturėjau su savim tos vienkartinės klizmos,tai kol dokumentus supildė,vyras nuėjo į vaistinę ir parnešė ax.gif
Atsakyti
vienkartinės, vyras paskui nupirko..
Papildyta:
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 26, 10:49)
sveikos mamos 4u.gif
noriu paklaust ar kuri gimdet pas A.Puziene? jei yra planuotas cezaris ar galima RK uzsisakyti ta mokama palata? kad ir vyras kartu galetu buti?
ir dar noriu paklaust kas RK skyriaus vedejas gal zinot? blush2.gif

vedėja-Raguckienė
"šeimyninė palata" nerezervuojama-pakliūt gali kai laisva (jei tarsies su kažkuo-perspėk)

QUOTE(EVO @ 2008 08 26, 14:48)
man irgi buvo planinis cezaris, bet as buvau vienutej be vyro, sunku, bet ka padarysi, lankymas grieztai pagal valandas, tai jeigu tavo vyras ir nakvos, tai jo gi nevarys. Maniski, kai man dare cezari, nusiunte pamperiu, o atgal ir neileido, nes nalankymo val, siaip berysio su tom valandom, jei ko reikia, tai nors nusisauk, turi laukt lankymo valandu

man irgi cz darė, bet vyro per daug nevarė kai jis palatoj buvo.. galima susitart su tom sesutėm, tiesa, nuo jų nuotaikos bei darbo krūvio taip pat šis tas priklauso..
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 28, 08:57)

ne, cia anksciausiai... doh.gif nors pati spalio men.jau gimdysiu, bet ka daryti .. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 29, 09:53)
ne, cia anksciausiai...  doh.gif nors pati spalio men.jau gimdysiu, bet ka daryti ..  ax.gif  smile.gif

joo...tai jauciu reiks uzsirasinet..man gimdyt gruodzio pradzioj...
Atsakyti
Labutis, aš gimdžiau ten liepos mėn. ir man ten patiko. Na žiūrint ko pati tikiesi.
O vaikučius visos mamos nešė pačios.
Atsakyti