Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

Šiandien buvau RK Gimdymo kursuose. Tai gal kam pravers.

Toms, kurios gimdys ten, pasakė - ko reikia bent jau į gimdyklą. Anot mokymus vedusios gydytojos turi būti maišelis į gimdyklą, o jame kartu ir vaikučio drabužėliai.
1. Dokumentai
2. Chalatas, Palutės, šlepetės, kojinaitės bus reikalingos po gimdymo. Naktinukus duos ligoninės. Po gimdymo galėsim ir savais apsirengti.
3. Tualetinis popierius. Klizmutė. Jie rekomenduoja BICAKCILAR, nes ji stipresnė ir skirta būtent gimdyvėms. (Aš pirkau Šalia RK esančios vaistinės, ten kur yra Vitkaus klinikos padalinys - Tilto g.)
4. Tėveliui: šlepetės ir drabužiai iš spintos paimti. Jais persirengs tėvelių kambaryje, o tada jau įleis į gimdyklą.
Vaikučio drabuželius į atskirą maišelį sudėti. Gimus jais aprengs.

Gimdymo metu vandenuko leis gerti labai nedaug, kelis lašiukus. Po visko - prašom kiek norit. Tik nerekomenduoja jokių sulčių.

Didelių tašių į gimdyklą neleis neštis. Jas geriau palikti namuose arba mašinoje.
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif aš irgi ruošiuosi gimdyto RK, terminas-kovo 8d. smile.gif
norėjau jūsų pasiteirauti, ką turit omenyje, rašydamos "reikia turėti palų"? tos palos tai čia kas? blink.gif (sory už durną klausimą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(dovilele @ 2009 02 05, 13:41)
norėjau jūsų pasiteirauti, ką turit omenyje, rašydamos "reikia turėti palų"?

kaip suprantu, tai čia tie vienkartiniai vystyklai.
Atsakyti
QUOTE(dovilele @ 2009 02 05, 14:41)
sveikos mamos smile.gif aš irgi ruošiuosi gimdyto RK, terminas-kovo 8d.  smile.gif
norėjau jūsų pasiteirauti, ką turit omenyje, rašydamos "reikia turėti palų"? tos palos tai čia kas?  blink.gif  (sory už durną klausimą  blush2.gif )

cia vienkartines "paklodes". Vaistinese buna Tena firmos ir dar kazkokios.jos neperslampa
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2009 02 04, 18:42)
as irgi pas Domža gimdziau ax.gif  labai fainas daktariukas smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilele @ 2009 02 05, 14:41)
sveikos mamos smile.gif aš irgi ruošiuosi gimdyto RK, terminas-kovo 8d.  smile.gif
norėjau jūsų pasiteirauti, ką turit omenyje, rašydamos "reikia turėti palų"? tos palos tai čia kas?  blink.gif  (sory už durną klausimą  blush2.gif )

va
user posted image
Tiesiog šiti paklotai sugeria daugiau, nei paprasta medžiaginė paklodytė - savo pačios komfortui pasiimk kelias, jas vaistinėje po vieną parduoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 08 vasario 2009 - 00:23
QUOTE(Merisier @ 2009 02 08, 00:22)

Tiesiog šiti paklotai sugeria daugiau, nei paprasta medžiaginė paklodytė - savo pačios komfortui pasiimk kelias, jas vaistinėje po vieną parduoda 4u.gif

siuo atveju kelios reikstu nemaziau 5. mano palatos kaimyne pradejusi naturaliai gimdyt, o paskui jai buvo atliekama cezario opercija, sunaudojo iki ryto 5 (per para). man buvo atliekama planine cezario operacija, tai per visas dienas sunaudojau 5. seip maloniau gulet sausiau. o be to veliau galima leliukui panaudot, pvz i poliklinika ar kt.
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 02 09, 11:17)
siuo atveju kelios reikstu nemaziau 5.

Aš vos išsiverčiau su 10 schmoll.gif Labai kraujavau po gimdymo. Ir gan intensyviai, reikėjo dažnai keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keli Mutu: 09 vasario 2009 - 10:13
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 02 09, 11:12)
Aš vos išsiverčiau su 10  schmoll.gif Labai kraujavau po gimdymo. Ir gan intensyviai, reikėjo dažnai keisti.

Na aš manau, kad tikrai nereikėtų susivežti pusės vaistinės į ligoninę smile.gif Juk atveš atrimieji ar draugai, jei matysi, kad kraujuoji smarkiai, o ir RK pirmam aukšte vaistinė yra, galima nusipirkti papildomai...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 02 09, 12:16)
Na aš manau, kad tikrai nereikėtų susivežti pusės vaistinės į ligoninę smile.gif  Juk atveš atrimieji ar draugai, jei matysi, kad kraujuoji smarkiai, o ir RK pirmam aukšte vaistinė yra, galima nusipirkti papildomai...

Ne ne, būtinai reikia susivežti visą vaistinę, o ne pusę ar tik ketvirtadalį - farmacininkams daugiau pelno bus ax.gif Šiaip tai vežkitės kiek norit smile.gif Galit ir tik vieną, ligoninėj čiužiniai ceratiniai, nesugadinsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 01 30, 14:17)
SOS Merginos, kas ruoshiasi gimdyti RK jei netycia pataikysite ant daktares Grazinos Sheropicienes ir akusheres Danutes pamainos, rekit, klykit, bet reikalaukite kito daktaro,inkvizitore, gaunanti malonuma kankinant, toks jausmas kad jai neshtukes trukdo gyventi, kai ji pirma karta padare man kaklelio patikrinima, pasijutau kaip po ishprievartavimo, ishsikankinau su ja 20 val kol daktarai Puziene ir Zaliunas manes neishgelbejo, kai ta pacia procedura man padare mineti du daktarai supratau kad buvau paprastu paprasciausiai kankinama. Taip kad turiu su kuo palyginti, ka gali patvirtinti ir kita mano palatos drauge.

Merginos ash ne juokauju
Regina Sheropiciene - neduok dieve kam nors ant jos uzsirauti daro eksperimentus su neshtukem ir nejaucia sazines grauzaties
Visas kitas personalas tiesiog super, visos sesute ir daktarai su kuriais teko bendrauti tiesiog nuostabus zmones, didelis dekui uz ju rupesti, sunku darba, globa ir profesionaluma
Ypatinga padeka noreciau pareikshti daktarui Zaliunui, uz jo nuostabias rankas padejancias mano suneliui po 28 val kankynes sveikam ir graziam ishvysty shi pasauli. jei kas zino jo privataus kab numeri ar adresa, rashykit i az

Turbūt ne per seniausiai gimdei g.gif Ir dar visos emocijos sukilusios. Nereikia čia visų taip gąsdinti.
O tu už savo žodžius atsakai g.gif Kokius ji eksperimentus atlieka? Labai būtų įdomu sužinoti.
Pas G.Šarupičienę pataikiau 2 kartus, viskas buvo thumbup.gif .
Papildyta:
RK - tai vienintelė ligoninė į kurią galiu drąsiai važiuoti nesitarus, nes ten puiki gydytojų komanda thumbup.gif
Atsakyti
Man tai - pati baisiausia ligoninė schmoll.gif Daugiau niekad į ją negrįšiu.
Atsakyti