gimdziau pas Volochovic Super gydytoja visiems rekomenduoju. Teko pirma gimdyti pas Raguckiene. Siaip irgi patiko, ji gal labiau patyrusi ir pas ja saugiau, bet pas Volochovic vis tiek labiau patiko, tokia svelni, rami, na zodizu tiesiog
`na gal gyd Zaliunas i rten ir ten buna? gruodzio 16-17 dienomis jis mane RK priziurejo, bande atrasti mano mazutes skrandi echoskopu ir visaip kaip guode, kad viskas gerai..
QUOTE(austeu @ 2009 02 02, 17:52)
`na gal gyd Zaliunas i rten ir ten buna? gruodzio 16-17 dienomis jis mane RK priziurejo, bande atrasti mano mazutes skrandi echoskopu ir visaip kaip guode, kad viskas gerai..
tikriausia but geriausia pasiskambinti paciam daktarui ir pasiklausti
QUOTE(austeu @ 2009 02 02, 18:52)
nebuna, jis iki gruodzio 19 d, dirbo RK
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 01 30, 15:17)
SOS Merginos, kas ruoshiasi gimdyti RK jei netycia pataikysite ant daktares Grazinos Sheropicienes ir akusheres Danutes pamainos, rekit, klykit, bet reikalaukite kito daktaro,
Tai seniai visiems žinoma, kad šitoj ligoninėj baisiausi žmonės yra šita minėtoji Šarupičienė, Danutė ir Suckel. Tik dėl šitų personų verta tartis iš anksto su kitais gydytojais, kad netektų su jomis susidurti. Nors aš vis tiek pakliuvau pas Danutę, labai pasigailėjau ir iki šiol gailiuosi, kad nesitariau ir su akušere iš anksto Gydytis nuo depresijos man jos pizdavonės nepadėjo Nebūtų šitų raganų, būtų galima laisvai važiuoti į RK nesitarus. Tiesa, nelabai man patinka šitos ligoninės ''tradicija'' laukti 2 svaites po termino
Merginos, na tikrai apsizioplinau, dezinformacija ishejo, man cezario pjuvi dare Daktaras Gintautas Domzha, ne Zaliunas, tiesiog man rekomendavo Zaliuna tai ir istrigo shi pavarde
Tai taisau klaida, DIDELIS ZHMOGISHKASIS DEKUI DAKTARUI GINTAUTUI DOMZHAI, va specialiai kai mazulis pauges nuvaziuosiu i RK ir padekosiu,
O ten Sherupicienes visokias tegu Dievulis teisia, man svarbu mano zuikis sveikas
Sekmes ir stiprybes visoms gimdancioms
Tai taisau klaida, DIDELIS ZHMOGISHKASIS DEKUI DAKTARUI GINTAUTUI DOMZHAI, va specialiai kai mazulis pauges nuvaziuosiu i RK ir padekosiu,
O ten Sherupicienes visokias tegu Dievulis teisia, man svarbu mano zuikis sveikas
Labukas.
As pirma vaika gymdziau RK. Seip patiko, nors kadangi viskas viko slandzei, tai apie jokius niuansus kalbet negaliu. O seip gal pasirodisiu kvailoka, bet nezinau nei pas kokia gyd, gimdziua, nei akuserie. Zinau kad buvo viena senoka kuda moteriske, kuri man labai pariko. Ji man pasake darik kaip tau sakau ir po poros valandu pagimdisi....taip ir buvo. O vaziavau as ten nei tariausi, nei mokejau iki nei prie, nors pinigu turejau po gymdimo buvo ne iki to , is vis nutariau paskutine minute kai greitoji atvaziavo, kad ten noriu o ne i VGN
As pirma vaika gymdziau RK. Seip patiko, nors kadangi viskas viko slandzei, tai apie jokius niuansus kalbet negaliu. O seip gal pasirodisiu kvailoka, bet nezinau nei pas kokia gyd, gimdziua, nei akuserie. Zinau kad buvo viena senoka kuda moteriske, kuri man labai pariko. Ji man pasake darik kaip tau sakau ir po poros valandu pagimdisi....taip ir buvo. O vaziavau as ten nei tariausi, nei mokejau iki nei prie, nors pinigu turejau po gymdimo buvo ne iki to , is vis nutariau paskutine minute kai greitoji atvaziavo, kad ten noriu o ne i VGN
QUOTE(LiolikP @ 2009 02 04, 14:17)
Labukas.
as ir gimdziau RK , ir nei tariausi, nei daviau, g
imdymas vyko sklandziai be komplikaciju, o po gimdymo net is galvos iskrito... gryzau su dukryte ir su pinigais
QUOTE(Barbaryta @ 2009 02 01, 14:51)
Bet Silkunas gimdymu berods jau nebepriimineja
priima bet individualiai reikia tartis nes jis perejo i gynekologijos skyriu dabar.
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 04, 12:40)
Merginos, na tikrai apsizioplinau, dezinformacija ishejo, man cezario pjuvi dare Daktaras Gintautas Domzha, ne Zaliunas, tiesiog man rekomendavo Zaliuna tai ir istrigo shi pavarde
as irgi pas Domža gimdziau labai fainas daktariukas
Dar turiu toki klausimeli.
Mamites kurios gimde nesenei ir mokejo. Kokia dabar "STAVKE", kada pinigus duot reikia. Ar RK galima ateiti anksciau, pvz. 25 sav., ir susitart kad tave apziuretu ir prakonsultuotu.
Aciu
Mamites kurios gimde nesenei ir mokejo. Kokia dabar "STAVKE", kada pinigus duot reikia. Ar RK galima ateiti anksciau, pvz. 25 sav., ir susitart kad tave apziuretu ir prakonsultuotu.
Aciu
LiolikP, as cia ne i tema bet ar kartais tavo vardas ne Olga? Perziurejau nuotraukytes ir man atrodo, kad vaikysteje buvom pazistamos mes kadaise Justiniskese gyvenom, bet po to tevai persikrauste. O gal as tiesiog susipainiojau