Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Merisier @ 2009 01 30, 13:54)
Gal galėtum konkrečiau papasakoti, kas nutiko, kas per eksperimentai unsure.gif labai jau kraupiai skamba unsure.gif  verysad.gif o gimdant pirmą kartą tikrai gali net nesuprasti, kad su tavimi kažką ne taip daro...
O dėl Žaliūno - na užvakar tai jis dar tikrai VGN dirbo g.gif Kaip jis RK atsidūrė? g.gif

kaip kazkas anksciau jau minejo gydytojas Zaliunas perejo is RK i VGN. jei kam reikia jo nr rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 01 30, 14:17)
SOS Merginos, kas ruoshiasi gimdyti RK jei netycia pataikysite ant daktares Grazinos Sheropicienes ir akusheres Danutes pamainos,

Oho kiek prisikentejai console.gif
Nebuciau pagalvojus, kad toki darba dirbdamos gydytojos gali sitaip elgtis blink.gif
Aciu, kad informavai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamba.meme: 30 sausio 2009 - 15:39
QUOTE(Shery @ 2009 01 29, 23:23)
As jau anksciau rasiau.Taip kad pakatosiu
Jei nieko pries kai kur darasysiu pasebejimus blush2.gif
1. Pasas,
2. SoDros knygelė,
3. nėščiosios kortelė
4. šampūnas,
5. dantų šepetėlis,
6. pasta,
7. tualet.popierius,
8. muilas-seip kiek maciau kiekvienoj palatos kabo dozatoriai su muilu.Bet del viso pikto.
9. rankšluostis (2vnt, didelis ir mažas),
10. įklotai po gimdymo „Tena“10 vnt super dydis
11. Tena patiesaliukai po užpakaliu- apie juos zemiau parasiau
12. paprasti naktiniai paketai „Ultra night“ 10 vnt
13. aptempti triusikėliai (2 vnt) - as naudojau tik vienkartines kelnaites. Tos,kuriom bus CZ turekit omeny,kad kelnaiciu guma neturi uzeiti ant zaizdos.Turi but arba zemiau arba auksciau.
14. dideli trikotažiniai triusikėliai (6 vnt) g.gif
15. veido kremas
16. drėgnos servetėlės intymiai higienai(labai gerai,jei susiūna..)- naudojau vaiko
17. drėgnos servetėlės lėlytės šikniukui Pampers (nebutinai0
18. pampersų pokas . newborn
19. naktinukai su atsegamu priekiu ir pižama šilta-uztenka naktiniu.RK labai silta
20. chalatas
21. šlepetės guminės (į dušą ir gimdymui Nike), ir medžiaginės
22. Palų sau užpakaliui, vietoj sikpopierio, ypac jeigu pati gimdei g.gif
23. liemenėlių maitinimui (2 vnt)
24. Vilnones kojines (1 vnt)-turejau,bet nesidejau.Net puskoines buvau nuesiemuskaip karsta buvo.
25. puskojinės (3 vnt)
26. įklotukai į liemeneles-turejau bet neprireike.nes pienas tik kokia 5d. atsirado.Bet isimenst pora galima.daug vietos neuzima
27. Tėtukui (šlepetės, maistas)-nebent jei gimdo kartu.
28. Fotikas-BUTINA smile.gif
29. Popieriniai rankšluosčiai (1 rulonas)-neturejau ir nereikejo
30. mikroklizma MICROLAX, 2 vnt- buvau isimetus bet nereikejo.Jie stato savo. Tiksliau MV nuejo nupirko.
31. Mobiliakas+pakrovėjas
32. rankšluostis vaikui-man neprireike,nes valiau servetelem.Vanduo siltas kazkaip nedabego iki mano palatos lotuliukas.gif
33. vilnonės kojinytės lėlytei,
34. kepurytė plona,
35. kepure storesnė-reikejo tik vaziuojant namo.
36. šliaužtinukai(3vnt.),
37. marškinėliai su pirštinytėm(3vnt.),
38. drabužėliai parsivežimui,
39. adijaliukas suvynioti (antklodė)
40. vokelis
41. Flaneliniai vystyklai 3-4 vnt vaikui-neturejau ir nezinau kam reikia blush2.gif
42. Žurnalai, knyga
43. stalo įrankiai ir puodelis- Butinai nes neturesi su kuo valgyt
44. pasiruosti namuose drabužiū, kuriuos vyras atvežtų grįžimui (bo jie nieko nesupranta pasirodo)
as dar saviskiui sudejau maziaus parvezimo rubelius. Kad nekraut i tase.
Seip labai geras daiktas tos palutes. As pirkau Tena visa pakuote.
Tik as emiau 60ant60. Kadangi man dare cezari, po jo reikejo siek tiek didesniu,nes plaukiau. Taigi galit nusipirkt kokias 3-4 didesnes. Nepamaisys,nes as ir dabar namie maziu ant ju vystau.Labai patogu.
Tiesa, maziaus drabuzelius,kuriais rengsit iskart po gimimo atidekit i kita maiseli.Kad vyram ieskot nereiktu ax.gif ir nepamirskit imest pamperio mirksiukas.gif

Labai dekinga,aciu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 01 30, 16:14)
kaip kazkas anksciau jau minejo gydytojas Zaliunas perejo is RK i VGN. jei kam reikia jo nr rasykit i az mirksiukas.gif

Tai būtent, kad perėjo, tai man ir įdomu, kaip jis vėl RK atsirado, kiek suprantu, vos prieš kelias dieneles g.gif Truputuką man to baisaus pasakojimo faktai neatitinka, dėl to ir stebiuosi mirksiukas.gif
p.s. jos vardas pavardė tiksliai Gražina Marija Šarupičienė
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2009 01 28, 09:44)
mamba.meme- o ziuriu  mums ta pati numatyta gimdymo data  thumbup.gif

Priimkit ir trečią į savo būrį, vasario 6 terminas ir man. Galėsime ir savo įspūdžius papasakoti, o dabar belieka pasikliauti kitų patirtimi.
Atsakyti
AS SAVO 2 VAIKUS GIMDZIAU RK pas daktare RAGUCKIENE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tuo lb patenkinta, jeigu reiktu ir 3 gimdyti, net nebutu abejoniu kur, tik RK IR PAS TA PACIA GYDYTOJA. nUOSTABI MOTERIS. iR KIEK TIK MANO PAZYSTAMU PAS JA GIMDE (MANO REKOMENDACIJOS),visos patenkintos thumbup.gif . Tik 1 nekreipe demesio, bet vis tiek vaziavo i RK pas bet kokia daktare gimdyti, pagimde, bet kaip sueme krutis ir kaip niekas negalejo padeti, nuvaziavusi i RK pataike pas gyd. RAGUCKIENE, tai ji kaip gerai atmaige krutis, merginai is karto pagerejo akyse ir pamaciusi kas per moteris, lb gailejosi, kad pas ja negimde, neklause rekomendaciju smile.gif

taip, kad cia kiekvienos nuomone ka rinktis, as tik parekomendavau 4u.gif

SEKMES VISOMS NESTUKEMS 4u.gif ,sis nuostabus laikotarpis lb greitai praeina, patikekit verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes busimos ir esamos!Noreciau prisijungti prie trejetuko, gimdanciuju vasario 6-7 Raudonajam Kryziuj smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gimdziau RK pas gydytoja Raguckiene, labai viskas gerai buvo, akusere, (pavardes neatsimenu)kuri su ja dirbo, isviso labai puiki moteris thumbup.gif tikrai rekomenduociau gimdyt RK pas Raguckiene. biggrin.gif
Atsakyti
As gimdziau pas Zaliuna 4u.gif clap.gif thumbup.gif , nes buvau susitariusi, bet kai atvaziavau i RK, tai Rugeckiene mane apziurejo ir patikrino kakleli, tai galiu pasakyti, kad gydytoja tiesiog thumbup.gif wub.gif labai jau svelniai viska atliko ir pilvuka pagloste ax.gif sake, kad Zaliunas jos buves mokinys smile.gif
Papildyta:
oi, RAGUCKIENE blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opapupaa @ 2009 01 31, 21:51)
Sveikos mamytes busimos ir esamos!Noreciau prisijungti prie trejetuko, gimdanciuju vasario 6-7 Raudonajam Kryziuj smile.gif

Junkis junkis, tik reikes susiderinti, kd visos viena diena neatvaziuotumem, ten juk tik 3 gimdyklos tongue.gif

O gal zinot kiek apskritai ten gydytoju priimineja gimdymus ir kokios ju pavardes (as zinau Puziene, Raguckiene, Jevrelovic, Silkuna)
Jeigu teko kuriuo nusivilti, parasykit pavarde mirksiukas.gif

Nesenai buvo kalbeta apie Grazina, gal dar kuri/-is buvo "pobaise"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 02 01, 12:32)
Junkis junkis, tik reikes susiderinti, kd visos viena diena neatvaziuotumem, ten juk tik 3 gimdyklos  tongue.gif

O gal zinot kiek apskritai ten gydytoju priimineja gimdymus ir kokios ju pavardes (as zinau Puziene, Raguckiene, Jevrelovic, Silkuna)
Jeigu teko kuriuo nusivilti, parasykit pavarde  mirksiukas.gif

Nesenai buvo kalbeta apie Grazina, gal dar kuri/-is buvo "pobaise"?  blush2.gif

Pridėsiu Volochovič ir Domža 4u.gif
Atsakyti
Bet Silkunas gimdymu berods jau nebepriimineja g.gif
Atsakyti