QUOTE(iruncia @ 2009 01 29, 23:11)
Sveikos mielosios
gal kuri esat jau gimdziusi RK ir galetu pateikt sarasiuka,ko reikia butent vaziuojant i sia ligonine?
Nes kaip supratau,kitur viska duoda beveik,o cia reikia savo turet daug ka
Bet sprendziant is atsiliepimu,tai as jau geriau pripirksiu visko ir vaziuosiu ramia galva I RK
As jau anksciau rasiau.Taip kad pakatosiu
Jei nieko pries kai kur darasysiu pasebejimus blush2.gif
1. Pasas,
2. SoDros knygelė,
3. nėščiosios kortelė
4. šampūnas,
5. dantų šepetėlis,
6. pasta,
7. tualet.popierius,
8. muilas-seip kiek maciau kiekvienoj palatos kabo dozatoriai su muilu.Bet del viso pikto.
9. rankšluostis (2vnt, didelis ir mažas),
10. įklotai po gimdymo Tena10 vnt super dydis
11. Tena patiesaliukai po užpakaliu- apie juos zemiau parasiau
12. paprasti naktiniai paketai Ultra night 10 vnt
13. aptempti triusikėliai (2 vnt) - as naudojau tik vienkartines kelnaites. Tos,kuriom bus CZ turekit omeny,kad kelnaiciu guma neturi uzeiti ant zaizdos.Turi but arba zemiau arba auksciau.
14. dideli trikotažiniai triusikėliai (6 vnt) g.gif
15. veido kremas
16. drėgnos servetėlės intymiai higienai(labai gerai,jei susiūna..)- naudojau vaiko
17. drėgnos servetėlės lėlytės šikniukui Pampers (nebutinai0
18. pampersų pokas . newborn
19. naktinukai su atsegamu priekiu ir pižama šilta-uztenka naktiniu.RK labai silta
20. chalatas
21. šlepetės guminės (į dušą ir gimdymui Nike), ir medžiaginės
22. Palų sau užpakaliui, vietoj sikpopierio, ypac jeigu pati gimdei g.gif
23. liemenėlių maitinimui (2 vnt)
24. Vilnones kojines (1 vnt)-turejau,bet nesidejau.Net puskoines buvau nuesiemuskaip karsta buvo.
25. puskojinės (3 vnt)
26. įklotukai į liemeneles-turejau bet neprireike.nes pienas tik kokia 5d. atsirado.Bet isimenst pora galima.daug vietos neuzima
27. Tėtukui (šlepetės, maistas)-nebent jei gimdo kartu.
28. Fotikas-BUTINA smile.gif
29. Popieriniai rankšluosčiai (1 rulonas)-neturejau ir nereikejo
30. mikroklizma MICROLAX, 2 vnt- buvau isimetus bet nereikejo.Jie stato savo. Tiksliau MV nuejo nupirko.
31. Mobiliakas+pakrovėjas
32. rankšluostis vaikui-man neprireike,nes valiau servetelem.Vanduo siltas kazkaip nedabego iki mano palatos lotuliukas.gif
33. vilnonės kojinytės lėlytei,
34. kepurytė plona,
35. kepure storesnė-reikejo tik vaziuojant namo.
36. šliaužtinukai(3vnt.),
37. marškinėliai su pirštinytėm(3vnt.),
38. drabužėliai parsivežimui,
39. adijaliukas suvynioti (antklodė)
40. vokelis
41. Flaneliniai vystyklai 3-4 vnt vaikui-neturejau ir nezinau kam reikia blush2.gif
42. Žurnalai, knyga
43. stalo įrankiai ir puodelis- Butinai nes neturesi su kuo valgyt
44. pasiruosti namuose drabužiū, kuriuos vyras atvežtų grįžimui (bo jie nieko nesupranta pasirodo)
as dar saviskiui sudejau maziaus parvezimo rubelius. Kad nekraut i tase.
Seip labai geras daiktas tos palutes. As pirkau Tena visa pakuote.
Tik as emiau 60ant60. Kadangi man dare cezari, po jo reikejo siek tiek didesniu,nes plaukiau. Taigi galit nusipirkt kokias 3-4 didesnes. Nepamaisys,nes as ir dabar namie maziu ant ju vystau.Labai patogu.
Tiesa, maziaus drabuzelius,kuriais rengsit iskart po gimimo atidekit i kita maiseli.Kad vyram ieskot nereiktu ax.gif ir nepamirskit imest pamperio mirksiukas.gif
Gimė 3340gr. 54cm12 men. 9.5 kg ir 76 cm.