QUOTE(Barbaryta @ 2009 01 27, 13:58)
mamba.meme o tau ziuriu, jau greitai gimdyti
isivaizduoju kaip nekantrauji, o be to, pirmas vaikelis, tai viskas nauja, klausimu begalybe
as tariausi is anksto su gyd.tai visko isklausinejau, nes labai bijojau, kad tik viskas gerai butu, o be to pirmas vaikas, tai irgi neaisku kas ir kaip, o kekvienas skirtingai pasisako siame forume
taigi sekmes tau, viskas bus gerai
ir lauksim naujienu
pasidalinsi savo ispudziais apie ligonine
Tikrai kuo arciau gimdymo data, tuo daugiau visokiu (kartais ir nesamoningu) klausimu kyla
Aciu uz palinkejimus, tikiuosi po visko galesiu parasti savo geriausius ispudzius is RK
QUOTE(Merisier @ 2009 01 27, 17:58)
Niu aš jau visai susibalamūtyjau
Kolkas į gimdyklą susidėjau tik dvi paklodes, klizmą, kelnaites ir įklotą, vazeliną lūpoms ir vandenuko buteliuką. Kitus dalykus, tokius kaip leliuko rūbeliai, pampersiukai, mano higienos reikmenys, sudėjau atskirai, kad vėliau vyras atvežtų į palatą jau tik, nes taip man patarė pačios akušerės, kai RK patologiniam gulėjau...Sakė, kad nieko nereikės daugiau...
Tai as turiu 2 tases: viena i gimdykla, o kita jau i palata su savo reikmenim, tai pagalvojau, kad abi ir nesiuos (tiksliau vyras nes) i gimdykla, kad mazu ko nepritruktu
Bet kad ir pleduko reikia tai mane nustebino
Ir dar sako neprisikraukit
Tai cia jau nebe mazos tases, o kazin kokio lagamino reikia norint viska sutalpinti