Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Ksėna @ 2009 01 27, 00:11)
Nežinau kaip dabar bet gimdžiau irgi ne per seniausiaitai tai  butinai reikia turėti savo drabužėlius leliukui .Ir neužmirškit mamytės vilnoniniu kojinaičių leliukui biggrin.gif

Tai pampersa irgi jau gimdykloje reikia tureti?
O kepuryte reikalinga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 27, 00:10)

reikia abiejų smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif

O dar sakykit ar reikia veztis i ligonine vaikiukui kokiu kosmetikos/higienos priemoniu (pvz. muiliuko, kremo ir pan.)?
Atsakyti
Vaikiukui jokiu higienos priemoniu neprireike, nes ateina kiekviena diena ir pasiima leliu i naujagimiu skyriu (mama eina kartu), ten prausia, apziuri vaiku gydytojas, parodo kaip bambute namie priziureti, paaiskina, ko paklausi 4u.gif
siaip visi labai malonus, man labai patiko ligonineje. Ypac labai maloni sesele naujagimiu skyriuje, berods Svetlana vardas g.gif , tokia smulkute, sviesus plaukai, tai paaiskina labai gerai, parodo kas ir kaip thumbup.gif ax.gif
Papildyta:
mamba.meme o tau ziuriu, jau greitai gimdyti ax.gif isivaizduoju kaip nekantrauji, o be to, pirmas vaikelis, tai viskas nauja, klausimu begalybe doh.gif as tariausi is anksto su gyd.tai visko isklausinejau, nes labai bijojau, kad tik viskas gerai butu, o be to pirmas vaikas, tai irgi neaisku kas ir kaip, o kekvienas skirtingai pasisako siame forume smile.gif
taigi sekmes tau, viskas bus gerai thumbup.gif clap.gif ir lauksim naujienu blush2.gif pasidalinsi savo ispudziais apie ligonine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 27, 01:10)

Niu aš jau visai susibalamūtyjau doh.gif Kolkas į gimdyklą susidėjau tik dvi paklodes, klizmą, kelnaites ir įklotą, vazeliną lūpoms ir vandenuko buteliuką. Kitus dalykus, tokius kaip leliuko rūbeliai, pampersiukai, mano higienos reikmenys, sudėjau atskirai, kad vėliau vyras atvežtų į palatą jau tik, nes taip man patarė pačios akušerės, kai RK patologiniam gulėjau...Sakė, kad nieko nereikės daugiau...
Atsakyti
As gimdziau spalio pabaigoje ir tikrai reikejo vaikui viska tureti, t.y.: pampersa, rubeliu, kad aprengtu, ir kepuryte, ir vilnones kojynes. Kai padare klizma ir ruosemes eiti su vyru i gimdykla, tai is karto pasake, kad paimciau daiktelius, kuriu prireiks leliui. As neturejau jokio pleduko, nes galvojau, kad duos ax.gif ir gimdykloje kai aprenge vaika, tai sako, o kur pledukas? g.gif ki suprato, ka neturiu, tai sako iviniokit i savo chalata, o po to vyras ka atves. Taigi geriau tureti daugiau. Tiesa, kol vyras atveze pleduka, tai viena akusere atnese kazkoki tarybini is ligonines.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 01 27, 17:58)
Niu aš jau visai susibalamūtyjau doh.gif Kolkas į gimdyklą susidėjau tik dvi paklodes, klizmą, kelnaites ir įklotą, vazeliną lūpoms ir vandenuko buteliuką. Kitus dalykus, tokius kaip leliuko rūbeliai, pampersiukai, mano higienos reikmenys, sudėjau atskirai, kad vėliau vyras atvežtų į palatą jau tik, nes taip man patarė pačios akušerės, kai RK patologiniam gulėjau...Sakė, kad nieko nereikės daugiau...

ne tau vienai taip doh.gif skaiciau dar kad ne tik siu daiktu reik, bet dar ir chalato, tapkiu .... taip kad as susiruosiau visa didele tase, kad jei ko reiktu butu vienoj vietoj....
o del tu klizmu-tai kazkokia nesamone,kad kitos vaistines neturi mad.gif dabar reik lekti i centra aggressive.gif
Atsakyti
Aš irgi du kartus važavau gimdyt leliukus su didelėm tašėm doh.gif Reikia visko : ir halata ir šlėpečiu ir aibės visokiu reikalingu daiktų. biggrin.gif O pats reikalingas "daiktas" tai vyras šalia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 27 sausio 2009 - 17:57
QUOTE(Barbaryta @ 2009 01 27, 13:58)
mamba.meme  o tau ziuriu, jau greitai gimdyti ax.gif  isivaizduoju kaip nekantrauji, o be to, pirmas vaikelis, tai viskas nauja, klausimu begalybe doh.gif  as tariausi is anksto su gyd.tai visko isklausinejau, nes labai bijojau, kad tik viskas gerai butu, o be to pirmas vaikas, tai irgi neaisku kas ir kaip, o kekvienas skirtingai pasisako siame forume smile.gif
taigi sekmes tau, viskas bus gerai thumbup.gif  clap.gif  ir lauksim naujienu blush2.gif  pasidalinsi savo ispudziais apie ligonine bigsmile.gif

Tikrai kuo arciau gimdymo data, tuo daugiau visokiu (kartais ir nesamoningu) klausimu kyla blush2.gif
Aciu uz palinkejimus, tikiuosi po visko galesiu parasti savo geriausius ispudzius is RK 4u.gif

QUOTE(Merisier @ 2009 01 27, 17:58)

Tai as turiu 2 tases: viena i gimdykla, o kita jau i palata su savo reikmenim, tai pagalvojau, kad abi ir nesiuos (tiksliau vyras nes) i gimdykla, kad mazu ko nepritruktu blush2.gif

Bet kad ir pleduko reikia tai mane nustebino unsure.gif
Ir dar sako neprisikraukit g.gif
Tai cia jau nebe mazos tases, o kazin kokio lagamino reikia norint viska sutalpinti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamba.meme: 27 sausio 2009 - 20:02
QUOTE(Barbaryta @ 2009 01 27, 17:47)
As neturejau jokio pleduko, nes galvojau, kad duos ax.gif  ir gimdykloje kai aprenge vaika, tai sako, o kur pledukas?  g.gif  ki suprato, ka neturiu, tai sako iviniokit i savo chalata, o po to vyras ka atves. Taigi geriau tureti daugiau. Tiesa, kol vyras atveze pleduka, tai viena akusere atnese kazkoki tarybini is ligonines.

nu bet cia jau tikrai absurdas... gerai, kad dar lovyciu savo neliepia atsivezti ar suspaustuko bambai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(^Dove^ @ 2009 01 27, 21:36)
nu bet cia jau tikrai absurdas... gerai, kad dar lovyciu savo neliepia atsivezti ar suspaustuko bambai  doh.gif

Spaustukas bent vietos mažai užimtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes turejom savo pleduka,bet vyras pamirso paduot, tai suvyniojo i ligonines(man CZ buvo) Seip jie nieko ten neturi ir neduoda. Kai atvaziavom gimdyt ir klizma reikejo statyt, tai vyras bego atpirkt i vaistine. Bet as del to problemos nematau irnesakyk.gif
Maziam rubeliu tai pasiimkit.As rengiau vilnones koinytes,siaustinuka ir sliauztus ir kepuryte. Dar buvau megstuka paemus,bet sesutes pasake,kad bus per karsta. Tikrai ten labai silta. Niu ir aisku pamperis.
Manau jei ko neturesit vyrai tikrai atnvez.Juk ne afrikoj gimdom mirksiukas.gif aisku kai as save atsimenu tai irgi daug baimes buvo.
Svarbiausia ramiai nusiteikt (nors zinau kaip sunku blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti