as turejau viena ta vienkartine pala - tai liepe atsivezt daugiau,. Gimdykloje sunaudojau kokias 3, o paskui po gimdymo palatoje dar keliu reikejo.
Kai gimdai duoda naktinius valdiskus, ir po gimdymo irgi dave vienus svarius.
Klizmos man nedare,,as savo neturejau - kazkaip kelis kartus vis uzsiminiau, kad man padarytu su ju klizmom - jei turi tu vienkartiniu- tik paskui susimoki uz jas. bet kazkaip ir uzmirso padaryt, o as uzmirsau primint
O kaip RK ar leidzia gerti gimdykloje saremiu metu vandeni?
Kiek sake AK akusere, ten neleidzia
Kadangi mano pirmagimis, tai neturiu gimdymo patirties, bet bent jau gimdziusios sake, kad labai troskina...
Kadangi mano pirmagimis, tai neturiu gimdymo patirties, bet bent jau gimdziusios sake, kad labai troskina...
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 26, 14:08)
O kaip RK ar leidzia gerti gimdykloje saremiu metu vandeni?
neleidzia gerti vandens bet per laseline kazka leidzia, kad netroskintu
Bet vis tiek labai jau norisi gerti
O man leido vandenį gert, tiksliau lūpas drėkint ir burną. Tai per 6 val. kokią stiklinę
išgėriau. Daugiau kaip ir nesinorėjo. O lašelinę pastatė iki vaiko gimimo likus 5 min.
Tai manau čia kaip kam.
išgėriau. Daugiau kaip ir nesinorėjo. O lašelinę pastatė iki vaiko gimimo likus 5 min.
Tai manau čia kaip kam.
Jeigu vaikiukas gimsta be jokiu komplikaciju, tai is karto paguldo mamai ant krutines porai minuciu po to sveria ir tt., susuka i savo kazkokias palas kaip kokona ir tetukas dziaugiasi leliuku, o mama siuva ir tt. (bent jau man taip buvo) po visko mus dar paliko gimdykloje apie 2val.po to vaikiuka ismaude, aprenge jau musu drabuzeliais, mane pasodino i vezimeli ir visus kartu perkele i palata.tevelis dar su mumis pasiliko porai valandu, o po nuvaziavo namucio miegoti ,
paluciu turekit daugiau, galit ir visa bloka nusipirkti, tikrai ateity prireiks o gimdykloje sunaudojau gal kokias 4 ir po to paklojau savo lovoje palatoje, kad netepliociau valdiskos patalynes
paluciu turekit daugiau, galit ir visa bloka nusipirkti, tikrai ateity prireiks o gimdykloje sunaudojau gal kokias 4 ir po to paklojau savo lovoje palatoje, kad netepliociau valdiskos patalynes
Vienkartiniu pakloteliu prireike triju, bet kiekvienai skirtingai, pasiimkit daugiau, neprapuls, juolab, kad labai patogu ant ju leliuka persivystyt
Vaikiuka pirmiausia apvalo ir susuka i pala, pirma karta pamaitini, tada ji paima i naujagimiu skyriu, ten ismaudo ir aprengia jau jusu atsivestais rubeliais, susuka i adijaliuka ir atnesa jau i palata.
Vaikiuka pirmiausia apvalo ir susuka i pala, pirma karta pamaitini, tada ji paima i naujagimiu skyriu, ten ismaudo ir aprengia jau jusu atsivestais rubeliais, susuka i adijaliuka ir atnesa jau i palata.
O mano sunelio niekas niekur nebuvo issineses is gimdyklos. Gimdziau spalio pabaigoje. Atejo i gimdykla, atnese vonele, ismaude vietoje, padare skiepukus, man dave popierius pasirasyti, kad sutinku ir viskas. Tiesa, akusere, kuri dalyvavo gimdyme paaiskino kaip maitinti pirma karta, tai sunelis dar bande kazka valgyti
Merginos, kurios del klizmuciu pergyvenat. Tai gi nusipirkit jas, kainuoja 7 su kapeikom. Ir ramu bus. As nepatingejau del to i centra nusigrust i ju vaistine. Dabar rami kaip belgas
Tik nelabai suprantu, koki adijaliuka pasiimti Kaldryte, kur lovytej apklot? Ar koki megzta? Ar koki flanelini pleduka?
Tik nelabai suprantu, koki adijaliuka pasiimti Kaldryte, kur lovytej apklot? Ar koki megzta? Ar koki flanelini pleduka?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 01 26, 21:52)
Merginos, kurios del klizmuciu pergyvenat. Tai gi nusipirkit jas, kainuoja 7 su kapeikom. Ir ramu bus. As nepatingejau del to i centra nusigrust i ju vaistine. Dabar rami kaip belgas
o kur ta vaistine yra? pacioj ligoninej? nes paprastoj vaistinej man dave microlax.
QUOTE(laikine @ 2009 01 26, 22:22)
o kur ta vaistine yra? pacioj ligoninej? nes paprastoj vaistinej man dave microlax.
Taip, tik kitas iejimas, is tiltu gatves puses. Tiltu g. 11
Microlax tai pati nebent namie pasidarysi.
As tai nelabai suprantu ju tos nuostatos, kodel netinka Microlax
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 01 26, 21:52)
Labukas. Gerai turėti pora antklodžiu. Ir neblogai turėti keleta flaneliniu vystykliu ,tam kad vaikuka guldyti šalia savęs . O koldryte gerai turėti šilta vaikiuka apkloti ir pleduką ( bet ne pūkini) vaika suvystyti
Nežinau kaip dabar bet gimdžiau irgi ne per seniausiaitai tai butinai reikia turėti savo drabužėlius leliukui .Ir neužmirškit mamytės vilnoniniu kojinaičių leliukui
Papildyta:
QUOTE(Barbaryta @ 2009 01 26, 19:04)
O mano sunelio niekas niekur nebuvo issineses is gimdyklos. Gimdziau spalio pabaigoje. Atejo i gimdykla, atnese vonele, ismaude vietoje, padare skiepukus, man dave popierius pasirasyti, kad sutinku ir viskas. Tiesa, akusere, kuri dalyvavo gimdyme paaiskino kaip maitinti pirma karta, tai sunelis dar bande kazka valgyti
Lygiai taip pat praejo ir mano antras gimdymas .O pas ką gimdėt? Aš pas akušere Liuda ir gydytojas Gintautas (pavardės neatsimenu ) o sesele Beata.