Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(besyte @ 2009 01 22, 13:34)
kaip supranti sito dalyko nesuplanuosi. pries  beveik 3 men, mes prasemes, bet neleido, nes nzn kas bus.

as RK tariausi su daktere diana sakalauskaite ... daktare superine... akusere irgi personalu irgi super patenkinta mes prasem dvivietes palatos irgi ... tai mum pasiule 200 lt para BET yra dusas su wc kambary taip pat telikas ir saldytuvas virdulys, lovyte vaikui ne ta baisi gelezine... viena lova valdoma pultu nori auksciau nori zemiau guli ir nori sedi ir pan... vyra ir kitus lankytojus ileizdavo bet kada nors ir vidyry nakties nors siaip sitoj ligoninej labai grieztai su lankymo valandom... mes juokdavomes slaptazodis "9 palata" , vyras nakvojo visas dienas kartu.... nes mano gimdymas komplikuotas buvo tai su jegom irgi sunkiai draugavau smile.gif kadangi toj palatoj gulejom tai ir personalas sokinejo aplinkui pagal dudele....

pries atidarant duris pabelsdavo paklausdavo ar galima uzeiti ir pan... o ne tai kaip 5 ryto termometra ibruka ir pabandyk uzmigt tai dar apreks girdejau ir tokiu istoriju.....

daktarei 1000, akusere 200 anesteziologas 200, naujagimiu daktarams po saldainiu dezutes tysdavom
Atsakyti
QUOTE(Niniona @ 2009 01 22, 14:48)
as RK tariausi su daktere diana sakalauskaite ... daktare superine... akusere irgi personalu irgi super patenkinta mes prasem dvivietes palatos irgi ... tai mum pasiule 200 lt para BET yra dusas su wc kambary taip pat telikas ir saldytuvas virdulys, lovyte vaikui ne ta baisi gelezine... viena lova valdoma pultu nori auksciau nori zemiau guli ir nori sedi ir pan...  vyra ir kitus  lankytojus ileizdavo bet kada nors ir vidyry nakties nors siaip sitoj ligoninej labai grieztai su lankymo valandom... mes juokdavomes slaptazodis "9 palata" , vyras nakvojo visas dienas kartu.... nes mano gimdymas komplikuotas buvo tai su jegom irgi sunkiai draugavau smile.gif kadangi toj palatoj gulejom tai ir personalas sokinejo aplinkui pagal dudele....

pries atidarant duris pabelsdavo paklausdavo ar galima uzeiti ir pan... o ne tai kaip 5 ryto termometra ibruka ir pabandyk uzmigt tai dar apreks girdejau ir tokiu istoriju.....

daktarei 1000, akusere 200 anesteziologas 200, naujagimiu daktarams po saldainiu dezutes tysdavom
ir
Oho blink.gif Tai už tokius pinigus kur ten nešokinės. Bet mano nuomone kad per daug g.gif Pirma karta gimdžiau prieš 7 metus,tai sumokėjau 400 nors galėjau ir nesumokėjus išeiti.O šį karta gimdžiau prieš metus ir 4 mėn.tai simboliškai akušerei sumokėjau 100 lt. O aš irgi 9 palatoj gulėjau,bet tikriausiai suremontavo,todėl kad kai aš gulėjau tai ji atrode pasibaisetinai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 22 sausio 2009 - 14:06
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 21, 20:22)
Dar klausimelis nesenai gimdziusioms: ar buvo galimybiu (jei tik jus norejot) gauti dviviete palata, kurioje galetu nakvoti vyras (uz ju taikoma berods 32lt mokesti)? ax.gif

Idomu ar dabar didelis anslagas gimdanciuju...  g.gif

Dabar tikrai antšlagas, vedėja vos ne su ašaromis šiandien ryte šnekėjo, kad nesupranta, kodėl žmonės nenori į antakalnį važiuoti, o visi į RK traukia. Taigi, su vyru likti be šansų - bent jau paskutines tris dienas tikrai taip buvo 4u.gif

QUOTE(Niniona @ 2009 01 22, 14:48)

Termometrą duoda 7 valandą, ne 5. Pasibeldžia ir nemokamai gulint. Pakelto tono negirdėjau nei karto, visi pasirodė be galo mieli ir rūpestingi. Man rodos, šioje ligoninėje veikia labiausiai faktorius "kaip šauksi, taip ir atsilieps", o ne voko didumas. Bent jau aš niekam nei cento nedaviau, o apšokinėjo kaip karalienę. Gal dėl to, kad pati šypsojausi, o ne priekabių ieškojau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 01 22, 19:24)
Dabar tikrai antšlagas, vedėja vos ne su ašaromis šiandien ryte šnekėjo, kad nesupranta, kodėl žmonės nenori į antakalnį važiuoti, o visi į RK traukia. Taigi, su vyru likti be šansų - bent jau paskutines tris dienas tikrai taip buvo 4u.gif
Termometrą duoda 7 valandą, ne 5. Pasibeldžia ir nemokamai gulint. Pakelto tono negirdėjau nei karto, visi pasirodė be galo mieli ir rūpestingi. Man rodos, šioje ligoninėje veikia labiausiai faktorius "kaip šauksi, taip ir atsilieps", o ne voko didumas. Bent jau aš niekam nei cento nedaviau, o apšokinėjo kaip karalienę. Gal dėl to, kad pati šypsojausi, o ne priekabių ieškojau? biggrin.gif

pritariu 100 %
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 01 22, 19:24)
Dabar tikrai antšlagas, vedėja vos ne su ašaromis šiandien ryte šnekėjo, kad nesupranta, kodėl žmonės nenori į antakalnį važiuoti, o visi į RK traukia.

Zinot, man jau pikta ir dar labiau liudna. Savaitgali buvau toniuku pamatuot AK. Ir ka, kai dave lapa pasirasyti, buvo punktas del studentu. Sakau per gimdyma tai as nepasirasysiu del ju. Nu ir uzsiputojo, kad cia universitetine ligonine bla bla... Kad cia baisi padetis, palatos perpildytos, remontai ir tiesiai svieisiai sako - vaziuokit i RK. Kiekvienas mus atstumia. Ir taip jau tas gimdymas ne saldainiukas, o dar kai ligoninese taip mielai priima.. aj zo verysad.gif Geriau nei vaziuot, nei ziuret, o tik jau kai gimdymas. Nebus kur trauktis..

Bet as ne apie tai. Gal zinot, kur dar be RK vaistines galima rasti tu spec klizmuciu? Nes tos vaistines darbo laikas iki 14:30 blink.gif Gal ju dar kazkur yra?

Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 01 21, 19:48)
Vaiko nelaikysit inkubatoriuje visą laiką, be to yra toks dalykas kaip "įgimtas" imunitetas, ne tik įgytas. Linkiu šiek tiek daugiau pasidomėti apie oro - lašiniu ar kontaktiniu ar kitu ligų pernešimo būdu, o po to jau taip piktintis ax.gif . Be to jei ir apčiaudėtų, nieko nenutiks, o jei ir vėjaraupiais persirgs vaikystėje tai taip pat nieko ypatingo (nebent jau būtų su įgimtų imuno deficitu), bet tuo atveju rizikos moterys gimdo tik 3 lygio stacionare.
Linkiu pakantumo visiems smile.gif

dažniausiai stengiamasi vaikelį apsaugoti bent jau pirmą mėnesį, o įgimtas imunitetas yra labai menkas, viskas atsiranda su laiku - per mamos pieną ir pan. tikrai nenorėčiau, kad vos dienos kūdikėlis susirgtų vėjaraupiais. o JŪS norėtumėt? mirksiukas.gif

QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 21, 20:22)
Dar klausimelis nesenai gimdziusioms: ar buvo galimybiu (jei tik jus norejot) gauti dviviete palata, kurioje galetu nakvoti vyras (uz ju taikoma berods 32lt mokesti)? ax.gif

galima gauti tik tuomet, jei yra pakankamai daug laisvų vietų - tuomet jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 01 22, 23:48)
Zinot, man jau pikta ir dar labiau liudna. Savaitgali buvau toniuku pamatuot AK. Ir ka, kai dave lapa pasirasyti, buvo punktas del studentu. Sakau per gimdyma tai as nepasirasysiu del ju. Nu ir uzsiputojo, kad cia universitetine ligonine bla bla... Kad cia baisi padetis, palatos perpildytos, remontai ir tiesiai svieisiai sako - vaziuokit i RK. Kiekvienas mus atstumia. Ir taip jau tas gimdymas ne saldainiukas, o dar kai ligoninese taip mielai priima.. aj zo  verysad.gif Geriau nei vaziuot, nei ziuret, o tik jau kai gimdymas. Nebus kur trauktis..

Bet as ne apie tai. Gal zinot, kur dar be RK vaistines galima rasti tu spec klizmuciu? Nes tos vaistines darbo laikas iki 14:30  blink.gif Gal ju dar kazkur yra?

Jo, Antakalnyje kažkodėl labai jau mėgsta paskutiniu metu apstaugti verysad.gif Turbūt viena iš priežąsčių dėl antšlago RK tai ir yra - na kam dabar klausyt kažkokios staugiančios bobos, jei yra kitur normalių žmonių..
Beje, dėl studentų - artimiausiu metu jų nėra ir nebus, sesija mirksiukas.gif
O dėl klizmos - jiems tinka ne tik ta, kur savoj vaistinėj parduoda. Aš asmeniškai pirkausi už 15 litų tą daugkartinę Norfos vaistinėje- koks gi skirtumas, rezultatas vis tiek tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2009 01 22, 23:06)
dažniausiai stengiamasi vaikelį apsaugoti bent jau pirmą mėnesį, o įgimtas imunitetas yra labai menkas, viskas atsiranda su laiku - per mamos pieną ir pan. tikrai nenorėčiau, kad vos dienos kūdikėlis susirgtų vėjaraupiais. o JŪS norėtumėt?  mirksiukas.gif
galima gauti tik tuomet, jei yra pakankamai daug laisvų vietų - tuomet jokių problemų  4u.gif

Kokį imunitetą mamytė perduodą savo vaikui toks ir yra, o dėl ankstyvų vėjaraupių - tikrai tragedijos nedaryčiau.Be to čiaudulys yra normalus fiziologinis procesas. Linkėčiau daugiau pasidomėti rizikos faktoriais perdavimo keliais, o po to kelti nebūtus vėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 01 22, 22:48)
Gal zinot, kur dar be RK vaistines galima rasti tu spec klizmuciu?

pati neseniai pirkausi vaistinėj priešais Katedrą (Tilto gatvės kampas).
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 01 23, 09:18)
Kokį imunitetą mamytė perduodą savo vaikui toks ir yra, o dėl ankstyvų vėjaraupių - tikrai tragedijos nedaryčiau.Be to čiaudulys yra normalus fiziologinis procesas. Linkėčiau daugiau pasidomėti rizikos faktoriais perdavimo keliais, o po to kelti nebūtus vėjus ax.gif

gerai uzteks diskusiju nes ne apie tai tema. Aciu dievui RK grieztos taisykles ir visi privalo ju laikytis. Todel tik ten as ir gimdziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 01 23, 09:48)
Aciu dievui RK grieztos taisykles ir visi privalo ju laikytis.

kaip ir visur, taip ir ten- yra lygūs, yra ir lygesni tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 01 23, 10:50)
kaip ir visur, taip ir ten- yra lygūs, yra ir lygesni  tongue.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti