QUOTE(gupija @ 2009 01 20, 22:10)
Ir keista, kad nesuprantat, kad vaikui norisi mamą matyt, net jei ir mama tom keliom dienom skyriuj užsidarius. Matyt dar pirmagimį auginat
taisyklės taikomos visiems vienodos. nesuvokiu, kodėl vieni geba jų laikytis, o kitiems galioja kažkokios jų pačių susigalvotos išimtys? juk vaikas eina koridoriais, kuriais vaikšto sesutės, gydytojai, mamos nešioja leliukus. daugelis ligų plinta oro lašeliniu būdu, o ne per batus
QUOTE(kristinap @ 2009 01 20, 22:59)
nežinau koks ten prisibūvimas su vyru ligoninėje gali būti... pvz mano atveju buvo reikalinga pagalba vos ne kiekvienam žingsny. Pagimdžiau prieš vidurnaktį, po to sekė valymas. Ryte aš iš lovos negalėjau atsikelti savarankiškai... ką kalbėti apie nuėjimą į wc ir dušą... krypavau kaip bobučiukė, kojos mano taip ištino, jog atrodė kaip kaladės... labai šaunu, kurios po gimdymo jautėsi stipriau ir galėjo tvarkytis savarankiškai, deja mano atveju teko su manim nakvoti vyrui, po to kelias naktis - mamai.
niekas nekalba apie tokius atvejus, kai motina dėl sveikatos problemų negali pasirūpinti kūdikiu pati
QUOTE(gupija @ 2009 01 21, 12:31)
Pasikartosiu
1. Ligų nešiotojai yra visi
Lankančios kosinčios tetulės su dėdulėm dažnai dar labiau.
2. Vienvietėj palatoj vaikas neužneš kitiem jokių bacilų.
3. Vaikas turi matyt ir naują šeimos narį, ir mamą. Turėsit antrą- šnekėsit kitaip
nematau jokio reikalo į ligoninę tampytis tetulėm ir dėdulėm
o vaikas naują šeimos narį gali pamatyti ir namie. be to, pritariu anksčiau išsakytai nuomonei - juk nebūtina gimdyti RK, galima BAK - ten visus įleidžia, palatos vienvietės ir t.t.
QUOTE(Panelee @ 2009 01 21, 15:08)
Sorry uz keista klausima, o kada spejai nusiskusti pati,jei jau prasidejo gimdymas? Na as sioje srityje nieko nenusimanau, ruosiuosi pirmakart gimdyti, ir nenoriu buti papjauta su ju atsipusiais skustuvais
o tai gi galima vieną ar kelis kartus per savaitę artėjant terminui namuose nusiskusti, tuomet neteks bijoti jokių skustuvų
be to, nebe tie laikai, kad skustų, bet čia aišku asmeninės higienos klausimas - kaip kam patogiau