Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

mamytes, gal zinote kas kursus veda Rk? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 22, 13:17)
mamytes, gal zinote kas kursus veda Rk?  ax.gif

Kai as vienoj paskaitelej buvau, Tai Čekanauskienė buvo. Ir dar tokia jaunute sviesiaplauke moteryte- nepamenu nei vardo, nei pavardes.
Atsakyti
Gimdžiau šioje ligoninėje praėjusių metų rudenį pas gyd. J. Volochovic. Labai patiko gydytojos rami laikysena gimdymo metu, jos dėka ir man pačiai buvo lengviau susikaupti. Akušerė labai nepatiko, nes pačiam įkaršty pradėjo moralizuoti, kad labiau pasistengčiau, nes kitaip bus blogai. Šiaip pati ligoninė nieko visai, tik nepatiko, kad dvi dienas vaikutis prarėkė, niekas negalėjo paaiškint kodėl, o pasirodo priešpienio nebuvo pakankamai, tai kūdikį alkaną laikėm doh.gif . Ar antrą kartą gimdyčiau šioje ligoninėje negaliu pasakyt biggrin.gif .
Atsakyti
Mano terminas gimdyti yra spalio 20 d., ir gimdysiu butent sioje ligonineje thumbup.gif

QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 08, 10:01)
gal yra mamyciu kurios spalio 15-21d. ruoshiasi buti ten?  unsure.gif  smile.gif

Papildyta:
Mamytes, pasidalinkite patarimais. Pas kokia gydytoja siulote gimdyti? Is anksto dekui uz atsakymus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2008 08 24, 18:43)
Mano terminas gimdyti yra spalio 20 d., ir gimdysiu butent sioje ligonineje  thumbup.gif
Papildyta:
Mamytes, pasidalinkite patarimais. Pas kokia gydytoja siulote gimdyti? Is anksto dekui uz atsakymus. smile.gif

kaip ir minejau spalio 21d. pas daktare D.Bartkeviciene ! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
noriu paklaust ar kuri gimdet pas A.Puziene? jei yra planuotas cezaris ar galima RK uzsisakyti ta mokama palata? kad ir vyras kartu galetu buti?
ir dar noriu paklaust kas RK skyriaus vedejas gal zinot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 26, 11:49)
sveikos mamos 4u.gif
noriu paklaust ar kuri gimdet pas A.Puziene? jei yra planuotas cezaris ar galima RK uzsisakyti ta mokama palata? kad ir vyras kartu galetu buti?
ir dar noriu paklaust kas RK skyriaus vedejas gal zinot? blush2.gif

pries 2m ji ir buvo skyriaus vedeja, gal ir dabar, o del palatos reikia tartis
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 08 26, 15:17)
pries 2m ji ir buvo skyriaus vedeja, gal ir dabar, o del palatos reikia tartis

aciu 4u.gif kiek skaitinejausi tai labai griezta tvarka del lankymo...bet jei gauni ta atskira palata, tai gal tada nera taip grieztai g.gif nes as nelabai suprantu kai vyro neileidzia anksciau kaip 11 val doh.gif cia kaip kazkokiais sovietu laikais, kai moteros per langa vaikus rodo lotuliukas.gif tuo labiau kad man darys cezari ir tikrai reiks pagalbos...
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 26, 15:40)
aciu 4u.gif  kiek skaitinejausi tai labai griezta tvarka del lankymo...bet jei gauni ta atskira palata, tai gal tada nera taip grieztai g.gif  nes as nelabai suprantu kai vyro neileidzia anksciau kaip 11 val doh.gif  cia kaip kazkokiais sovietu laikais, kai moteros per langa vaikus rodo lotuliukas.gif  tuo labiau kad man darys cezari ir tikrai reiks pagalbos...

man irgi buvo planinis cezaris, bet as buvau vienutej be vyro, sunku, bet ka padarysi, lankymas grieztai pagal valandas, tai jeigu tavo vyras ir nakvos, tai jo gi nevarys. Maniski, kai man dare cezari, nusiunte pamperiu, o atgal ir neileido, nes nalankymo val, siaip berysio su tom valandom, jei ko reikia, tai nors nusisauk, turi laukt lankymo valandu
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 08 26, 15:48)
man irgi buvo planinis cezaris, bet as buvau vienutej be vyro, sunku, bet ka padarysi, lankymas grieztai pagal valandas, tai jeigu tavo vyras ir nakvos, tai jo gi nevarys. Maniski, kai man dare cezari, nusiunte pamperiu, o atgal ir neileido, nes nalankymo val, siaip berysio su tom valandom, jei ko reikia, tai nors nusisauk, turi laukt lankymo valandu

nu tai teks prasytis tos privacios palatos kad ir vyras kartu miegotu.ir vyrui leist isvaziuot tik kai lankymo valandos lotuliukas.gif kad paskui ieit galetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmina_B: 26 rugpjūčio 2008 - 14:52
QUOTE(EVO @ 2008 08 26, 15:17)
pries 2m ji ir buvo skyriaus vedeja, gal ir dabar

ir dabar Puziene vedeja
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 08 27, 09:40)
ir dabar Puziene vedeja

aciu 4u.gif
Atsakyti