Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kristinap @ 2009 01 11, 15:33)
bet ar tikrai tos liukso palatos kaina tokia į parą g.gif nes VGN 200 lt kiek supratau iš viso tam laikui kuriam gulėsi unsure.gif negi gali būti toks skirtumas doh.gif

Taip, deja, bet tikrai tokia parods kaina...Ir tai dažniausiai užimta būna pasak personalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 01 11, 16:56)
Taip, deja, bet tikrai tokia parods kaina...Ir tai dažniausiai užimta būna pasak personalo 4u.gif

Kaina vis tiek mažesnė nei privačioje gimdytum. Tik vat jei užimta teks draugauti su kitomis nėštukėmis.
Papildyta:
QUOTE(kukuruze @ 2009 01 04, 14:31)
laba, pagimdem mes gruodzio 31 d. vaziavom nesitare, ...
Apskritai as esu l.patenkita RK personalu, nesitikejua, kad niekam nemokant ir nesitariant tavim gali taip rupintis  drinks_cheers.gif

Sveikinimai, kukuruze su leliuku. Aciu uz info apie RK. Mane tik dar labiau padrasino. Gimdymas jau nebe uz kalnu, tai maziausiai noriu galvoti ar persigalvoti... kur gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2009 01 12, 13:47)
Kaina vis tiek mažesnė nei privačioje gimdytum.

bet,kaip valstybinei ligoninei tai didoka.na,sakau,nemaciau as tu palatu,bet apzvelgiant visa RK interjera-tai nezinau,koks ten kontrastas turetu but biggrin.gif
nelabai tikiu,kad uzimta daznai buna ax.gif na,gal teks sia savaite isitikint.visai gundausi.man tai pilnai uzteko visu patogumu paprastoj dvivietej palatoj treciam aukste.dusas,wc padorus,salia leliuku kambarys. tikrai nera viesbucio poreikio.tik ziauriai noriu buti su vyru,nes laukia cezaris,tai tikrai vienai bus sunku..gal tai paskutinis mano gimdymas-tai,pinigo sukrapstysiu tikrai.bet vistiek keista kaina valstybinei ligoninei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meistromargarita @ 2009 01 13, 03:36)
bet,kaip valstybinei ligoninei tai didoka.na,sakau,nemaciau as tu palatu,bet apzvelgiant visa RK interjera-tai nezinau,koks ten kontrastas turetu but biggrin.gif
nelabai tikiu,kad uzimta daznai buna  ax.gif na,gal teks sia savaite isitikint.visai gundausi.man tai pilnai uzteko visu patogumu paprastoj dvivietej palatoj treciam aukste.dusas,wc padorus,salia leliuku kambarys. tikrai nera viesbucio poreikio.tik ziauriai noriu buti su vyru,nes laukia cezaris,tai tikrai vienai bus sunku..gal tai paskutinis mano gimdymas-tai,pinigo sukrapstysiu tikrai.bet vistiek keista kaina valstybinei ligoninei tongue.gif

kai pati po CZ tai zinok galiu pasakyt viena,man vyro salia nereikejo ax.gif nes tik ilsetis norejosi.O kai MB salia vistiek miegas ne toks. nors gavau vienviete palata ir MB galejo but kiek norejo..Maziu man atnese kita diena po CZ 6 ryto ir paliko.Teko vienai tvarkytis,bet ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad tersiu Jusu tema bet noriu informuoti ax.gif
VILNIETES DEMESIO AKCIJA JUMS
Kadangi vilnietes daugiausia nuperka pagalvyciu tai joms "lengvata" bigsmile.gif : Kas savaite pagalves vesim i Vilniu.
TAigi uz siuntima moketi nereikes bigsmile.gif
Kiekviena treciadieni planuojam buti Vilniuje 4u.gif Vilnietes galesit ir Jus pamatyti pagalvytes gyvai ir paciupineti pries perkant bigsmile.gif bigsmile.gif

Taigi visas vilnietes prasom uzsakineti iki kiekvieno antradienio 19val 4u.gif
Atsakyti
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url]

Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2009 01 12, 14:47)
Gimdymas jau nebe uz kalnu, tai maziausiai noriu galvoti ar persigalvoti... kur gimdyti.

papasakok butinai, kaip seksis,
sekmes jums!
Atsakyti
Vis paskaitydavau šitą skyrelį, nes planavau gimdyti RK, o dabar ir pati noriu papasakoti savo įspūdžius, nes grįžom dar tik vakar.
Pirmą dukrą gimdžiau KMUK, tariausi ir mokėjau, o dabar RK ir su niekuo nesitariau. Atvirai sakant net nežinojom, kur įėjimas į ligoninę, nes taip ir neprisiruošėm nueiti apsižiūrėti wub.gif O patenkinta likau daug labiau šį kartą. man ten patiko, galiu pasakyti, viskas thumbup.gif Aišku, yra visokių niuansų, pvz., skyriuje yra tik šioks toks dušas, nėra bidė, kaip žinia, jis labai jau reikalingas po gimdymo, nes per dieną po kelis kartus nueiti į dušą, gan sudėtinga. Personalas labai malonus, neišgirdau nė vieno blogo žodžio, visos sesutės, gydytojos labai geranoriškai padeda, atsako į visus klausimus tiek gimdymo metu, tiek po jo. Trūksta, mano manymu, šitoj ligoninėj tik materialinių dalykų (kad ir pvz. visokių palų vienakrtinių gimdymui, patarčiau daugiau pasiimti, o tai reiks kaip mano vyrui vidury gimdymo bėgti į vaistinę, kad baloj gulėti nereikėtų doh.gif ), o žmogiškasis faktorius yra super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutėlė @ 2009 01 17, 21:40)
Vis paskaitydavau šitą skyrelį, nes planavau gimdyti RK, o dabar ir pati noriu papasakoti savo įspūdžius, nes grįžom dar tik vakar.

Didziausi sveikinimai susilaukus mazylio 4u.gif

O kas prieme gimdyma? ar likai patenkinta gydytoja/-u? rolleyes.gif

Ir dar norejau suzinoti ar gimdymui reikia tureti savo naktinius ar duoda ligonines? g.gif
Viena RK akusere per paskaitele sake, kad reikia tureti savo, kita - nereikia. Tai tisiog pasimeciau kaip yra is tikruju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamba.meme: 18 sausio 2009 - 08:49
QUOTE(mamba.meme @ 2009 01 18, 09:48)
Didziausi sveikinimai susilaukus mazylio  4u.gif

O kas prieme gimdyma? ar likai patenkinta gydytoja/-u? rolleyes.gif

Ir dar norejau suzinoti ar gimdymui reikia tureti savo naktinius ar duoda ligonines? g.gif
Viena RK akusere per paskaitele sake, kad reikia tureti savo, kita - nereikia. Tai tisiog pasimeciau kaip yra is tikruju  doh.gif

Kiek man pavyko vėliau išsiaiškinti su žmogum, kuris RK dirba jau dešimt metų, tai naktinius gimdymui duoda - sterilius, valstybinius. Taip pat ir su leliuko rūbeliais - aprengia ligoninės, paskui perrengi saviškiais 4u.gif
Bet gal dar kas iš jau gimdžiusiųjų irgi patars, bus tiksliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 01 18, 10:29)
Kiek man pavyko vėliau išsiaiškinti su žmogum, kuris RK dirba jau dešimt metų, tai naktinius gimdymui duoda - sterilius, valstybinius. Taip pat ir su leliuko rūbeliais - aprengia ligoninės, paskui perrengi saviškiais 4u.gif
Bet gal dar kas iš jau gimdžiusiųjų irgi patars, bus tiksliau 4u.gif

Pires CZ paprase duoti visus kudikio rubelius, jokiu ligonines drabuziu nedejo vaikui, o ir palatos kaimynes leliukas didesnis gime, nei buvo turimi jos drabuzeliai, tai buvo suvystytas, kol tetis garderoba parveze.
Kadangi man dare CZ, tai naktinius gavau, o kaip paciom gimdant tai nzn schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus biggrin.gif
Savo naktinukus apsirengiau priėmime, kai nuėjau į gimdyklą, davė persirengti tuos "sexy" valdiškus. Leliuką iškart, kai tik sesutė sutvarkė, išmaudė, dar gimdykloj aprengė mūsų turėtais rūbeliais. Bet savo pora naktinukų tai reikia turėti būtinai, nes po gimdymo tikrai prireiks, visokių "nelaimių" gali atsitikti, tai reikia pasikeitimui turėti.
Kai atvažiavau ketvirtą ryto, budėjo gydytojas vyras (neapžiūrėjau pavardės), bet jis tik kaklelį apžiūrėjo ir į gimdyklą pasiuntė. Tiek aš jį ir mačiau. Paskui aštuntą atėjo jauna gydytoja (atrodo, kad rezidentė), pavardės net nežinau, nes kortelės neturėjo pasikabinusi. O trečią valandą (nors pamaina turbūt antrą prasideda) atėjo ir gyd. Raguckienė, pas kurią aštuntą vakaro ir pagimdžiau. Bet ir visą diena su manim buvo ir globojo akušerė Jūratė, gydytoja iš esmės sudalyvauja tik stūmimo procese, po gimdymo mane tvarkė irgi akušerė. Be to, kai gimdžiau, buvo gimdymų anšlagas, tai truputį vyravo chaosas, nuo ryto buvo šešios gimdyvės, aš pagimdžiau paskutinė doh.gif Tai personalas vos spėjo suktis. Pora valandų teko praleisti net gimdyklos koridoriuj ir užleisti vietą moterei, kuri jau gimdė, nes neužteko gimdyklų lotuliukas.gif
Atsakyti