Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Arvena @ 2009 01 03, 15:41)
nu nzn nzn,...as nieko nemokejau, rekiau is visos gerkles per gimdyma - kita diena net diafragma skaudejo - prakalbet garsiai negalejau - ir niekas per gimdyma nei vieno zodzio nepasake  g.gif  .....
Yra ten tokia akusere Beata - sveisi - labai svelni. Man krutine buvo pries naujaka uzsidegus - nuvaziavau i RK - ji budejo - labai svelnai ismasazavo - labai miela akusere  thumbup.gif

Taip taip Beata labai gera thumbup.gif Bet ji man atrodo ne akušere o sanitarė g.gif Mano antra gimdyma prieme akuš.Liuda ir Beata .O gydytojas Gintautas o pavardės neatsimenu. Rekomendoju ,labai puiki komanda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stellcis @ 2009 01 04, 01:11)
Įdomu, kaip kukuruzei sekas? Jau, manau, sveikint reikia, nes užtruko lialius pas ją.. Labai laukiam atsiliepimu ir tikiuos, kad jūs sveik ir laimingi  4u.gif

laba, pagimdem mes gruodzio 31 d. vaziavom nesitare, dar pries tai teko paguleti viena diena, nes kaip ir prasidejo saremiai, o po to baigesi, na o tada uzejo i palata gyd. Raguckiene apziurejo ir nusprende, kad leisim vandenis, tada ir prades vertis kaklelis, taip ir atsitiko, labai greitai viskas vyko, si gydytoja tikrai sauni, labai viska aiskino padejo, nros ir nesitariau, akusere Asta tuo metu budejo- sauni moteris thumbup.gif veliau Raguckiene darba baige ir atejo kita taip pt maloni gydytoja Volochovis- su ja ir pabaigem gimdyt- taip pat nuostabi gydytoja. Apskritai as esu l.patenkita RK personalu, nesitikejua, kad niekam nemokant ir nesitariant tavim gali taip rupintis drinks_cheers.gif
Kas del gimdyviu, tai tuo metu daug ju nebuvo, kad gulejau palatoj viena, po to dvi dienas su kita gimdyve.
Vaiku sesutes irgi labai geros, tiek padejo ir naktimis su vaikuciu tvarkytis wub.gif tik viena pamaina sesuciu nepatiko, viska ziurejo atmestinai, nezinau vardo, bet tokia peroksidine blondine blink.gif
tai kol kas tiek ant greituju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2009 01 04, 15:31)
laba, pagimdem mes gruodzio 31 d. <...>  veliau Raguckiene darba baige ir atejo kita taip pt maloni gydytoja Volochovis- su ja ir pabaigem gimdyt- taip pat nuostabi gydytoja.

Kaip smagu, kad jau supuoji savo leliu thumbup.gif. O mano pirmas gimdymas labai panasus i tavaji... Raguckiene nuleido vandenis, o Volochovic pabaige. Tikrai labai saunios gydytojos thumbup.gif

ps. beje, aciu uz info apie RK situacija del gimdymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 01 04, 15:06)
Taip taip Beata labai gera  thumbup.gif Bet ji man atrodo ne akušere o sanitarė g.gif Mano antra gimdyma prieme akuš.Liuda ir Beata .O gydytojas Gintautas o pavardės neatsimenu. Rekomendoju ,labai puiki komanda  thumbup.gif

Oi kaip prajuokinot lotuliukas.gif ,nejaugi aš su sanitare gimdžiau lotuliukas.gif
Iš tikrųjų,tai man gydytoja pristatė-štai akušerė Beata,su ja mes priimsim gimdymą thumbup.gif
Atsakyti
Merginos man RK pasake kad reikia " Vienkartines VANDENS klizmos"" vaistineje i mane kaip i durne paziurejo, gal zinot kur gauti??
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 01 04, 23:54)
Merginos man RK pasake kad reikia " Vienkartines VANDENS klizmos"" vaistineje i mane kaip i durne paziurejo, gal zinot kur gauti??

kiek esu girdejusi, tokias klizmas galima nusipirkti tik RK vaistineje (vaistines darbo laikas tik d.d. nuo 8.00 iki 14.30 ar 15.00). pries naujus metus kainavo 6.80 Lt.
Atsakyti
nu kad, merginos, - variau nereikejo man jos...... senovine tokia padare su vandenuku ir liuks!! iki gerkles praskalavo lotuliukas.gif paklause pildant dokumentus ar noresiu, sakiau kad "zinoma" ir padare mirksiukas.gif
beje skirtumas tos vandenines ir vienkartines yra tas, kad vandenine ishvalo visa zarnyna nu beveik 100%, o ta tik "kamshti" pramusha...cia ash taip galvoju nes pratikoj teko palygint blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2009 01 05, 00:02)
kiek esu girdejusi, tokias klizmas galima nusipirkti tik RK vaistineje (vaistines darbo laikas tik d.d. nuo 8.00 iki 14.30 ar 15.00). pries naujus metus kainavo 6.80 Lt.

aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Papildyta:
QUOTE(luka78 @ 2009 01 05, 00:28)
nu kad, merginos, - variau nereikejo man jos...... senovine tokia padare su vandenuku ir liuks!! iki gerkles praskalavo lotuliukas.gif  paklause pildant dokumentus ar noresiu, sakiau kad "zinoma" ir padare mirksiukas.gif
beje skirtumas tos vandenines ir vienkartines yra tas, kad vandenine ishvalo visa zarnyna nu beveik 100%, o ta tik "kamshti" pramusha...cia ash taip galvoju nes pratikoj teko palygint blush2.gif  lotuliukas.gif

cia kalba neeina apie mikrolax klizmutes, kurios ishtikruju tik kamshti pramusha, o apie vandens klizma, tik vienkartine, bet tavo, tik tau,

na bet ish tikruju tai nezinau kaip ten realiai ax.gif , ne medike, nestuke.gif bet man pasake ash ir susirupinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 01 04, 14:06)
Taip taip Beata labai gera  thumbup.gif Bet ji man atrodo ne akušere o sanitarė g.gif Mano antra gimdyma prieme akuš.Liuda ir Beata .O gydytojas Gintautas o pavardės neatsimenu. Rekomendoju ,labai puiki komanda  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai superine komanda thumbup.gif

o del to daiktu saraso, tai man ne puses tiek nereikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2009 01 04, 23:02)
pries naujus metus kainavo 6.80 Lt.

prieš porą dienų pirkausi Tilto g. esančioj vaistinėj (priešais Katedrą) kainavo jau 7,76 ax.gif
Atsakyti
Tilto.g arba dar parduodasi R.K vaistineje
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2009 01 05, 17:50)
Tilto.g arba dar parduodasi R.K vaistineje

Sveikos merginos,mamos...

gal kuri galetu padeti man ax.gif ir parasyti tikslu RK akuserijos ir priemimo sk. adresa? Niekur negaliu susirasti ...buciau lb dekinga uz jusu sugaishta laika man 4u.gif
Atsakyti