Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(DAIIVA @ 2008 12 24, 17:49)
Vaziuok bet kuria diena,bet kuriuo paros metu,labai malonus personalas,butinai apziures mirksiukas.gif

na va ir nuvaziavau siandien su siuntimu apziurai, tai man pareiske, kad ne darbo dienom jie neapziurineja ir teko man pasisalinti verysad.gif vyras palinkejo joms gero tv ziurejimo (nes ziurejo tuo metu tv) as labai nusiminiau, kad taip teko nusivilti angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 27, 14:36)
na va ir nuvaziavau siandien su siuntimu apziurai, tai man pareiske, kad ne darbo dienom jie neapziurineja ir teko man pasisalinti  verysad.gif  vyras palinkejo joms gero tv ziurejimo (nes ziurejo tuo metu tv) as labai nusiminiau, kad taip teko nusivilti  angel_sadangel.gif

tikrai labai keista kodėl net neapžiūrėjo,šiaip tai turi apžiūrėti bet kokiu paros metu g.gif
Atsakyti
laba diena norejau paklausti kur geriau ir patogiau gimdyti,pirma karta tai rokiski.uzsienos girdejosi ka seseles kalba.bet pagimdziau susaremeis per 25 min
Atsakyti
ar galetumete patarti kur gimdyti man
Atsakyti
QUOTE(milimuke22 @ 2008 12 27, 19:49)
ar galetumete patarti kur gimdyti man

niu seip sita tema yra apie RK. Tai pasiskaitinek ir ziurek ar tau tinka ar ne. nes kiekviena turi savo nuomone apie gimdymo namus. Tuo labiau kad nelabai gali ka patart, nes pvz as gimdziau viena kart ir tai buvo RK. likau patenkinta.
Atsakyti
laba,na ir as pasisakysiu savo nuomone! gimdziau RK ligoninej,tai likau labai nepatenkinta,baisu net prisimint..... gun_rifle.gif gydytojai ziaurus,dar ir aprekia aplinka baisi,sienos tos visai....zodziu ne kas ne kas, nesiulau tos ligonines niekam!!!!
isvis isgelbejo tik atbegus vedeja paskutine minute....
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2008 12 28, 01:29)
laba,na ir as pasisakysiu savo nuomone! gimdziau RK ligoninej,tai likau labai nepatenkinta,baisu net prisimint..... gun_rifle.gif gydytojai ziaurus,dar ir aprekia aplinka baisi,sienos tos visai....zodziu ne kas ne kas, nesiulau tos ligonines niekam!!!!
isvis isgelbejo tik atbegus vedeja paskutine minute....

Uzjauciu, kad tau RK sudare toki ispudi. As ten neseniai gimdziau, tai man superine ligonine ir personalas auksciausio lygio. Pas ka tu gimdei, kad tokia slogi nuotaika? Net idomu pasidare kas tave ten taip nuvyle.
Papildyta:
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 27, 14:36)
na va ir nuvaziavau siandien su siuntimu apziurai, tai man pareiske, kad ne darbo dienom jie neapziurineja ir teko man pasisalinti  verysad.gif  vyras palinkejo joms gero tv ziurejimo (nes ziurejo tuo metu tv) as labai nusiminiau, kad taip teko nusivilti  angel_sadangel.gif

Siaip apziurai yra skirtos priemimo valandos nuo 11 iki 14 lygtai. Pati pagalvok, jei kiekviena imtu vazinet kada jai sauna i galva, tai kaip tom daktarem dirbt? Apziuri bet kuriuo paros metu tik tuo atveju, kai atvaziuoji su skausmais ar dar kokiais nusiskundimais.
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2008 12 28, 16:14)
Uzjauciu, kad tau RK sudare toki ispudi. As ten neseniai gimdziau, tai man superine ligonine ir personalas auksciausio lygio. Pas ka tu gimdei, kad tokia slogi nuotaika? Net idomu pasidare kas tave ten taip nuvyle.
Papildyta:

Siaip apziurai yra skirtos priemimo valandos nuo 11 iki 14 lygtai. Pati pagalvok, jei kiekviena imtu vazinet kada jai sauna i galva, tai kaip tom daktarem dirbt? Apziuri bet kuriuo paros metu tik tuo atveju, kai atvaziuoji su skausmais ar dar kokiais nusiskundimais.

na as suprantu, kad yra nustatytos valandos, bet kai nedarbo dienos yra 4 d., tai nezinau... gerokai po termino jau kiekvina diena svarbi.
Atsakyti
Cia as gal biski ne i tema, bet ar butina nusiskusti gaktos plaukus pries gimdyma? blush2.gif Kaip ir arteja terminas, o man gakta pasiekti vis sunkiau unsure.gif

Ir dar, ar kuri nors vaziavote gimdyti su greitaja? Jei taip, tai ar jie paklausia i kuria ligonine nori vaziuoti, ar veza savo nuoziura? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 28, 20:00)
Cia as gal biski ne i tema, bet ar butina nusiskusti gaktos plaukus pries gimdyma? blush2.gif  Kaip ir arteja terminas, o man gakta pasiekti vis sunkiau  unsure.gif

Ir dar, ar kuri nors vaziavote gimdyti su greitaja? Jei taip, tai ar jie paklausia i kuria ligonine nori vaziuoti, ar veza savo nuoziura?  unsure.gif

Aš skusdavaus nes ten labai jau grubiai skuta doh.gif vieną kartą pasimokiau tai kitus kartus kaip važiavau procedūrą atlikinėjau namie blush2.gif

su graitąją nevažiavau važiavau su mašina o ketvirtą kartą kai gimdžiau mašinos kaip tyčia nebuvo tai nuvažiavau su autobusu rolleyes.gif greituškė veža kur papuola,net neatsižvelgia kur tu nori schmoll.gif žinau užtat ir nesikviečiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 28, 19:00)
Cia as gal biski ne i tema, bet ar butina nusiskusti gaktos plaukus pries gimdyma? blush2.gif  Kaip ir arteja terminas, o man gakta pasiekti vis sunkiau  unsure.gif

As gimdziau RK. Kadangi gimdymas prasidejo anksciau nei tikejausi, buvau nesusitvarkiusi ir niekas man ligoninej neskuto gaktos. Sake nebutina.
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 28, 20:00)

Ir dar, ar kuri nors vaziavote gimdyti su greitaja? Jei taip, tai ar jie paklausia i kuria ligonine nori vaziuoti, ar veza savo nuoziura?  unsure.gif

seip jei nomaliai gimdai tai neskuta. bet CZ atveju butina nuskust ta vieta kur pjuvis daromas. 4u.gif
Atsakyti