Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kukuruze @ 2008 12 24, 08:44)
aciu  4u.gif
man data nustatyta 25 d., tai kazin as jau galiu 26 diena vaziuoti per sventes? na 27 ir 28 irgi savaitgaliai  doh.gif  na ir ispuole man..
na bet kokiu atveju, greitai ir as parasysiu savo ispudzius is ten  ph34r.gif  fear.gif

Vaziuok bet kuria diena,bet kuriuo paros metu,labai malonus personalas,butinai apziures mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes jau grizome is RK smile.gif ir dar karta esu labai patenkinta RK viskuo - gydytojais, sesutemis, aplonka ir rupesciu smile.gif

gimdymu tikrai daug - gydytojai po prakaitu dirba, po 7 gimdymus per diena, tai gimdyklose eiles smile.gif

ka cia dar papasakoti? klauskit... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 23, 18:15)
gal galit pasidalinti patirtimi tos, kurios nesitaret su gydytojais del gimdymo. Kaip elgtis tuo atveju, jei atejo nustatyta gimdymo data, bet dar nepagimdai? tiesiog vaziuoti i RK apziurai?  g.gif  4u.gif ar laukti dar kazkiek laiko  ax.gif

labas jei ateis laikas t.y terminas ir vis dar negymdisi nuvaziok i R.K apziurai tikgaliu perspeti kad reikia tureti nuo daktares siuntima i sia ligonine tipo gymdimui jeigu kas nes kai as atvaziavau prase siuntimo tipo sake nuvaziok namo paimk siuntima ir atvaziosi rytoj bet atsitiko taip kad paklause vaikelio tonu neleido vaziot paliko ligoninei ir nereikejo jokio siuntimo,nes ekstra atvejis buvo.
Atsakyti
QUOTE(austeu @ 2008 12 25, 15:44)
na mes jau grizome is RK smile.gif ir dar karta esu labai patenkinta RK viskuo - gydytojais, sesutemis, aplonka ir rupesciu smile.gif

gimdymu tikrai daug - gydytojai po prakaitu dirba, po 7 gimdymus per diena, tai gimdyklose eiles smile.gif

sveikinimai,visu pirma 4u.gif
bet tai ojojoj,jeigu daug gimdymu..neramu kazkaip unsure.gif pirmaji viena visoj ligoninej gimdziau smile.gif baisu,kad nepriglaus ten musu..
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
galiu ir as papasakot savo ispudzius is RK. Man daze CZ.
Jei dar karta gimdysiu tai tik RK.Superine ligonine thumbup.gif personalas labai fainas. o po gimdymo tai yra svarbiausia. Taip jo ten nedaug ir darbo turi nerealiai.bet tiek kiek gali skirti demesio tiek ir skiria. Sesute atejus perspejo,kad ji dirbs per pirma ir antra aukstus viena ir jei galiu kad eiciau jos pati ieskot jei ko prireiks. Dar man labai patiko tai kad po gimdymo, kol mane siuvo sesute su MB ejo kartu maudyt ir rengt vaikucio. MV liko nerealiai tuo patenkintas ax.gif taip ten tikrai ne sanatorija, aplinka tikrai ne is naujuju. bet kai salia turi savo stebukleli tai aplinka patikekit manim visai nerupi schmoll.gif
Labai noriu padekot skyriaus vedejai uz tai kad surinkus toki gera personala. O ir ji pati labai superine gydytoja wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(austeu @ 2008 12 25, 16:44)

ka cia dar papasakoti? klauskit... tongue.gif

na jei 7, tai cia al nedaug g.gif nes mano drauge kai gimde pries menesi,sake gydytojai per para prieme 30 gimdymu blink.gif
tikiuosi siom dienom srautas sumazejes ir mane priims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 26, 16:00)
na jei 7, tai cia al nedaug  g.gif  nes mano drauge kai gimde pries menesi,sake gydytojai per para prieme 30 gimdymu  blink.gif
tikiuosi siom dienom srautas sumazejes ir mane priims  ax.gif

zinok as kiek kalbejau su akuserem tai sake kaip kuria diena. kai tik mane pagulde tai ta nakti tik viena gimdyve buvo. kita diena visos gimdyklos uzimtos..ir as manau kad cia visur taip g.gif cia jau kaip papulsi taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2008 12 26, 16:13)
zinok as kiek kalbejau su akuserem tai sake kaip kuria diena. kai tik mane pagulde tai ta nakti tik viena gimdyve buvo. kita diena visos gimdyklos uzimtos..ir as manau kad cia visur taip g.gif  cia jau kaip papulsi taip 4u.gif

sveikutes, busimos ir esamos mamytes!
Pries savaite su trupuciu pagimdziau savo stebukleli RK ligonineje. Noriu nuosirdziausiai ja rekomenduoti. As asmeniskai nesitikejau, kad valdiskoje istaigoje personalas dirba su tokiu atsidavimu, su tokia siluma ir demesiu mamytems ir vaikuciams. Apie gydytojo profesionaluma galiu pasakyti tiek, kiek suprantu - daktaras buvo SUPER smile.gif Akuseres ir seseles visos dirba is sirdies. Ir visoje ligonineje tviro kazkokia ypatinga atmosfera smile.gif Jauti, kad tavo lialiuku ir tavi pacia cia pasirupins ne is pareigos, o is visos sirdies smile.gif ACIU-ACIU-ACIU labai!!!
Papildyta:
QUOTE(Shery @ 2008 12 26, 16:13)
zinok as kiek kalbejau su akuserem tai sake kaip kuria diena. kai tik mane pagulde tai ta nakti tik viena gimdyve buvo. kita diena visos gimdyklos uzimtos..ir as manau kad cia visur taip g.gif  cia jau kaip papulsi taip 4u.gif

smile.gif pamirsau parasyti apie gimdyviu kieki smile.gif Gimdziau vakare, tai tuo momentu buvo uzimtos visos gimdyklos. Teko truputuka paluketi koridoriuje. Bet tikrai labai neilgai, ir seseles, eidamos pro sali, pasiteiraudavo, ar viskas gerai, ar ko nors nereikia smile.gif
Su tuo gimdyviu kiekiu is tikruju, manau, kaip papulsi. Gi nera grafiko, kada musu vaikuciai nusprendzia ateiti i pasauli. Gal jiems kruvom drasiau wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(voveryte 08 @ 2008 12 26, 19:18)
sveikutes, busimos ir esamos mamytes!
Pries savaite su trupuciu pagimdziau savo stebukleli RK ligonineje. Noriu nuosirdziausiai ja rekomenduoti. As asmeniskai nesitikejau, kad valdiskoje istaigoje personalas dirba su tokiu atsidavimu, su tokia siluma ir demesiu mamytems ir vaikuciams. Apie gydytojo profesionaluma galiu pasakyti tiek, kiek suprantu - daktaras buvo SUPER smile.gif Akuseres ir seseles visos dirba is sirdies. Ir visoje ligonineje tviro kazkokia ypatinga atmosfera smile.gif Jauti, kad tavo lialiuku ir tavi pacia cia pasirupins ne is pareigos, o is visos sirdies smile.gif ACIU-ACIU-ACIU labai!!!
Papildyta:

smile.gif pamirsau parasyti apie gimdyviu kieki smile.gif Gimdziau vakare, tai tuo momentu buvo uzimtos visos gimdyklos. Teko truputuka paluketi koridoriuje. Bet tikrai labai neilgai, ir seseles, eidamos pro sali, pasiteiraudavo, ar viskas gerai, ar ko nors nereikia smile.gif
Su tuo gimdyviu kiekiu is tikruju, manau, kaip papulsi. Gi nera grafiko, kada musu vaikuciai nusprendzia ateiti i pasauli. Gal jiems kruvom drasiau wink.gif)

Papildyta:
Labas,sveikinu!
Gal patarsit kaip geriau tartis ir sumoket,ar pagymdit ir tada atsidekot.Nes as asmeniskai labai pries tos mokejimus.Ir dar kiek zinau kaup ateina terminas,gali pati rinktis kur gymdit ir nereikia jokiu siuntimu
Atsakyti
Aciu Jums visoms uz gerus zodzius!!!! As ten ruosiuosi gimdyti (jau greit ir laikas rolleyes.gif ), TAI TIKIUOSI, KAD BE PROBLEMU PRIIMS, TURIU OMENY, KAD UZTEKS IR MAN VIETOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voveryte 08 @ 2008 12 26, 19:18)
Jauti, kad tavo lialiuku ir tavi pacia cia pasirupins ne is pareigos...

pamirsau parasyti apie gimdyviu kieki smile.gif

o, kaip tu optimistikai nuteikei ax.gif 4u.gif

QUOTE(oxxik @ 2008 12 27, 02:14)
Aciu Jums visoms uz gerus zodzius!!!! As ten ruosiuosi gimdyti (jau greit ir laikas  rolleyes.gif  ), TAI TIKIUOSI, KAD BE PROBLEMU PRIIMS, TURIU OMENY, KAD UZTEKS IR MAN VIETOS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as viliuosi, uzteks vietos visoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2008 12 23, 22:33)
O kada jau ta apziura turetu buti. Likus kelioms savaitems iki termino? Ir jeigu nezadi tartis, tai tuomet kas priims, tas gerai?

man terminas buvo 30, tai as gavau siuntima ir jau 1 vaziavau apziurai i RK, uzvede kortele ir lankiausi kas antra diena ax.gif
Atsakyti