QUOTE(ddd @ 2008 12 22, 14:38)
Visus klausimus, kurie tau iskilo, pries operacija gali aptarti su savo gydytoju. Manau, jis turetu paaiskinti, kaip bus ir kodel taip bus. O del maitinimo reiktu kad vyras pasikalbetu jau su vaiku skyriaus gydytojais, nes vaikiukas po gimimo pateks i ju rankas. Pati tuo metu matyt nelabai galesi su jais bendrauti.
Aciu uz patarima
reikes pasinaudoti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 22, 15:03)
man dare gyd Bronius Zaliunas,esu lb patenkinta,ir pjuvio jau beveik nesimato.operacija trunka mazdaug 45min.per pirmas 10min gimsta vaikas visa likusi laika mamyte tvarko.man dave maitinti kai atveze i po operacine palata ir as paprasiau kad atnestu. tai mazdaug 20-30min po operacijo.
Tai saunu, kad viskas taip greitai
As irgi norejau pas B.Zaliuna, bet, kad jis perejo i GN
QUOTE(Arvena @ 2008 12 22, 16:40)
Apskritai - as LABAI LABAI PATENKINTA visu visu kolektyvu - nuo sesuciu iki akuseriu ir gydytoju . Prieziura (ir mano ir vaiko) buvo nepriekaistinga - visi labai geranoriski -siltas ir mielas kolektyvas.
P.S. - vienintelis minusas - poslykstis maistas........Bet tai nera svarbu
As irgi girdejau labai daug geru atsiliepimu apie visa RK kolektyva, todel nesvarstydama nutariau ten gimdyti
O maistas manau ne svarbiausias dalykas, gales vyras atskleisti savo kulinarinius sugebejimus ir atnesti man "naminio" maisto
QUOTE(wizardry @ 2008 12 23, 08:53)
aj
pradejo pjaut, o as jauciu, kad skauda
buvo dar nesuveike vaistai
o paskui gavau tokia padidinta doze, kad
apsovemiau ant operacines stalo
Oho
Tai kaip jie neapskaiciavo kada prasides vaistu veikimas
Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi