Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(mamba.meme @ 2008 12 22, 13:07)
...Man baisu, kad vaikuciui iskart nepriduotu kokiu misinuku ir po to jis nebenores mano pieno  unsure.gif

Visus klausimus, kurie tau iskilo, pries operacija gali aptarti su savo gydytoju. Manau, jis turetu paaiskinti, kaip bus ir kodel taip bus. O del maitinimo reiktu kad vyras pasikalbetu jau su vaiku skyriaus gydytojais, nes vaikiukas po gimimo pateks i ju rankas. Pati tuo metu matyt nelabai galesi su jais bendrauti.
Atsakyti
[quote=mamba.meme,2008 12 22, 14:07]
Aciu uz atsakymus del CP 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dar noreciau suzinoti kas jums atliko CP, ar buvot patenkintos gydytojais?
O kiek laiko trunko operacija?
O kas per fokusai? unsure.gif
O po kiek laiko dave maitinti?
man dare gyd Bronius Zaliunas,esu lb patenkinta,ir pjuvio jau beveik nesimato.operacija trunka mazdaug 45min.per pirmas 10min gimsta vaikas visa likusi laika mamyte tvarko.man dave maitinti kai atveze i po operacine palata ir as paprasiau kad atnestu. tai mazdaug 20-30min po operacijo.
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2008 12 19, 10:39)
Mano vyrui irgi privaloma buvo pasidaryti plauciu fliurografija ir dabar nestumo korteleje yra irasas, kad ji daryta ir viskas gerai  rolleyes.gif

Sveikos

Is maniskio nereikalavo fliurografijos, ileido ir taip i gimdykla - vienintelis reikalavimas - kad atsiveztu naujus rubus persirengimui.

misinukais be jusu zinios neprimaitins - maniskis susirgo stipresne geltos forma pirmaja para - ir jam labai reikejo daugiau pienuko, kad sveiktu - tai sesutes pirmiausia atsiklause manes - ar as nieko pries, kad jos primaitins misinuku. Sunelis 2 paras pargulejo intensyvioje terapijoje po fotolempomis- tai sesutes astiklause manes- ar as nepriestarausiu - jei vaikas verks, kad jos duotu soske...
taip, kad niekas per prievarta nieko nedaro.

Apskritai - as LABAI LABAI PATENKINTA visu visu kolektyvu - nuo sesuciu iki akuseriu ir gydytoju . Prieziura (ir mano ir vaiko) buvo nepriekaistinga - visi labai geranoriski -siltas ir mielas kolektyvas.

P.S. - vienintelis minusas - poslykstis maistas........Bet tai nera svarbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 22 gruodžio 2008 - 15:41
QUOTE(mamba.meme @ 2008 12 22, 12:07)
O kas per fokusai? unsure.gif

aj irnesakyk.gif pradejo pjaut, o as jauciu, kad skauda blink.gif buvo dar nesuveike vaistai doh.gif o paskui gavau tokia padidinta doze, kad apsovemiau ant operacines stalo blush2.gif

QUOTE(Arvena @ 2008 12 22, 15:40)
Apskritai - as LABAI LABAI PATENKINTA visu visu kolektyvu - nuo sesuciu iki akuseriu ir gydytoju . Prieziura (ir mano ir vaiko) buvo nepriekaistinga - visi labai geranoriski -siltas ir mielas kolektyvas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ddd @ 2008 12 22, 14:38)
Visus klausimus, kurie tau iskilo, pries operacija gali aptarti su savo gydytoju. Manau, jis turetu paaiskinti, kaip bus ir kodel taip bus. O del maitinimo reiktu kad vyras pasikalbetu jau su vaiku skyriaus gydytojais, nes vaikiukas po gimimo pateks i ju rankas. Pati tuo metu matyt nelabai galesi su jais bendrauti.

Aciu uz patarima 4u.gif reikes pasinaudoti rolleyes.gif

QUOTE(kur-rita @ 2008 12 22, 15:03)
man dare gyd Bronius Zaliunas,esu lb patenkinta,ir pjuvio jau beveik nesimato.operacija trunka mazdaug 45min.per pirmas 10min gimsta vaikas visa likusi laika mamyte tvarko.man dave maitinti kai atveze i po operacine palata ir as paprasiau kad atnestu. tai mazdaug 20-30min po operacijo.

Tai saunu, kad viskas taip greitai rolleyes.gif
As irgi norejau pas B.Zaliuna, bet, kad jis perejo i GN verysad.gif

QUOTE(Arvena @ 2008 12 22, 16:40)

As irgi girdejau labai daug geru atsiliepimu apie visa RK kolektyva, todel nesvarstydama nutariau ten gimdyti rolleyes.gif
O maistas manau ne svarbiausias dalykas, gales vyras atskleisti savo kulinarinius sugebejimus ir atnesti man "naminio" maisto ax.gif

QUOTE(wizardry @ 2008 12 23, 08:53)
aj irnesakyk.gif pradejo pjaut, o as jauciu, kad skauda blink.gif buvo dar nesuveike vaistai doh.gif o paskui gavau tokia padidinta doze, kad apsovemiau ant operacines stalo blush2.gif

Oho unsure.gif Tai kaip jie neapskaiciavo kada prasides vaistu veikimas unsure.gif
Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasidalinti patirtimi tos, kurios nesitaret su gydytojais del gimdymo. Kaip elgtis tuo atveju, jei atejo nustatyta gimdymo data, bet dar nepagimdai? tiesiog vaziuoti i RK apziurai? g.gif 4u.gif ar laukti dar kazkiek laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 23, 18:15)
gal galit pasidalinti patirtimi tos, kurios nesitaret su gydytojais del gimdymo. Kaip elgtis tuo atveju, jei atejo nustatyta gimdymo data, bet dar nepagimdai? tiesiog vaziuoti i RK apziurai?  g.gif  4u.gif ar laukti dar kazkiek laiko  ax.gif

Būtinai nuvažiuokit apžiūrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 12 23, 18:27)

O kada jau ta apziura turetu buti. Likus kelioms savaitems iki termino? Ir jeigu nezadi tartis, tai tuomet kas priims, tas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2008 12 23, 22:33)
O kada jau ta apziura turetu buti. Likus kelioms savaitems iki termino? Ir jeigu nezadi tartis, tai tuomet kas priims, tas gerai?

As asmeniskai nuvaziavau berods 36 ar 37 savaiciu. Kad ir nesitarsit su niekuo, jums paklausys vaikelio tonusus ir pasakys, kada vel atvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 12 23, 19:27)

aciu 4u.gif
man data nustatyta 25 d., tai kazin as jau galiu 26 diena vaziuoti per sventes? na 27 ir 28 irgi savaitgaliai doh.gif na ir ispuole man..
na bet kokiu atveju, greitai ir as parasysiu savo ispudzius is ten ph34r.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 12 24, 01:23)
As asmeniskai nuvaziavau berods 36 ar 37 savaiciu. Kad ir nesitarsit su niekuo, jums paklausys vaikelio tonusus ir pasakys, kada vel atvaziuoti smile.gif

aha, sutinku, kad apziurai reikia nuvaziuoti drinks_cheers.gif, bet gal 36 sav. kiek ankstoka. As pirma karta vaziavau butent termino diena, o paskui kas diena atvaziuodavau apziurai. Ir dabar ketinu vaziuoti (jei anksciau nepagimdysiu) numatyta diena.

QUOTE(kukuruze @ 2008 12 24, 09:44)
aciu  4u.gif
man data nustatyta 25 d., tai kazin as jau galiu 26 diena vaziuoti per sventes? na 27 ir 28 irgi savaitgaliai  doh.gif  na ir ispuole man..
na bet kokiu atveju, greitai ir as parasysiu savo ispudzius is ten  ph34r.gif  fear.gif

Kaip man apziurai paskyre sestadieni, ginekologes paklausiau, ar tinka sestadienis, t.y. juk nedarbo diena, tai ji atsove - o tu zinai kad gimdymo namai dirba be perstojo? Taigi, visada yra budintis gydytojas.
Butinai parasyk kaip sekesi, nes as sausio pradzioj irgi pradesiu ten lankytis smile.gif....
Atsakyti

misinukais be jusu zinios neprimaitins - maniskis susirgo stipresne geltos forma pirmaja para - ir jam labai reikejo daugiau pienuko, kad sveiktu - tai sesutes pirmiausia atsiklause manes - ar as nieko pries, kad jos primaitins misinuku. Sunelis 2 paras pargulejo intensyvioje terapijoje po fotolempomis- tai sesutes astiklause manes- ar as nepriestarausiu - jei vaikas verks, kad jos duotu soske...
taip, kad niekas per prievarta nieko nedaro.

o manes nieks neklause ar gali primaitinti misinuku., nors maitino, kadangi buvau operuota, pirma para vaiko salia neturejau, (atnesdavo tik pamaitinti), tai vyras nuejes karta ir pamate kad misinuku maitina, bet as nepriestaravau, nes visai neturejau priespieno, vaiko gi badu nemarinsi, bet esme kad neklause.
Atsakyti