Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(*zyza* @ 2008 12 10, 13:42)
O dėl taburetės gimdykloj... na išties galėtų bent kėdę su atlošu pastatyt.. vyrai, aišku, kad nesiskųs... bet pabandykit bent 8 val ant jos išsėdėt smile.gif smile.gif

kai as gimdziau, tai kede su atlosu buvo ax.gif

QUOTE(braske83 @ 2008 12 14, 15:56)
bet  kai as gymdziau vandens negalima buvo gerti.
Papildyta:
aj tiesa vyrui reikia dar tureti plauciu fliurografija., o tapkes turi buti gumines tokios su kuriais i pirti vaiksto.

man tai vanduo lupoms suvilgyt labai gerai buvo

QUOTE(MENA @ 2008 12 14, 20:39)
Va va ir man reiks jaučiu eit domėtis.Nesąmonė kažkokia,kad dar vyras su pažymom į gimdymą eit turi  blink.gif  Kai pirmą gimdžiau tikrai nereikėjo tokių dalykų.O dėl šlepečių tai tikrai geriau guminės,nes paskui jas tiesiog labai paprasta išplauti smile.gif

nereikia jokiu pazymu schmoll.gif
Atsakyti
nu gerai, nuraminot - neisiu as tenai, baisiai tingiu smile.gif
Atsakyti
liurografija tegu vyrai padaro del saves nes neduok dievie kas atsitiks vaikui ar kokia infekcija plauciose vargelis tada o taip parodisit jiems fliurografijos atsakyma ir bus ramu. Mano vyro broliui taip buvo kad vaikui kazkas su plauciais buvo o jis neturejo fliurografijos tai liko kaltas jis o ne daktarai.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 15, 13:26)
liurografija tegu vyrai padaro del saves nes neduok dievie kas atsitiks vaikui ar kokia infekcija plauciose vargelis tada o taip parodisit jiems fliurografijos atsakyma ir bus ramu. Mano vyro broliui taip buvo kad vaikui kazkas su plauciais buvo o jis neturejo fliurografijos tai liko kaltas jis o ne daktarai.

gal tu ir teisi, bet nuo visko neapsisaugosi ir neissitirsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 12 15, 16:10)
gal tu ir teisi, bet nuo visko neapsisaugosi ir neissitirsi ax.gif

manau tokiu ypatingu atveju atsarga gedos nedaro 4u.gif
Atsakyti
bet juk tai nekainuoja vis tiek kiek vienais metais vyrai atlieka med.apziura i darba., del vaikucio ir saves manau verta padaryti.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 14, 17:56)
bet  kai as gymdziau vandens negalima buvo gerti.
Papildyta:
aj tiesa vyrui reikia dar tureti plauciu fliurografija., o tapkes turi buti gumines tokios su kuriais i pirti vaiksto.

vyruj plauciu fliurografija dare kai as dar nescia buvau atrodo 2 ar 3men nestumuj buvo,ir ja daro del to kad paziureti del tuberkuliozes ir ja daryti privaloma,bentjau tai mano gine sake kai vyra siunte tirtis,ir kai vaziuoji gimdyti tai turi buti parasyta gimdyves korteleje kad ja dare vyruj,
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(wizardry @ 2008 12 07, 12:17)
vaikucius iskart atnesa. na man dare cezari. maziukas gime 1 val. nakties, tai ryte 10 jau turejau pilnai atlikt mamos pareigas ax.gif aisku, jei buciau blogai jautiesi, nieks to vaiko per prievarta tau negrus.

O iskart po cezario nedave vaikucio palaikyti? Tik 10val pirmakart paemei i rankas?
Cia gal tuo atveju, jeigu taikoma pilna nejautra unsure.gif Juk labai svarbu pirmasias minutes vaikuciui praleisti ant mamos pilvuko, kad gautu geruju bakteriju rolleyes.gif

QUOTE(kur-rita @ 2008 12 18, 15:31)
vyruj plauciu fliurografija dare kai as dar nescia buvau atrodo 2 ar 3men nestumuj buvo,ir ja daro del to kad paziureti del tuberkuliozes ir ja daryti privaloma,bentjau tai mano gine sake kai vyra siunte tirtis,ir kai vaziuoji gimdyti tai turi buti parasyta gimdyves korteleje kad ja dare vyruj,

Mano vyrui irgi privaloma buvo pasidaryti plauciu fliurografija ir dabar nestumo korteleje yra irasas, kad ji daryta ir viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamba.meme: 19 gruodžio 2008 - 08:40
QUOTE(mamba.meme @ 2008 12 19, 08:39)
Sveikos,
O iskart po cezario nedave vaikucio palaikyti? Tik 10val pirmakart paemei i rankas?
Cia gal tuo atveju, jeigu taikoma pilna nejautra unsure.gif  Juk labai svarbu pirmasias minutes vaikuciui praleisti ant mamos pilvuko, kad gautu geruju bakteriju rolleyes.gif

nedave schmoll.gif nors as ir nelabai dar suvokiau kas vyksta, atsigavau tik palatoj, tada MB atnese maziuka parodyt. o taike man daline nejautra, bet ten visokiu fokusu buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamba.meme @ 2008 12 19, 08:39)
Sveikos,
O iskart po cezario nedave vaikucio palaikyti?

operacijos metu nera vietos kur padeti vaikuti bigsmile.gif ji parodo, kai siek tiek apvalo ir po to pries isnesat duoda pabuciuoti wub.gif o kai pabaigia operacija ir perveza i palata tada jau vyras gali atnesti leliuka bigsmile.gif
mano atveju tai, kai tik mane atveze i palata, tai vyras iskart atnese maziuka ir mes tada jau su juo buvom kiek norejom. zinoma visa laika tetis buvo salia. tik nakciai isnese rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mamba.meme,2008 12 19, 10:39]
Sveikos,
Cia gal tuo atveju, jeigu taikoma pilna nejautra unsure.gif Juk labai svarbu pirmasias minutes vaikuciui praleisti ant mamos pilvuko, kad gautu geruju bakteriju rolleyes.gif
man dare pilna nejautra,bet kai tik i palata atveze as paprasiau,kad maziuka atnestu,tai atnese 1valandaj wub.gif ,veliau paeme,ir dar pries miega atnese pamaitinti,o del gulejimo ant pilvo tai neduoda,nes jis buna isteptas antibakteriniu tepalu ir sutvarstitas.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del CP 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dar noreciau suzinoti kas jums atliko CP, ar buvot patenkintos gydytojais?
O kiek laiko trunko operacija?

[quote=wizardry,2008 12 19, 10:55]
nedave schmoll.gif nors as ir nelabai dar suvokiau kas vyksta, atsigavau tik palatoj, tada MB atnese maziuka parodyt. o taike man daline nejautra, bet ten visokiu fokusu buvo ax.gif
[/quote]
O kas per fokusai? unsure.gif

[quote=besyte,2008 12 19, 11:53]
operacijos metu nera vietos kur padeti vaikuti bigsmile.gif ji parodo, kai siek tiek apvalo ir po to pries isnesat duoda pabuciuoti wub.gif o kai pabaigia operacija ir perveza i palata tada jau vyras gali atnesti leliuka bigsmile.gif
mano atveju tai, kai tik mane atveze i palata, tai vyras iskart atnese maziuka ir mes tada jau su juo buvom kiek norejom. zinoma visa laika tetis buvo salia. tik nakciai isnese rolleyes.gif
[/quote]
[quote=kur-rita,2008 12 20, 02:19]
[quote=mamba.meme,2008 12 19, 10:39]
man dare pilna nejautra,bet kai tik i palata atveze as paprasiau,kad maziuka atnestu,tai atnese 1valandaj wub.gif ,veliau paeme,ir dar pries miega atnese pamaitinti,o del gulejimo ant pilvo tai neduoda,nes jis buna isteptas antibakteriniu tepalu ir sutvarstitas.
[/quote]
O po kiek laiko dave maitinti?
Man baisu, kad vaikuciui iskart nepriduotu kokiu misinuku ir po to jis nebenores mano pieno unsure.gif
Atsakyti