QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 12, 12:21)
O koki kraiteli reiktu susikrauti vaziuojant gimdyti? Ka pasiimti leliukui ir ka sau? ir po kiek?
Prasau skaitykit
Gal tos kurios neseniai gimdė RK galėtų priminti po kelias ten palatoj guli?
Ir ką iš aprangos vyrui reik turėt gimdymo metu?Ar užtenka tik tapkių?Ar dar ko reikalauja?
Ir ką iš aprangos vyrui reik turėt gimdymo metu?Ar užtenka tik tapkių?Ar dar ko reikalauja?
Gimdziau pries pusantro menesiuko, tai gulejau dvivietej palatoj, taip suprantu, kad dauguma palatu tokios o jeigu vyras dalyvaus gimdyme, tai jam reikia ne tik tapkiu, bet ir svariu drabuziu, kaiop jie sako "is maiselio" mano vyras turejo sportines kelnes ir dzemperi, bet gimdykloje labai jau karsta dar tegul turi vandens atsigerti
QUOTE(Barbaryta @ 2008 12 13, 19:50)
Gimdziau pries pusantro menesiuko, tai gulejau dvivietej palatoj, taip suprantu, kad dauguma palatu tokios o jeigu vyras dalyvaus gimdyme, tai jam reikia ne tik tapkiu, bet ir svariu drabuziu, kaiop jie sako "is maiselio" mano vyras turejo sportines kelnes ir dzemperi, bet gimdykloje labai jau karsta dar tegul turi vandens atsigerti
dėkui turėsiu omeny
bet kai as gymdziau vandens negalima buvo gerti.
Papildyta:
aj tiesa vyrui reikia dar tureti plauciu fliurografija., o tapkes turi buti gumines tokios su kuriais i pirti vaiksto.
Papildyta:
aj tiesa vyrui reikia dar tureti plauciu fliurografija., o tapkes turi buti gumines tokios su kuriais i pirti vaiksto.
QUOTE(braske83 @ 2008 12 14, 17:56)
bet kai as gymdziau vandens negalima buvo gerti.
Papildyta:
Papildyta:
o kam ta plauciu fliurografija ir kas tai? pirma karta girdziu apie tokia...
na as jau senokai gimdziau - beveik pries pora metu - bet nei plauciu fff... nei del ypatingu slepeciu nieko nesake - tiko paprastos kambarines...
nu jauciu reiks eiti dar pasiaiskinti kaip ten kas ten - tikejausi sitos proceduros isvengti
Va va ir man reiks jaučiu eit domėtis.Nesąmonė kažkokia,kad dar vyras su pažymom į gimdymą eit turi Kai pirmą gimdžiau tikrai nereikėjo tokių dalykų.O dėl šlepečių tai tikrai geriau guminės,nes paskui jas tiesiog labai paprasta išplauti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 14, 16:56)
dar rugpjūtį nieko panašaus nereikėjo
Labutis Fliurografijos tikrai nereikia O vyrui reikia švariu drabužių ir šlepečių ,geriau kad jos butu guminės. Ir mamytės nepamirškit su savim pasiimti ką nors užkasti.Kada pagimdysit ( o jeigu dar teks gimdyti nakti kaip man ) po tokio sunkaus darbo oj kaip valgyti norėjau . Tai gerai kad turėjau vafliu ir vandens ,galvojau numirsiu nuo alkio
Palatos dvi vietes,trys ir keturios Yra dvi palatos "liuksus" skirtos vienai gimdyvei.
Leliukams nepamirškit vilnoniu kojinaičių ir šilto pleduko. Ir aišku visokių drabužėlių.
Palatos dvi vietes,trys ir keturios Yra dvi palatos "liuksus" skirtos vienai gimdyvei.
Leliukams nepamirškit vilnoniu kojinaičių ir šilto pleduko. Ir aišku visokių drabužėlių.
del tos fliurografijos, tai plaucius vyras turi patikrinti,t.y sviesti bet mano nieko panasaus nedare ir is musu niekas jokios pazymos nereikalavo,o as gimdziau spalio pabaigoje siemet. Del slepeciu, kas kokias nori, tas tokias ir turi, tiesiog sako, kad gumines geriau, nes po to lengviau isplauti jeigu issiteplios. O del valgio butinai ka turekit, nes as gimdziau nakti ir ziauriau po to norejau valgyti, mama atveze is pat ryto
O del valgio butinai ka turekit, nes as gimdziau nakti ir ziauriau po to norejau valgyti, mama atveze is pat ryto
Tai jus mane gerai irgi suprantat Aš po gimdymo 4 ryto tos savo vaflius pradėjau kopoti o ryte vyras perdave man maišiuka su maistų.
Tai jus mane gerai irgi suprantat Aš po gimdymo 4 ryto tos savo vaflius pradėjau kopoti o ryte vyras perdave man maišiuka su maistų.