Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

O koki kraiteli reiktu susikrauti vaziuojant gimdyti? blush2.gif Ka pasiimti leliukui ir ka sau? ir po kiek? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 12, 12:21)
O koki kraiteli reiktu susikrauti vaziuojant gimdyti?  blush2.gif  Ka pasiimti leliukui ir ka sau? ir po kiek?  blush2.gif

Prasau skaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal tos kurios neseniai gimdė RK galėtų priminti po kelias ten palatoj guli?
Ir ką iš aprangos vyrui reik turėt gimdymo metu?Ar užtenka tik tapkių?Ar dar ko reikalauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MENA: 13 gruodžio 2008 - 15:37
Gimdziau pries pusantro menesiuko, tai gulejau dvivietej palatoj, taip suprantu, kad dauguma palatu tokios smile.gif o jeigu vyras dalyvaus gimdyme, tai jam reikia ne tik tapkiu, bet ir svariu drabuziu, kaiop jie sako "is maiselio" biggrin.gif mano vyras turejo sportines kelnes ir dzemperi, bet gimdykloje labai jau karsta doh.gif biggrin.gif dar tegul turi vandens atsigerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2008 12 13, 19:50)
Gimdziau pries pusantro menesiuko, tai gulejau dvivietej palatoj, taip suprantu, kad dauguma palatu tokios smile.gif  o jeigu vyras dalyvaus gimdyme, tai jam reikia ne tik tapkiu, bet ir svariu drabuziu, kaiop jie sako "is maiselio" biggrin.gif  mano vyras turejo sportines kelnes ir dzemperi, bet gimdykloje labai jau karsta doh.gif  biggrin.gif  dar tegul turi vandens atsigerti mirksiukas.gif

mirksiukas.gif dėkui turėsiu omeny smile.gif
Atsakyti
bet kai as gymdziau vandens negalima buvo gerti.
Papildyta:
aj tiesa vyrui reikia dar tureti plauciu fliurografija., o tapkes turi buti gumines tokios su kuriais i pirti vaiksto.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 14, 17:56)
bet  kai as gymdziau vandens negalima buvo gerti.
Papildyta:
aj tiesa vyrui reikia dar tureti plauciu fliurografija., o tapkes turi buti gumines tokios su kuriais i pirti vaiksto.

o kam ta plauciu fliurografija ir kas tai? pirma karta girdziu apie tokia...

na as jau senokai gimdziau - beveik pries pora metu - bet nei plauciu fff... nei del ypatingu slepeciu nieko nesake - tiko paprastos kambarines... smile.gif

nu jauciu reiks eiti dar pasiaiskinti kaip ten kas ten - tikejausi sitos proceduros isvengti smile.gif

Atsakyti
Va va ir man reiks jaučiu eit domėtis.Nesąmonė kažkokia,kad dar vyras su pažymom į gimdymą eit turi blink.gif Kai pirmą gimdžiau tikrai nereikėjo tokių dalykų.O dėl šlepečių tai tikrai geriau guminės,nes paskui jas tiesiog labai paprasta išplauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 14, 16:56)

dar rugpjūtį nieko panašaus nereikėjo g.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif Fliurografijos tikrai nereikia biggrin.gif O vyrui reikia švariu drabužių ir šlepečių ,geriau kad jos butu guminės. Ir mamytės nepamirškit su savim pasiimti ką nors užkasti.Kada pagimdysit ( o jeigu dar teks gimdyti nakti kaip man blink.gif ) po tokio sunkaus darbo oj kaip valgyti norėjau . Tai gerai kad turėjau vafliu ir vandens ,galvojau numirsiu nuo alkio hihihi.gif
Palatos dvi vietes,trys ir keturios blink.gif Yra dvi palatos "liuksus" skirtos vienai gimdyvei.
Leliukams nepamirškit vilnoniu kojinaičių ir šilto pleduko. Ir aišku visokių drabužėlių. 2.gif
Atsakyti
del tos fliurografijos, tai plaucius vyras turi patikrinti,t.y sviesti smile.gif bet mano nieko panasaus nedare ir is musu niekas jokios pazymos nereikalavo,o as gimdziau spalio pabaigoje siemet. Del slepeciu, kas kokias nori, tas tokias ir turi, tiesiog sako, kad gumines geriau, nes po to lengviau isplauti jeigu issiteplios. O del valgio butinai ka turekit, nes as gimdziau nakti ir ziauriau po to norejau valgyti, mama atveze is pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
O del valgio butinai ka turekit, nes as gimdziau nakti ir ziauriau po to norejau valgyti, mama atveze is pat ryto biggrin.gif

Tai jus mane gerai irgi suprantat biggrin.gif drinks_cheers.gif Aš po gimdymo 4 ryto tos savo vaflius pradėjau kopoti o ryte vyras perdave man maišiuka su maistų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 14 gruodžio 2008 - 22:43