Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Ksėna @ 2008 12 03, 14:10)
Labutis narala. mirksiukas.gif Tikrai akušere Liuda labai labai profesianali ir puiki akušere thumbup.gif Ir siūlau mamytems gimdyti pas ja. Tai žmogus kuris mažai kalba bet daug daro. Labai gerai moka mamytes stumdyti leliukus kad nereiketu paskui siuti arba kirpti tarpvietės,ką negaliu pasakyti apie kita gydytoja pas kuria gimdžiau pirmą vaiką. Bet nesakau kad ji bloga gydytoja,tikrai ne biggrin.gif

Ji mano visą nestuke.gif prižiūri, nuostabus, blaiviai mąstantis žmogus, super rūpestingai reaguojanti, kai tam yra priežąstis.
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 07, 22:07)
pamirsau pamineti,vienintelis dalykas kuris lb nepatiko tai lankimo valandos.rytais nuo11 iki 13h ir vakarais nuo 17 iki 19h.tai kad per tas 2 val susiburdavo i palatas daug zmoniu,be to mano vyras dirba nuo 7 iki 18h niekaip nesuspedavo atvaziuoti,tai teko atostogas imtis. verysad.gif

Nuostabiausias dalykas pasaulyje - aišku, dėl vyro gal ir abydna, bet čia ligoninė, ne viešnamis, tris dienas galima ir be chebros išgyventi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 07, 21:07)
pamirsau pamineti,vienintelis dalykas kuris lb nepatiko tai lankimo valandos.rytais nuo11 iki 13h ir vakarais nuo 17 iki 19h.tai kad per tas 2 val susiburdavo i palatas daug zmoniu,be to mano vyras dirba nuo 7 iki 18h niekaip nesuspedavo atvaziuoti,tai teko atostogas imtis. verysad.gif

na as tai prasiau, kad niekas neitu lankyt iskyrus vyra. o jis ateidavo kada galejo ir budavo beveik visa diena. kartu eidavom ir i naujagimiu kambari ir niekas nieko nesakydavo. cia matyt nuo personalo priklauso g.gif .
Atsakyti
O tetis bent pirma nakti gali likti su mamyte ligoninej? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 08, 12:34)
O tetis bent pirma nakti gali likti su mamyte ligoninej?  blush2.gif

pagal ju taisykles, tai NE. bet labai daug kas priklauso nuo palatos: jei vienviete, tai kaip su personalu galima susitart, jei negaila susimoket 200 lt, tai vyras net lova gauna, na o jei palata su kolegemis, tai kazkaip gal nesmagu paciam vyrui... na bet viskas labai priklauso nuo vyro ir jo noro mirksiukas.gif
Atsakyti
As pati su "kolegemis" nenoriu gulet... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiogmergiote: 08 gruodžio 2008 - 15:46
[quote=tiesiogmergiote,2008 12 08, 16:42]
[quote=besyte,2008 12 08, 15:56]
na o jei palata su kolegemis, tai kazkaip gal nesmagu paciam vyrui...
As pati su "kolegemis" nenoriu gulet... blink.gif
[/quote]

na nori nenori, kai tiek gimdanciu, tai gali tekti tongue.gif
Atsakyti
Na tada jau geriau namie gimdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 12 08, 15:47)
Na tada jau geriau namie gimdyt  g.gif

O jus ko siekiat - kad jums butu "maloniau", ar kad vaikeliui butu saugiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2008 12 08, 11:15)
Ji mano visą  nestuke.gif prižiūri, nuostabus, blaiviai mąstantis žmogus, super rūpestingai reaguojanti, kai tam yra priežąstis.

Nuostabiausias dalykas pasaulyje - aišku, dėl vyro gal ir abydna, bet čia ligoninė, ne viešnamis, tris dienas galima ir be chebros išgyventi cool.gif

as tikriausej ne teisingai issireiskiau,as turejau omenije,kad kad per tas 2 val susiringdavo daug zmoniu,ir beje as ten gulejau 10 dienu
Atsakyti
Na kas del maisto, tai ten tikrai bėda - ne tiek dėl skonio, kuris baisus visose ligoninėse, kiek dėl produktų - pradedant maitint reikia atsižvelgt, kad mažyliui pilvelio nepūstų, o ten ir žirnių ir kopūstų nešė... bet tai prisiminiau tik kitus komentarus paskaičius smile.gif

Kas dėl gulėjimo su "kolegėm", tai ir man neatrodė patraukliai, bet dabar man viskas neatrodo taip baisiai. iš dviejų gimdžiusių vis kuri nors stipresnė būna, kitai ir lėliuką pamaitint gali paduot, ir kai į tą patį wc eini, turi kam palikt.

Vyro po gimdymo aš iš pradžių irgi labai šalia norėjau, bet neišėjo, nu ir ačiū dievui - na ką ten jam veikt, kai didesnę laiko dalį tiek lialius, tiek mama tik miegot ir maitintis nori, kitą laiko dalį laksto daktarai ir visvien jį iš palatos varinėja

Lankymo valandos taip pat visai į naudą. jei jau vyras atbėgti nespėjo - jį personalas tikrai įleis, o pašaliniam iš viso nėr ko nosį kišt ir bacilas nešiot

O dėl taburetės gimdykloj... na išties galėtų bent kėdę su atlošu pastatyt.. vyrai, aišku, kad nesiskųs... bet pabandykit bent 8 val ant jos išsėdėt smile.gif smile.gif

Dar kažkuriai nepatiko, kad gyd. per sąrėmius nedalyvavo - tikrai nesuprantu kam - kad žiūrėtų kaip ropom šliaužioji??? juk padėt visvien negali - tai proceso dalis. be to aš tarp sąrėmių per 2 min. užmigt sugebėdavau - dar būtų trukdžius ilsėtis tongue.gif
Atsakyti
Raudonam kriziui ypac gerai del grieztumo kad yra lankymo valandos sudarytos, jei butu taip kaip VGN gymdyves is vis nepailsetu nuo lankytoju. Del maisto tai cia kiekvienoj lygoninej porijos ir proporcijos dietinis maistas. Na o gyditojai superiniai thumbup.gif
Neturiu jokiu nusiskundimu. Del perpildimo palatose tai normalu nes siais metais kaip niekada daug gymstanciu vaiku., be to Antakalnio ligonine remontuoja tai nera kur isskirus VGN
scare.gif ir R.K thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 08, 21:04)
as tikriausej ne teisingai issireiskiau,as turejau omenije,kad kad per tas 2 val susiringdavo daug zmoniu,ir beje as ten gulejau 10 dienu

Tuomet atsiprašau už komentarą, ne taip supratau blush2.gif 4u.gif Visiškai sutinku, kad negerai, kai tuntas sueina vienu metu, bet čia jau tai tikrai galėtų žmonės patys susiprasti, kad ligoninė čia, ne cirkas doh.gif O ypač turėjo nuvarginti per 10 dienų unsure.gif Aš pati prašysiu, kad nelankytų niekas, išskyrus mamą ir vyrą - nei manęs apsunkins, nei mano kolegės, jei būsiu palatoje ne viena...
Na bet baigiam diskusijas apie gerai/negerai ir laukiam naujausių atsiliepimų iš gimdžiusiųjų RK smile.gif
Atsakyti