Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Fanta* @ 2008 12 01, 20:15)
O kurioms nepatinka taburetės ar maistas ligoninėj - išpindėjimo reikalas smile.gif ne kitaip...

Kam taip griežtai blink.gif ...aš gi nesakau, kad tas maistas ir ta taburetė man visą nuotaiką sušik...(atsiprašant doh.gif) ir džiaugsmą aptemdė, tiesiog jeigu matau, kad galima suteikti kokybiškesnę paslaugą ir ta kokybė nereikalauja papildomų lėšų, tai kodėl gi negaliu dėl to viešai "pasipiktinti"...
Pragulėjau RK 10 d. ir palatoj stovėjo toks oda aptrauktas fotelis, kurio nei man, nei mano palatos kaimynėms per tiek laiko neprireikė, tai kodėl nenunešus jo į gimdyklą...tikiu, kad toks fotelis ne pas mus vienas buvo ir įmanoma visas gimdyklas aprūpint...O ir dėl maisto, tiesiog nereikėtų visokių šlykščių padažų, marmaliūzų ir kitokių priemaišų pilti ir viskas būtų ok...

Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 01, 20:07)
Sveikos lapkricio 21d., padimdziau dukryte taciau dievulio buvo tokia valia kad jis ja 22d.paeme del "SEPSIO" (KALTE TIKRAI NE R.K DAKTARU)
Niekada negalvojau kad yra tokiu zmoniu kaip R.K daktarai kurie visais imanomais budais gelbejo mane, nes pati buvau uzsikrietusi "siepsiu". Be galo esu DEKINGA visam AKUSERIJOS PERSONALUI.  O didziausi dekojimai vedejai Puzienei ir daktarei kuri mane operavo Dianai Sakalauskaitei.
Tos kurios varo ant sitos ligonines mano manimu tikisi cia surasti kurorta!!!, arba nezinia ko. Manau nereikia is daktaru noreti nezinia ko ir pamatysit kaip elgsis su jumis.
Nesiginciju gal tarp visu ju ir yra tokiu kurie dirba ne is noro bet as ant tokiu tikrai nepataikiau.
ANTRA VAIKUTI BUTINAU GYMDISIU RAUDONAM KRYZIUJE.

Labai uzjauciu 4u.gif buk stipri 4u.gif
ar tas sepsis nesusijes su B grupes streptokoku?
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2008 12 01, 21:32)
palatoj stovėjo toks oda aptrauktas fotelis, kurio nei man, nei mano palatos kaimynėms per tiek laiko neprireikė

o man jis buvo nepamainomas maitinant leliuką ax.gif Labai patogu būdavo. Tikiuosi, kad jis vis dar stovės, kai vėl atvažiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 01, 19:07)
Sveikos lapkricio 21d., padimdziau dukryte taciau dievulio buvo tokia valia kad jis ja 22d.paeme

Labai labai jus užjaučiu.... stiprybės jums heart.gif

QUOTE(sinja @ 2008 11 27, 18:05)
Kas buvo tas prazuvo smile.gif Svarbu kudikelis ant ranku. Mylincios mamos niekas neatstos smile.gif

Ačiū už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz palaikyma JUMS. Sepsi gali sukelti streptokokas B bet man sukele sepsi ESHERIHE COLI lazdele nestumo metu patekusi i mano slapima kurio atidziai negyde daktarai., is slapimo i placenta o is placentos i krauja. Streptokokas buvo bet gymdimo metu ji panaikino antibijotikais. Saugokit mamytes save ir vaikucius.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 02, 22:28)
Aciu mamytes uz palaikyma JUMS. Sepsi gali sukelti streptokokas B bet man sukele sepsi ESHERIHE COLI lazdele nestumo metu patekusi i mano slapima kurio atidziai negyde daktarai., is slapimo i placenta o is placentos i krauja. Streptokokas buvo bet gymdimo metu ji panaikino antibijotikais. Saugokit mamytes save ir vaikucius.

Baisu cray.gif ir iš kur mums žinoti, jei daktarai nepastebi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 02, 21:28)

Kai perskaiciau net nupurtė - juk pas mane pasėlyje irgi užaugo šita bakterija blink.gif Mano ginė (poliklinikos) liepė vartoti nuo jos žvakutes. O ligoninėje tai kažkaip rimtai į tai nepažiūrėjo - sakė, na gerai, vartokit tas žvakutes... Net nežinojau, kad šita bakterija gali būti tokia pavojinga blink.gif

QUOTE(kristinita @ 2008 12 03, 11:45)
Baisu cray.gif ir iš kur mums žinoti, jei daktarai nepastebi verysad.gif

Kristinita - 36 savaitėj visoms siūlo daryti pasėlį, tad ir tau turi jį padaryti (jis nekompensuojamas) ir matysis visos bakterijos, kurios pas tave yra.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 11 26, 17:04)
Nors ir paveluotai, noriu padekoti visam RK kolektyvui uz puikia prieziura...
Ypac akuserei Liudai F.
Jeigu dar kada tektu gimdyti, rinkciausi tik RK ( bet tikiuosi, kad neteks  tongue.gif )

Labutis narala. mirksiukas.gif Tikrai akušere Liuda labai labai profesianali ir puiki akušere thumbup.gif Ir siūlau mamytems gimdyti pas ja. Tai žmogus kuris mažai kalba bet daug daro. Labai gerai moka mamytes stumdyti leliukus kad nereiketu paskui siuti arba kirpti tarpvietės,ką negaliu pasakyti apie kita gydytoja pas kuria gimdžiau pirmą vaiką. Bet nesakau kad ji bloga gydytoja,tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
man R.K ligonines gyd.pasiule pries planuojant antra vaikuti issitirti pilnai ir padaryti visus imanomus pasielius: slapimo, gleiviu, kraujo. Kad suzinoti ar nera organizme bakteriju ir infekciju. Galima itarti kad kazkas blogai jei isskyros blogos kraujas as slapimas.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 03, 14:50)
man R.K ligonines gyd.pasiule pries planuojant antra vaikuti issitirti pilnai ir padaryti visus imanomus pasielius: slapimo, gleiviu, kraujo. Kad suzinoti ar nera organizme bakteriju ir infekciju. Galima itarti kad kazkas blogai jei isskyros blogos kraujas as slapimas.

Aš antrąją nėštumo puse vis paviduriuodavau - matyt dėl tų bakterijų g.gif Sėkmės jums planuojant antrąjį 4u.gif
Atsakyti
laikykites mamytes, kurios pagimdet, kurios dar gimdysit, kurios planuojat ateityje tapti mamytem. Niekas mumis nepasirupins taip kaip pacios, jei matom, kad kas biski netaip, reikia iskarto aiskintis kas tai. Neduok die tokiu nelaimiu niekam.
Atsakyti
nu vfa skaitineju, kas dedasi RK - pries nepilnus pora metu ten saule isvydo mano pirmagimis, dabar netrukus su antru noriu ten vaziuoti,.. tik vis dar neapsisprendziu, ar cia verta tartis... tikriausiai bandysiu laime ir vaziuosiu taip... nors laiko kaip ir nera, bet vis dar neapsisprendziu smile.gif tai jusu pastebejimai labai padeda... smile.gif
Atsakyti