Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

Nors ir paveluotai, noriu padekoti visam RK kolektyvui uz puikia prieziura...
Ypac akuserei Liudai F.
Jeigu dar kada tektu gimdyti, rinkciausi tik RK ( bet tikiuosi, kad neteks tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 26 lapkričio 2008 - 16:04
As taip pat esu LABAI LABAI laiminga,kad pasirinkau šiuos gimdymo namus. Nemanau, kad kur nors galėjo būti geriau iš anksto tariantis, duodant kyšius ir t.t.
Nebuvau lankiusi jokių mokyklėlių, bet gydytoja tokį instruktažą vedė gimdymo metu, kad jokių žinių nepasigedau. Su paaiškinimais kas dabar vyksta, kaip elgtis, kad vaikeliui pagelbėt - nuoširdžiai sakau - sužavėta wub.gif O svarbiausia, kad dukrytės nuo mano akių taip ir nebuvo atitraukę per visą buvimo ten laiką. Iš karto ant krūtinės padėjo, o kai mane tvarkė - tai ją maudė šalia, o paskui kamuolėlį tėčiui į rankas atidavė. Ir tas požiūris su meile ir į tave ir į lėliuką - jis nenuperkamas. Jokių vokelių mes niekam nedalijom. Vyras po to nulėkė į parduotuvę, nupirko pintinę ir į ją pridėjo gėrimų, vaisių, sūrių, kindziuką gal kokį - viskas labai gražu ir miela. balius moteriškėm per tris aukštus gavosi - visos patenkintos, visi laimingi.

Atsakyti
Kaip fainai, nu net pavydu žinokit wub.gif O man kažkodėl taip nesigavo, buvo gruboka akušerė, niekas jokio instruktažo nevedė (na ir nereikėjo tiesą sakant man jo), leliuko niekas ant pilvo nedėjo, tik tiek, kad aš jau pati po to vaikelį pasiėmiau ir niekam nedaviau nė už ką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pukupuku @ 2008 11 27, 12:57)
Kaip fainai, nu net pavydu žinokit wub.gif O man kažkodėl taip nesigavo, buvo gruboka akušerė, niekas jokio instruktažo nevedė (na ir nereikėjo tiesą sakant man jo), leliuko niekas ant pilvo nedėjo, tik tiek, kad aš jau pati po to vaikelį pasiėmiau ir niekam nedaviau nė už ką schmoll.gif

Kas buvo tas prazuvo smile.gif Svarbu kudikelis ant ranku. Mylincios mamos niekas neatstos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 11 26, 16:04)
Ypac akuserei Liudai F.

drinks_cheers.gif viena is geriausiu thumbup.gif
Atsakyti
Gimdžiau RK vasarą. Su niekuo nesitariau, priežiūra tiek gimdymo metu, tiek po jo patenkinta. Tik problemėlė ta, kad jei norėsit "epidūro", nebūtinai jį gausit. Mano atveju (gimdžiau penktadienio vakare prieš ilgąjį Joninių savaitgalį) anesteziologai visi buvo užimti, nes labai daug visokių apsidaužiusių, apsipjausčiusių, apsišaudžiusių alc.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif ligonių buvo, kuriuos reikėjo operuot, tai aš ansteziologo sulaukiau, tik dėl to, kad užsitęsė gimdymas, sustojo veikla ir reikėjo skatint (o kaip žinia, skatinant "saldu" būna). Taigi tos, kurioms gimdymas išpuls "ant švenčių" gali nuskausminimo ir nesulaukti mirksiukas.gif .
Dar toks pastebėjimas, gimdžiau 12 val., o gimdykloj vyrui tik tokia ale "taburetė" pastatyta, tai gaila buvo žiūrėt kaip jis visą naktį ant tos kietos kėdės "rangėsi", taip ir norėjosi šalia pasiguldyti tongue.gif Tai, mielosios, ne tik jums teks pasikankinti, bet ir vyrukams (nors tokiu būdu)lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. Maistas ne tai, kad neskanus, o šlykštus. Virėjus visus reiktų atleisti Ir čia ne piniguose esmė, o receptūroje...jei atneša kokią ryžių ar grikių košę, tai būtinai kokio šlykščiai riebaus padažo užpilta ar kokiom morkom "paskaninta", žodžiu normalūs produktai sugadinami primaišant visokių neaiškios kilmės priemaišų..mad.gif.
Atsakyti
na va, lapkričio 26 mūsų dukrytė atėjo į šį pasaulį. Šioje temoje jau kalbėjom, kad RK gimdyklos perpildytos, tai vat aš to auka smile.gif Vandenys man nubėgo 25 d. 23:30. Planavau gimdyti RK. Kaip tik tą dieną dar buvau nuėjusi konsultacijon, nes turėjau siuntimą (buvo 41 sav.) ir per mano apžiūrą atėjo A. Puzienė ir sako: tik nesugalvok gimdyti šiandien nes nepriimsim. Taigis taip ir buvo, nuvažiavom naktį į RK, bet jie negalėjo priimti, tiesa jie patikrino, ar man dar saugu važiuoti kitur- buvo saugu ir personalas labai atsiprašė ir mes išvažiavom į VGN. Nieko nepadarysi pasitaiko, todėl ir parašau čia, kad žinotumėt kur kitur važiuosit, jeigu ką.

Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2008 11 30, 20:25)
Gimdžiau RK vasarą. Su niekuo nesitariau, priežiūra tiek gimdymo metu, tiek po jo patenkinta. Tik problemėlė ta, kad jei norėsit "epidūro", nebūtinai jį gausit. Mano  atveju (gimdžiau penktadienio vakare prieš ilgąjį Joninių savaitgalį) anesteziologai visi buvo užimti, nes labai daug visokių apsidaužiusių, apsipjausčiusių, apsišaudžiusių alc.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif ligonių buvo, kuriuos reikėjo operuot, tai aš ansteziologo sulaukiau, tik dėl  to, kad užsitęsė gimdymas, sustojo veikla ir reikėjo skatint (o kaip žinia, skatinant "saldu" būna). Taigi  tos, kurioms gimdymas išpuls "ant švenčių" gali nuskausminimo ir nesulaukti  mirksiukas.gif .
Dar toks pastebėjimas, gimdžiau 12 val., o gimdykloj vyrui tik tokia ale "taburetė" pastatyta, tai gaila buvo žiūrėt kaip jis visą naktį ant tos kietos kėdės "rangėsi", taip ir norėjosi šalia pasiguldyti  tongue.gif Tai, mielosios, ne tik jums teks pasikankinti, bet ir vyrukams (nors tokiu būdu)lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. Maistas ne tai, kad neskanus, o šlykštus. Virėjus visus reiktų atleisti  Ir čia ne piniguose esmė, o receptūroje...jei atneša kokią ryžių ar grikių košę, tai būtinai kokio šlykščiai riebaus padažo užpilta ar kokiom morkom "paskaninta", žodžiu normalūs produktai sugadinami primaišant visokių neaiškios kilmės priemaišų..mad.gif.

Nu ne sanatorija ten ir yra smile.gif Mano vyras ir ant taburetes ir ant kamuolio pasedejo, bet, kad nusiskundimu kokiu butu is jo puses, tai nepastebejau. Viskas ten gerai. Maistas ne namu gamybos, bet tikrai nera jau toks neskanus.
Atsakyti
Sveikos lapkricio 21d., padimdziau dukryte taciau dievulio buvo tokia valia kad jis ja 22d.paeme del "SEPSIO" (KALTE TIKRAI NE R.K DAKTARU)
Niekada negalvojau kad yra tokiu zmoniu kaip R.K daktarai kurie visais imanomais budais gelbejo mane, nes pati buvau uzsikrietusi "siepsiu". Be galo esu DEKINGA visam AKUSERIJOS PERSONALUI. O didziausi dekojimai vedejai Puzienei ir daktarei kuri mane operavo Dianai Sakalauskaitei.
Tos kurios varo ant sitos ligonines mano manimu tikisi cia surasti kurorta!!!, arba nezinia ko. Manau nereikia is daktaru noreti nezinia ko ir pamatysit kaip elgsis su jumis.
Nesiginciju gal tarp visu ju ir yra tokiu kurie dirba ne is noro bet as ant tokiu tikrai nepataikiau.
ANTRA VAIKUTI BUTINAU GYMDISIU RAUDONAM KRYZIUJE.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 01, 19:07)
Sveikos lapkricio 21d., padimdziau dukryte taciau dievulio buvo tokia valia kad jis ja 22d.paeme del "SEPSIO" (KALTE TIKRAI NE R.K DAKTARU)

verysad.gif žaviuosi Tavimi, iš Tavo lūpų nesigirdi dejonių, kaltinimų, apmaudo dėl tokių kančių... Žaviuosi, kad taip tvirtai jautiesi (skaitant taip atrodo...) 4u.gif

Stiprybės Tau ir linkiu, kad nuostabiausias dalykas - motinystė - aplankytų ir Tave 4u.gif

O kurioms nepatinka taburetės ar maistas ligoninėj - išpindėjimo reikalas smile.gif ne kitaip...
Atsakyti
as irgi gimdziau RK ir likau labai patenkinta. su niekuom nesitariau, niekam pinigu is anksto nedaviau. Buvau labai siltai priimta gydytojos Puzienes, apziureta ir stebima. kas liecia maista, tai ligoninese nereikia laukti kokio kepsnio ar panasiai. man jau poliklinikoj pasake kad as ne ligone, ir pinigu duoti nereikia ir tartis nebutina, nes jei gimdymai pvz. trys o akuseris vienas tai duosi neduosi daktaras visa diena salia nebus tai as ir vaziavau ramiai gimdyt su ta mintim kad daktaras prie manes visa diena nesedes, ateis apziures, jei viskas gerai tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 12 01, 20:07)
Niekada negalvojau kad yra tokiu zmoniu kaip R.K daktarai kurie visais imanomais budais gelbejo mane, nes pati buvau uzsikrietusi "siepsiu". Be galo esu DEKINGA visam AKUSERIJOS PERSONALUI.  O didziausi dekojimai vedejai Puzienei ir daktarei kuri mane operavo Dianai Sakalauskaitei.
Tos kurios varo ant sitos ligonines mano manimu tikisi cia surasti kurorta!!!, arba nezinia ko. Manau nereikia is daktaru noreti nezinia ko ir pamatysit kaip elgsis su jumis.
Nesiginciju gal tarp visu ju ir yra tokiu kurie dirba ne is noro bet as ant tokiu tikrai nepataikiau.
ANTRA VAIKUTI BUTINAU GYMDISIU RAUDONAM KRYZIUJE.

Dieve, kaip užjaučiu verysad.gif o kas tas sepsis?įmanoma jo išvengti?šakės kaip bijau verysad.gif
Atsakyti