Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Undinelle @ 2008 11 18, 14:39)
O tu pati irgi RK gimdei?
Bet tai nesuprantu, nei RK nestato tu paprastu dideliu rusisku klizmu?  g.gif Na jos manau tikrai nemalonios, bet juk labai gerai viska isvalo. O tas aktualu ir gimdymo metu, ir po jo.

Rugesjo menesi man pries CZ operacija padare paprasta klizma, ta prasme su ta pusle blush2.gif . O del vaikiuko guldimo mamai ant krutines net po CZ.. tai man bent jau nedejo, prinese parodyti, kai tik uzgime ir pries isnesant is operacines, dave pabuciuoti wub.gif . Tada su tetuku naujagimiu skyriuje sesutes ismaude ir aprenge, o tik veliau atnese pamaitinti.
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 11 19, 21:03)
Rugesjo menesi man pries CZ operacija padare paprasta klizma, ta prasme su ta pusle  blush2.gif . O del vaikiuko guldimo mamai ant krutines net po CZ.. tai man bent jau nedejo, prinese parodyti, kai tik uzgime ir pries isnesant is operacines, dave pabuciuoti  wub.gif . Tada su tetuku naujagimiu skyriuje sesutes ismaude ir aprenge, o tik veliau atnese pamaitinti.

o kad tetukas galetu su sesutem maziu perrengt ir ismaudyt jam reikia turet svarius drabuzius? (as kalbu kai mamai CZ daromas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 11 19, 20:03)
Rugesjo menesi man pries CZ operacija padare paprasta klizma, ta prasme su ta pusle  blush2.gif . O del vaikiuko guldimo mamai ant krutines net po CZ.. tai man bent jau nedejo, prinese parodyti, kai tik uzgime ir pries isnesant is operacines, dave pabuciuoti  wub.gif . Tada su tetuku naujagimiu skyriuje sesutes ismaude ir aprenge, o tik veliau atnese pamaitinti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Shery @ 2008 11 19, 20:43)
o kad tetukas galetu su sesutem maziu perrengt ir ismaudyt jam reikia turet svarius drabuzius? (as kalbu kai mamai CZ daromas) g.gif

maniskis turejo, nes man buvo neplanuotas cz, tai jis iki operacijos visa laika su manim gimdykloj prabuvo. bet siaip manau, kad tikrai nebutinai tie drabuziai, nes vyras laukia uz operacines duru koridoriuje. nors aisku, geriau turet jei kas ko
o i naujagimiu skyriu MB kasdien atejes aplankyt su manim ejo sauskelniu vaikuciui keist, taigi jis budavo su tais rubais, kuriais vaiksto lauke ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 19 lapkričio 2008 - 21:03
sveikos,

norėjau paklausti kaip RK su vaikų rūbeliais? Visus reikia savo turėti ar jie duoda, jei pritrūksti, pavyzdžiui?
Atsakyti
QUOTE(^Dove^ @ 2008 11 20, 10:49)
sveikos,

norėjau paklausti kaip RK su vaikų rūbeliais? Visus reikia savo turėti ar jie duoda, jei pritrūksti, pavyzdžiui?

šiaip tai visada turėjau ir patarčiau savo turėti vaikui drabužėlius,juk daug mieliau kai gali savo drabužėliais aprengti vaikutį,aišku jeigu neturėsi tai vaikas plikas nebus aprengs ir ligoninės drabužėliais ar suvystys į palas,bet ligoninės drabužėliai yra ligoninės išblukę,apirę ir t.t doh.gif aš vežiausi savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 11 20, 12:20)
šiaip tai visada turėjau ir patarčiau savo turėti vaikui drabužėlius,juk daug mieliau kai gali savo drabužėliais aprengti vaikutį,aišku jeigu neturėsi tai vaikas plikas nebus aprengs ir ligoninės drabužėliais ar suvystys į palas,bet ligoninės drabužėliai yra ligoninės išblukę,apirę ir t.t  doh.gif  aš vežiausi savo  smile.gif

drinks_cheers.gif as taip pat veziausi savo. jei pritruksi, visada artimieji atvezt gales mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
norejau paklaust, o ta vaistine, kur skaitosi prie ju, tai cia ta Gedimino prospekte prie totoriu gatves?
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2008 11 21, 09:14)
Sveikos 4u.gif
norejau paklaust, o ta vaistine, kur skaitosi prie ju, tai cia ta Gedimino prospekte prie totoriu gatves?

Ne ta. priešais Senatorių kolonas, "Aušlavis" vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(^Dove^ @ 2008 11 20, 10:49)
sveikos,

Jei neturetum, tai aisku duotu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2008 11 19, 20:43)

QUOTE(^Dove^ @ 2008 11 20, 09:49)
sveikos,

Man pries operacija pasake, kad suruosciau drabuzelius, tai vyras juos turejo ir kai leliuka nese jau maudyti su savim nesesi. Ir kita diena atejo sesele is naujagimiu paprase svariu drabuzeliu lialkai perrengti, o po to jau pati kiekviena ryta perrenginejau. Siaip palatos kaimyne pagimde dicki berniuka, toki, kad net jos atvezti drabuziukai buvo per mazi blink.gif , tai kol neatveze drabuzeliu is namu, tol jis buvo i palas susuktas.
Atsakyti
Nu va, pries 11 dieneliu pagimdziau savo mazyli RK. Viskas buvo idealu!!! Gmdyma sprieme A.Puziene ir apie ja galeciau tik daug daug geru zodziu pasakyti. Labai profesionali dakrate. Labai jai aciu, kad nedare cezario, nes buvo komplikaciju gresme, o tempe guma ir as pati pagimdziau. Tiesiog viskas labai sklandziai vyko tik deka tos gydytojos. Lenkiu galva pries ja.
Atsakyti
sveikos, gal yra tokiu nesciuju, urioms gimdymas nustatytas per kalednes sventes? idomu ar taretes su kuo nors RK? kaip ir noreciau tarrtis, bet kas nores atvykti per sventes g.gif aisku nebutinai gal per sventes as ir gimdysiu, bet o jeigu ta nustatyta diena taip ir ivyks ax.gif
galvojau tartis pvz su Zalinu, bet jis tos metu atostogaus, gal jau jus su kazkuo estate susitare butent tos, kurios galbut gimdys per sventes doh.gif
Atsakyti