As gimdziau RK ligonineje su gydytoja Puziene. esu labai patenkinta jos darbu.
neprireike nei nuskausminamuju, labai gerai vadovavo visame procese
Sveikos,
Norejau paklausti ar RK gimdo su ligonines naktiniais (t.p. ar duoda chalata) ar su savais? Ir ar klizmuoja, jei paprasai? Ir ar reikia klizma nusipirkti vaistineje paciai, ar tiesiog ligonineje siuo valymo reikalu pilnai pasirupina?
Dekui uz konsultacija.
Norejau paklausti ar RK gimdo su ligonines naktiniais (t.p. ar duoda chalata) ar su savais? Ir ar klizmuoja, jei paprasai? Ir ar reikia klizma nusipirkti vaistineje paciai, ar tiesiog ligonineje siuo valymo reikalu pilnai pasirupina?
Dekui uz konsultacija.
QUOTE(Undinelle @ 2008 11 14, 15:29)
Sveikos,
Dekui uz konsultacija.
Dekui uz konsultacija.
Šiaip jau buvo rašyta
Davė gimdykloje savo naktinius. Chalatą pati turėjau turėti.
Liepia nusipirkti vienkartinį klizmavimo komplektą (ten jų vaistinėje parduoda), bet jei neturėsi, vistiek statyt turėtų... Nors aš ir turėjau, bet nestatė. Sakė, tuščia pas mane buvo, ir jau nebebuvo kada...
sveikos, gal galit pasakyti, ar reikalaja sodros knygutes? ar uztenka paso? nes as ja kazkur pameciau, tai nezinau, kaip man dabar cia elgtis
QUOTE(Mičiko @ 2008 11 15, 01:34)
Šiaip jau buvo rašyta
Liepia nusipirkti vienkartinį klizmavimo komplektą (ten jų vaistinėje parduoda), bet jei neturėsi, vistiek statyt turėtų... Nors aš ir turėjau, bet nestatė. Sakė, tuščia pas mane buvo, ir jau nebebuvo kada...
Dekui uz konsutacija. O gal dar galetumet pasufleruoti kurioje vietoje yra RK vaistine? Nes kazkaip per pagrindini iejima atejus, kur yra rubine, nemaciau nuorodos i vaistine.
Aciu.
QUOTE(kukuruze @ 2008 11 16, 13:25)
sveikos, gal galit pasakyti, ar reikalaja sodros knygutes? ar uztenka paso? nes as ja kazkur pameciau, tai nezinau, kaip man dabar cia elgtis
Jei nerasi, siūlai pasiimti pažymėjimą (išduos Sodros skyriu pagal asmens duomenis).
Sodros pažymėjimas reikalingas važiuojant gimdyti
Kazkaip prigeso diskusijos ir patirties dalinimasis is RK. Hmm... negi ten gimdanciu mazai? Nemanau...
QUOTE(Undinelle @ 2008 11 16, 21:15)
Dekui uz konsutacija. O gal dar galetumet pasufleruoti kurioje vietoje yra RK vaistine? Nes kazkaip per pagrindini iejima atejus, kur yra rubine, nemaciau nuorodos i vaistine.
Aciu.
Aciu.
prie registraturos. reik eit tuo koridorium pro rubine, ten atrodo nuoroda yra
Papildyta:
QUOTE(vaival @ 2008 11 17, 07:57)
Jei nerasi, siūlai pasiimti pažymėjimą (išduos Sodros skyriu pagal asmens duomenis).
QUOTE(wizardry @ 2008 11 18, 11:51)
prie registraturos. reik eit tuo koridorium pro rubine, ten atrodo nuoroda yra
Papildyta:
Papildyta:
O tu pati irgi RK gimdei?
Bet tai nesuprantu, nei RK nestato tu paprastu dideliu rusisku klizmu? Na jos manau tikrai nemalonios, bet juk labai gerai viska isvalo. O tas aktualu ir gimdymo metu, ir po jo.
QUOTE(Undinelle @ 2008 11 18, 15:39)
Bet tai nesuprantu, nei RK nestato tu paprastu dideliu rusisku klizmu? Na jos manau tikrai nemalonios, bet juk labai gerai viska isvalo. O tas aktualu ir gimdymo metu, ir po jo.
bent jau pries 2m tai state, o kaip dabar nezinau
QUOTE(EVO @ 2008 11 18, 16:50)
bent jau pries 2m tai state, o kaip dabar nezinau
Stato tokia,kokia atsinesi
QUOTE(Undinelle @ 2008 11 18, 14:39)
taip, gimdziau RK. nestato tu rusisku as buvau nusipirkus mikrolax, bet paskutine minute suzinojau, kad reikia kazkokios specialios, kuri yra tik vaistineje prie katedros, tai MB nuleke nupirkt (apie 6 litai)
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 19, 08:39)
Stato tokia,kokia atsinesi
kai as gimdziau pries menesi, tai ne vienai nestate bet kokios, liepe butent ta nusipirkt