na ir as pasipasakosiu, gimdziau pries 10 dienu RK, vaziavau su niekuo nesitarus. pirmaji tai buvau susitarus su Puziene, tai buvo pries 3.5 m. bet nelikau labai patenkinta, tai sikart nutariau bandyt nesitarus, patekau i Raguckienes pamaina.
jai as buvau per jos budejima, gal 9 gimdyve, nezinau kaip jai uzteko jegu. bet likau patenkinta jos prieziura, ji beje lakste is vienos gimdyklos kur gimde tuo paciu metu kita moteris, pas mane. o dar kur as gimdziau uz sirmos gulejo kita moteris su saremiais. Todel vyras negalejo dalyvaut gimdyme, nes buvo dar kita moteris uz sirmos. Pima pagimde moteris kitoj gimdykloj, paskui atejo gydytoja pas mane ir visa jau pati stumima buvo salia ir aiskino kaip ir ka daryti.
Tiesa nieko nemokejau, o gavau manau visa prieziura kokia galiam buvo gauti.
ir dar as tai noriu pasakyt, kad visgi reik prasyt misinuku is sesuciu vaikeliui, nes kai pirmas 2 paras ner pieno tik priespienis kurio vaikas nepavalgo. mano vaikelis pirma nakti visa prareke, paskui visa diena maitinau kas val. todel nugrauze spenelius, paskui jau kai atsiranda pienas, negali maitinti nes labai skauda. kai antra diena jau paprasiau misinuku, vaikelis kuo ramiausiai miegojo, pavalgo ir miega. ir nieko bent jau mums tas misinukas is buteliuko nepakenke, dabar kuo puikiausiai valgo is krutines.
ir man tai pateko labai geros naujagimiu sesutes, viska ko paklausi pasako, paaiskina. ir dar jau isvaziuojant is ligonines, akusere pravede paskaita kaip priziuret krutine, kaip maitintis.
Ai va koks vienas minusas, kadangi buvo labai daug gimdyviu, tai mane ir kita mergina pagulde i pirma auksta i patologini skyriu, tai reikejo vaiksciot i 3 auksta su vaikais.