Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

As gimdziau pries metus,ne taip jau i senai ir viskas buvo normaliai,tikrai ir antra cia gimdyciau.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif noreciau pasakyt apie raudona kryziu smile.gif Ten pati ruosiuosi gimdyti smile.gif Kam idomu, tai galit uzsirasyti i nemokamus kursus smile.gif Ten programele susideda is 3 paskaiteliu, pries gimdyma, gimdymas, ir pirmos dienos po gimdymo smile.gif labai idomu paklausyti man buvo, o ypac kai pirmo lauki ir nezinai kas "gresia" mirksiukas.gif tai va, busimos mamytes, kam idomu tai cia tas nr, kuriuo reikia registruotis : tel.Nr. 261 04 92. Paskaitos vyksta treciadieniais 13:00, jei niekas nepasikeite ax.gif Ten tikrai viska pasako ir jei yra galimybe (nieks negimdo) ir gimdykla parodo, ir po gimdyvines palatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Į III aukštą vaikuti vieną kartą dienoje ateidavo ir nunešdavo seselė. Jei reikėdavo seselių pagalbos užtekdavo paskambinti, jos palieka tel. numerį. Ir šeip užeidavo pora kartų per dieną ir pasiteiraudavo ar viskas gerai. Man visai netrukdė tai, kad vieną kartą per dieną iš paskos seselės nueidavau į III aukštą. Judėti irgi reikia. Man labai patiko RK ligoninė, ir priežiūra gera ir salygos normalios ir personalas paslaugus, tik lankymas labai griežtas ir maistas šeip sau.
Atsakyti
Na va,prieš penkias dienas gimdžiau RK,ir viskas man ten patiko-visos seselės ir gydytojos dėmesingos ir paslaugios man pasitaikė thumbup.gif
Dėkinga visam RK personalui,o ypač savo gydytojai,kad turiu sveiką ir gražų sūnelį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmire: 12 rugpjūčio 2008 - 17:28
QUOTE(Musmire @ 2008 08 12, 19:28)
Na va,prieš penkias dienas gimdžiau RK,ir viskas man ten patiko-visos seselės ir gydytojos dėmesingos ir paslaugios man pasitaikė thumbup.gif
Dėkinga visam RK personalui,o ypač savo gydytojai,kad turiu sveiką ir gražų sūnelį wub.gif

labutis smile.gif didziausi sweikinimai tau smile.gif o jei ne paslaptis pas kokia daktare/a gimdei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2008 08 12, 18:28)

Didziausi sveikinimai tapus mama !!!
thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumb_yello.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 12, 21:21)
labutis smile.gif didziausi sweikinimai tau smile.gif o jei ne paslaptis pas kokia daktare/a gimdei? smile.gif

QUOTE(Waidilute @ 2008 08 13, 16:08)
Didziausi sveikinimai tapus mama !!!
thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  thumb_yello.gif  yahoo.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Gimdžiau pas D.Bartkevičienę thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
gal ir pasikartosiu, bet sakykit kaip ten su tom vienkartinem paklodem reikalai g.gif reikia ju is namu pasiimt?
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 08 13, 20:00)
sveikutes 4u.gif
gal ir pasikartosiu, bet sakykit kaip ten su tom vienkartinem paklodem reikalai g.gif  reikia ju is namu pasiimt?

aš turėjau gal 5,tai labai pravertė 4u.gif
Atsakyti
Ruošiuosi ten važiuoti tik lapkritį. sėkmės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2008 08 13, 19:57)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Gimdžiau pas D.Bartkevičienę thumbup.gif

jetau kaip gera net pasidare, manjo daktaryte smile.gif dziaugiuosi ,sweikinu mamyte smile.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimelis ax.gif girdejau, kad Klaipedoj reikalauja, jog vyras norintis dalyvauti gimdyme turi atnesti pazyma apie sveikata, persisviesti plaucius blink.gif o RK irgi to reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 14 rugpjūčio 2008 - 08:14