Dar kartelį noriu paklausti , gal, kuri nors mamytė turi gydytojos JELENOS VOLOCHOVIČ mob. tel. nr.
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(kukuruze @ 2008 10 17, 11:38)
o gal galit pasidalinti, tai ar reikia RK moketi 460 mokesti, jei issikvieti gydytoja ne per budejimo laika, ar ne? gal kam teko kviestis, o gal klausetes pas savo gydytojus? nes kaip ir yra tas mokestis, bet taip ir neaisku, ar reikia moketi, ar ne....
Nes jei nereikia moketi, tai tuomet ir as ieskociau pas ka tartis
Nes jei nereikia moketi, tai tuomet ir as ieskociau pas ka tartis
Aš kviečiausi gydytoją ne darbo metu rugpjūtį ir 460 mokėti nereikėjo
QUOTE(mdeive @ 2008 10 14, 13:26)
Mačiau ir trivietę bent jau vieną tai tikrai
Man drauge sake, kad moketi, issikvieciant daktara ne jo budejimo laiku, reikia
QUOTE(mdeive @ 2008 10 14, 12:26)
Vyras atskirai turi tureti rubus, kuriuos persirengs. Ji nuveda i kambariuka priemime. O visus kitus daiktus atnes po gimdymo tiesiai i palata.
O palatos RK - dvivietes. Bent jau nemaciau, kad kur nors butu daugiau lovu.
O palatos RK - dvivietes. Bent jau nemaciau, kad kur nors butu daugiau lovu.
O kokiiu vyrui rubu reikia? siaip svariu ir viskas?
QUOTE(kukuruze @ 2008 10 18, 12:01)
O kokiiu vyrui rubu reikia? siaip svariu ir viskas?
Svariu, nedevetu, kaip sesute issireiske "is maiselio"
Apie sia ligonine galiu pasakyti tik geri prisiminimai, aisku ten kazko ypatingo nera, bet patiko ir gydytojai, ir sesutes jei kas neaisku paaiskina, parodo. kazkada skaiciau, kad daugeliui nepatinka vaiku gydytojos, o man galiu pasakyti atvirksciai, labai maloni neonatologe buvo, visada su sypsena varte, ziurinejo mano mazuliuka. tiesa maistas tai tikrai prastas, bt as po gimdymo nelabai norejau valgyti, o ir MB atnesdavo ko nors skanaus. Ai dar apie palatas, ju yra tiek vienvieciu, tiek dvivieciu, tiek ir trivieciu. As gulejau dvivieteje, ten buvo vystymo stalas, bet kriaukles nebuvo, kitur zinau atvirksciai. Kadangi gulejau 3 aukste tai mani tiek dusai, tiek naujagimiu skyrius buvo prie pat. Palatose langai plastikiniai, yra zaliuzes, ciuziniai patogus, tik va lova labai aukstai, viena karta uzmirsusi vos neiskritau stodama Gimdziau rugpjucio pabaigoj. Ir jei teks dar karta gimdyt tai tik ten
na va pagaliau ir mes grizome namucio...
pries 3 dienas gimdziau sioje ligonineje. buvau girdejus daug geru atsiliepimu. bet net nesitikejau, kad ten toks superinis personalas, nuo valytoju iki skyriaus vedejos naujagimiu skyriui taip pat visi super. net nesitikejau, kad nieko niekam nemokejus gausiu tiek demesio ir pagalbos jei kada teks dar gimdyti, rinksiuos tik sia ligonine
pries 3 dienas gimdziau sioje ligonineje. buvau girdejus daug geru atsiliepimu. bet net nesitikejau, kad ten toks superinis personalas, nuo valytoju iki skyriaus vedejos naujagimiu skyriui taip pat visi super. net nesitikejau, kad nieko niekam nemokejus gausiu tiek demesio ir pagalbos jei kada teks dar gimdyti, rinksiuos tik sia ligonine
QUOTE(voveriena @ 2008 10 18, 09:29)
Man drauge sake, kad moketi, issikvieciant daktara ne jo budejimo laiku, reikia
Labai aiškiai prieš tai poste parašyta, kad nereikėjo.
Aš taip pat nemokėjau - veiksmas vyko liepos mėnesį.
Aišku, jei norite papildomai papildyti RK kasą, visada yra galimybė sumokėti.
QUOTE(wizardry @ 2008 10 18, 19:42)
na va pagaliau ir mes grizome namucio...
Sveikinu susilaukus sunelio Man jau irgi 38 sav. prasidejo, tai laukiu nesulaukiu kada vaziuosiu i RK gimdyt
labutis visoms na man jau kaip ir terminas, ryt vaziuojam pas savo daktar.pasiziuret ar kas naujo blogiausia yra tas kad mano daktare 24d.isvyksta atostogu, ir rekomenduoja daktara, tik per skubejima nepaklausiau pavardes jis tamsiais plaukais(juodais) , su barzda.. gal zinote? gal kas gimdete pas ji??
QUOTE(RenataHaq @ 2008 10 21, 14:52)
labutis visoms na man jau kaip ir terminas, ryt vaziuojam pas savo daktar.pasiziuret ar kas naujo blogiausia yra tas kad mano daktare 24d.isvyksta atostogu, ir rekomenduoja daktara, tik per skubejima nepaklausiau pavardes jis tamsiais plaukais(juodais) , su barzda.. gal zinote? gal kas gimdete pas ji??
Tau tikriausiai rekomendavo Mindaugą Šilkūną.Kiek girdėjau,jis taip pat labai geras gydytojas .Sėkmės
QUOTE(Musmire @ 2008 10 21, 17:11)
Tau tikriausiai rekomendavo Mindaugą Šilkūną.Kiek girdėjau,jis taip pat labai geras gydytojas .Sėkmės
dekui Tau as taip pat manau,kad tai sis daktaras, + pasiskaiciau apie ji cia, tai visi geri atsiliepimai na ryt vaziuojam i rk , tai ten su savo daktaryte ir nuspresim