Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(ginata @ 2008 10 01, 18:19)
Koks gi skirtumas,gulėjau antram.Naujagimių seselės paliko telef.nr.jei ką.Ir visada operatyviai ateidavo į pagalbą

skirtuma jau ivardijo auksciau mirksiukas.gif

beje, gal kas galit parasyt, kokiomis valandomis ten priima apziurai nestukes?(po 40 sav.)
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 10 01, 22:05)

beje, gal kas galit parasyt, kokiomis valandomis ten priima apziurai nestukes?(po 40 sav.)

visada apžiūri kada ir benuvyktum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 10 01, 22:05)

Siaip tai "ant duru" kabo, kad darbo dienomis nuo 11 iki 15 val.
Gal priimtu ir veliau g.gif Bet ilga eilute buna
Atsakyti
aciu 4u.gif
reiks vykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 10 01, 14:49)
Nuteikei optimistiskai smile.gif Nes jau tikrai gerokai susinervinau - kai du kartus gulejau AK patologiniam, tai gydytoja pasake, kad galesiu ten ir gimdyt, nes kiek tikrino, cukraus kiekis normos nevirsija. O va kai nuvaziavau, tai kitos ten buvusios gydytojos pareiske, kad as ne taip supratau, ir kad manes ten gimdyt nepriims, nes jie neturi teises priimt gimdyviu su diabetu. Tai jau sakau butu tikras pasityciojimas, jeigu nuvaziavus i RK pasakytu, kad nieko cia pas mane rimto nera, ir galiu gimdyt bet kur kitur...

jau laukiam tik laukiam ziniu is taves smile.gif 4u.gif soske.gif
Atsakyti
anksciau tai ten bardakas buvo sanitares kiekviena vakara baliavodavo vos ne su dainavimu. viena gymdive vezdamos vos neparverte ant gryndu. o kai atejo mano eile gymditi ai atejo girta sesele ar akusere (nezinau kas ten tas klizmutes daro) man klizmutes statiti! ax.gif blush2.gif ......bet tai buvo pries 11 metuku gal dabar viskas ir pasikeite! blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zanau @ 2008 10 04, 03:30)
anksciau tai ten bardakas buvo sanitares kiekviena vakara baliavodavo vos ne su dainavimu. viena gymdive vezdamos vos neparverte ant gryndu. o kai atejo mano eile gymditi ai atejo girta sesele ar akusere (nezinau kas ten tas klizmutes daro)  man klizmutes statiti! ax.gif  blush2.gif ......bet tai buvo pries 11 metuku gal dabar viskas ir pasikeite! blush2.gif  blush2.gif

o žinok prieš 20 metų tai išvis būdavo...
kam taip gasdinti dabar besilaukiančias???
Atsakyti
QUOTE(zanau @ 2008 10 04, 04:30)
anksciau tai ten bardakas buvo sanitares kiekviena vakara baliavodavo vos ne su dainavimu. viena gymdive vezdamos vos neparverte ant gryndu. o kai atejo mano eile gymditi ai atejo girta sesele ar akusere (nezinau kas ten tas klizmutes daro)  man klizmutes statiti! ax.gif  blush2.gif ......bet tai buvo pries 11 metuku gal dabar viskas ir pasikeite! blush2.gif  blush2.gif

Esu ir aš tokių žinių girdėjusi rolleyes.gif g.gif , bet labai tikiuosi, kad dabar taip nebėra. Ben jau kai gimdžiau prieš pusę metų, tai nepastebėjau. O vykstant gimdyti reikia nesigąsdinti, o pasiruošti viskam mirksiukas.gif Nes bet kur gali personalas baliavoti, juk valstybinė įstaiga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nereikia demagogijų: valstybinė ar privati įstaiga - nesvarbu. Gydytojai neša juridinę atsakomybę ir nei vienas nenorėtų turėti didelių nemalonumų ar prarasti licenziją: nekelkit vėjo, kur jo ir neturi būti. bigsmile.gif
Ramiai važiuokit gimdyti: visi rūpinsis ir maloniai elgsis, tik Jūs savo šypsenų ir mandagių žodžių namuose nepamirškit. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 10 06, 13:41)
Nereikia demagogijų: valstybinė ar privati įstaiga - nesvarbu. Gydytojai neša juridinę atsakomybę ir nei vienas nenorėtų turėti didelių nemalonumų ar prarasti licenziją: nekelkit vėjo, kur jo ir neturi būti. bigsmile.gif
Ramiai važiuokit gimdyti: visi rūpinsis ir maloniai elgsis, tik Jūs savo šypsenų ir mandagių žodžių  namuose nepamirškit. tongue.gif

Na taip, iš tiesų tai nesvarbu kokios formos įstaiga, svarbiau - žmonės 4u.gif

Aš tai žinau viena - jei teks dar kartą gimdyti, tai į šią ligoninę vyksiu su diktofonu schmoll.gif Bet.... tiek to, nekelsiu vėjo be reikalo ir kitų negąsdinsiu mirksiukas.gif

Nes yra ten ir nuostabių žmonių 4u.gif Dėl jų ir neskelbiu viešai savo gimdymo kai kurių detalių rolleyes.gif
Atsakyti
As gimdziau RK ir galiu uztikrintai teigti, jog viskas vyko graziai ir sklandziai. Jei gimdysiu antra tai velgi tenpat smile.gif . Aisku, mes buvom susitare, bet ir kitas personalas paliko tikrai malonu ispudi. Taipkad nebijokit ir maziau klausykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 09, 23:30)
As  gimdziau  RK  ir galiu uztikrintai teigti, jog viskas vyko graziai ir sklandziai. Jei gimdysiu antra  tai velgi tenpat  smile.gif . Aisku, mes buvom susitare, bet ir kitas personalas paliko tikrai malonu ispudi. Taipkad nebijokit ir maziau klausykit  mirksiukas.gif

Gimdziau trecia vaikeli: pirmuosius du antakalni, o treciaji RK. Zinokit ner ka lygint. RK personalas nuostabus. Nepriklausomai nuo to ar ka nors davei ar ne. Aciu jiems visiems. thumbup.gif
Atsakyti