Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 27, 22:17)
uzsirasem i kursus rk, ir tik spalio 1 , 8 dienomis...  ax.gif

O kazin - dar yra laisvu vietu, gal dar speciau uzsirasyti... Ir kur registruotis reikia?
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 29, 16:40)
nea...aš susitarusi nebuvau,bet dabar žinau su kuo būčiau tarųsis biggrin.gif Tiesiog aš jau gulėjau toje ligoninėje dėl komplikacijų,pirmame aukšte kai man vakare nubėgo vandenys,o sąrėmių laukiau gimdykloje iki ryto,bet nesulaukiau...teko skatint

Nu vis tiek čia labai prabangiai - visą naktį laukti sąrėmių gimdykloje g.gif Nu, svarbu viskas gerai mirksiukas.gif

QUOTE(mdeive @ 2008 09 29, 17:54)
O ka daryt tokiu atveju, jei man del gestacinio diabeto gimdyt reiks 38 sav? Tai reiskia nepriims manes ten net ir su siuntimu, nes dar ne terminas? Gausis taip, kad AK issiunte i RK, o RK i kur issius???? doh.gif

Priims tikrai 4u.gif
Atsakyti
Man RK buvo gerai.Palatoj gulejom dviese nors yra ir kur daugiau guli.Tvarkinga,svaru,dusai geri.Sesutes ir pacios ateidavo ir kartais tekdavo paciai nesti mazute.Aisku tos kurios 3aukste guli gal lengviau,o is antro auksto kai lipdavau tai tik ir ziuri kad neparvirstum verysad.gif Personalas kaip ir visur visokiu yra,bet gerieciai uzgozia blogiecius.Gimdziau pas gyd.Zaliuna,akusere lb faina buvo,dar veliau atejo aplankyt.Kisiu nedaviau ir net nesukau del to galvos biggrin.gif Antrkart ten pat tongue.gif (kadanors)
Atsakyti
QUOTE(in petto @ 2008 09 30, 10:42)
Nu vis tiek čia labai prabangiai - visą naktį laukti sąrėmių gimdykloje g.gif Nu, svarbu viskas gerai mirksiukas.gif
Priims tikrai 4u.gif

man rodos,kitur vietų nebuvo.Nes dieną viena gyd.pajuokavo,kad šiandien daugiau niekas negimdykit,bo ligoninė perkrauta.O aš kaip tyčia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mdeive @ 2008 09 29, 17:54)
O ka daryt tokiu atveju, jei man del gestacinio diabeto gimdyt reiks 38 sav? Tai reiskia nepriims manes ten net ir su siuntimu, nes dar ne terminas? Gausis taip, kad AK issiunte i RK, o RK i kur issius???? doh.gif

Manęs savaitę iki gimdymo dėl komplikacijų su siuntimu AK nepriėmė,sakė,kad esu per lengva ligonė ir mano ginę jie pažystą,atseit ji per daug rūpestinga.Gavau kitą siuntima nuvažiavau į Trakus,ten manęs nepriėmė,nes esu per sunki ligone jiems.Susinervinusi nuvažiavau į RK,ten buvau maloniai priimta,ištirta ir pagimdžiau.Todėl manau,kad ir tau viskas ten bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 30, 16:56)

Manęs savaitę iki gimdymo dėl komplikacijų su siuntimu AK nepriėmė,sakė,kad esu per lengva ligonė ir mano ginę jie pažystą,atseit ji per daug rūpestinga.Gavau kitą siuntima nuvažiavau į Trakus,ten manęs nepriėmė,nes esu per sunki ligone jiems.Susinervinusi nuvažiavau į RK,ten buvau maloniai priimta,ištirta ir pagimdžiau.Todėl manau,kad ir tau viskas ten bus gerai thumbup.gif

\

Nieko sau, vieni nepriima, kiti nepriima, tai gali susinervavus ir kely pagimdyt. doh.gif na tikiuosi priims mane RK, kai gimdymas prasides, nes kur kiti gimdymo namai net nezinau. g.gif
Atsakyti
Kas nusprendzia, antram ar treciam aukste gulesi???
Noriu tik i trecia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 10 01, 09:17)

čia jau reiktų tada asmeniškai su gydytoja tartis,nes šiaip kur būna vietų ten ir nuveda nebent skyrius apytuštis tada gal ir duoda pasirinkti,bet abejoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 10 01, 09:30)
čia jau reiktų tada asmeniškai su gydytoja tartis,nes šiaip kur būna vietų ten ir nuveda nebent skyrius apytuštis tada gal ir duoda pasirinkti,bet abejoju  wink.gif

Dabar tai jau tikrai nemanau, kad bus kur pasirinkti, nes antpludis neblogas g.gif
Jeigu sake, gimdyviu buna daugiau, negu yra lovu
Atsakyti
Labuka labuka tongue.gif
pagaliau as pagimdziau taip laukta mazyle nestuke.gif
o jau buvo tai visko....pagulde mane i RK rugsejo 23d. jau buvo terminas gimdyt, o kaklelis visai neatsiveres...taip kad pradejo skatint 24d. ir jau 22.30 vakare turejom vaikeli thumbup.gif
tikrai esu labai patenkinta visu personalu tiek priemime, tiek gimdykloj, tiek naujagimiu skyriuj raudonajam kryziuj biggrin.gif Didelis aciu visam personalui!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimoskyte @ 2008 10 01, 11:27)
Labuka labuka tongue.gif
pagaliau as pagimdziau taip laukta mazyle  nestuke.gif
o jau buvo tai visko....pagulde mane i RK rugsejo 23d. jau buvo terminas gimdyt, o kaklelis visai neatsiveres...taip kad pradejo skatint 24d. ir jau 22.30 vakare turejom vaikeli  thumbup.gif
tikrai esu labai patenkinta visu personalu tiek priemime, tiek gimdykloj, tiek naujagimiu skyriuj raudonajam kryziuj  biggrin.gif  Didelis aciu visam personalui!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Oi kaip tau smagu, dideliausi sveikinimai smile.gif O tu buvai susitarus su kuo? Pas ka gimdei?
As po poros savaiciu jau eisiu kazka tartis, tai renkuosi zinias kaip ir kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 30, 16:56)

Nuteikei optimistiskai smile.gif Nes jau tikrai gerokai susinervinau - kai du kartus gulejau AK patologiniam, tai gydytoja pasake, kad galesiu ten ir gimdyt, nes kiek tikrino, cukraus kiekis normos nevirsija. O va kai nuvaziavau, tai kitos ten buvusios gydytojos pareiske, kad as ne taip supratau, ir kad manes ten gimdyt nepriims, nes jie neturi teises priimt gimdyviu su diabetu. Tai jau sakau butu tikras pasityciojimas, jeigu nuvaziavus i RK pasakytu, kad nieko cia pas mane rimto nera, ir galiu gimdyt bet kur kitur...
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 10 01, 14:49)
Nuteikei optimistiskai smile.gif Nes jau tikrai gerokai susinervinau - kai du kartus gulejau AK patologiniam, tai gydytoja pasake, kad galesiu ten ir gimdyt, nes kiek tikrino, cukraus kiekis normos nevirsija. O va kai nuvaziavau, tai kitos ten buvusios gydytojos pareiske, kad as ne taip supratau, ir kad manes ten gimdyt nepriims, nes jie neturi teises priimt gimdyviu su diabetu. Tai jau sakau butu tikras pasityciojimas, jeigu nuvaziavus i RK pasakytu, kad nieko cia pas mane rimto nera, ir galiu gimdyt bet kur kitur...

tai jau viršūnė.AK kračiausi,nes irgi patologiniam teko pagulėt.Bet kur siunčia ten ir važiuoji.Na jei RK nebūtų vietų visada yra dar VGN
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2008 10 01, 10:17)

Koks gi skirtumas,gulėjau antram.Naujagimių seselės paliko telef.nr.jei ką.Ir visada operatyviai ateidavo į pagalbą
Atsakyti