Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

Labas visoms,

Jūs gal ne taip supratot, tongue.gif

Į atskirus maišelius reikia susidėti daiktus mamai į gimdyklą vienas maišelis (chalatas, šlepetės, įklotai, vienkartinės paklodėlės ir t.t), vaiko drabužėliai (vienos sauskelnės, vilnonės kojinės, bodžiukai, šliaužtinukai ir t.t.) į gimdyklą kitas maišelis. Daiktai į palatą dar vienas arba du maišeliai (jei į vieną netelpa), tai mamos ir vaiko daiktai, kurių prireiks vėliau, kai jau būsit palatoj), šį maišelį atneš tėtis vėliau iš mašinos. smile.gif

Ligoninėje nori, kad visi daiktai, kurių prireiks gimdykloje būtų vienoje vietoje, o ne chalatas - mėlynam krepšį, įklotai - žaliam, šlepetės - raudonam, o fotoapratas - neprisimenu. biggrin.gif
Atsakyti
O koks ju reikalas kaip tu susidejus jei pati ten ir knisies? kazkokia nesamone...
Atsakyti
Čia dėl tavęs pačios, o ne dėl jų. Aš manau,kai tau sąrėmiai, tai nelabai norisi galvoti, kur ką įsidėjai. O kai viskas vienoj vietoj, tai tik patogiau.
Kai buvau paskaitėlėse ligoninėj ir patarė taip susidėt daiktus. Ir labai džiaugiausi, kad taip padariau. thumbup.gif
Todėl ir dabar aš tik patariau, bet kiekviena galvoja savo galva. Jei tau patogu daiktus rankiot iš skirtingų "tašių" prašau, tai tik tavo reikalas. smile.gif
Atsakyti
Pas mane tik viena ir viskas ten tvarkingai sudeta smile.gif Atskiram maiselyje tik vaiko rubai. Ne i kurorta vaziuoju, penkiu tasiu neimu, tai viska rasiu. Vienzo viskas aisku wink.gif
Atsakyti

Cia geras patarimas, reik tase pertvarkyti. Aciu Rivatakei. thumbup.gif
As su pirma kai gimdziau, tai atsimenu, gulejau po gimdymo dar gimdykloj, kol palata atsilaisvino, vyra issiunte jau i namus, o kai reikejo jau vaziuot i palata, tai kazko reikejo vaikeliui, jau nepamenu kazkokio tai daikto, tai jo ieskojo akusere pas mane tasej, nes as po gimdymo dar negalejau atsikelt. Tai taip tikrai susideti yra daug patogiau, net nepagalvojau pati. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2008 09 28, 22:15)
Cia geras patarimas, reik tase pertvarkyti. Aciu Rivatakei. thumbup.gif
As su pirma kai gimdziau, tai atsimenu, gulejau po gimdymo dar gimdykloj, kol palata atsilaisvino, vyra issiunte jau i namus, o kai reikejo jau vaziuot i palata, tai kazko reikejo vaikeliui, jau nepamenu kazkokio tai daikto, tai jo ieskojo akusere pas mane tasej, nes as po gimdymo dar negalejau atsikelt. Tai taip tikrai susideti yra daug patogiau, net nepagalvojau pati. doh.gif

Džiaugiuosi thumbup.gif , kad mano patarimas patiko. Nes tikrai, tai labai patogu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivatakė @ 2008 09 29, 08:42)
Džiaugiuosi  thumbup.gif , kad mano patarimas patiko. Nes tikrai, tai labai patogu.  smile.gif

aciu uz patarima 4u.gif reik eit dar karteli perziuret tases
Atsakyti
Sveikos, jo, cia patarimas geras, reikes i ta maisiuka dar pampersiuka ir vilnones kojnytes imest. Pati siaip ir pagalvojau, kad komplekteli reikia leliukui iskarto sudet, kad uztektu tik paduot akuserei ir tegul ji rengia.
Dar girdejau, kad jei netinka rubeliai dydziu ar dar kas, tai jie savo duoda RK. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(in petto @ 2008 09 26, 11:07)
Tai gerai tada thumbup.gif O buvot susitarus? Ir tikriausiai norėjot parasyti, kad laukėt stangų, o ne sąrėmių g.gif Nes laukti sąrėmių gimdykloj tai didelė prabanga sakyčiau g.gif

nea...aš susitarusi nebuvau,bet dabar žinau su kuo būčiau tarųsis biggrin.gif Tiesiog aš jau gulėjau toje ligoninėje dėl komplikacijų,pirmame aukšte kai man vakare nubėgo vandenys,o sąrėmių laukiau gimdykloje iki ryto,bet nesulaukiau...teko skatint
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 09 21, 13:07)
Matau, nelabai populiarus tas RK, o as si karta sumasciau cia gimdyti  g.gif
Kas neseniai gimdet, ar reikalauja kokio siuntimo ten, kai atvaziuoji pasitikrinti suejus terminui, nes kol nesuejo, tai aplamai nenori priimti  blush2.gif

O ka daryt tokiu atveju, jei man del gestacinio diabeto gimdyt reiks 38 sav? Tai reiskia nepriims manes ten net ir su siuntimu, nes dar ne terminas? Gausis taip, kad AK issiunte i RK, o RK i kur issius???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 09 29, 16:54)
O ka daryt tokiu atveju, jei man del gestacinio diabeto gimdyt reiks 38 sav? Tai reiskia nepriims manes ten net ir su siuntimu, nes dar ne terminas? Gausis taip, kad AK issiunte i RK, o RK i kur issius???? doh.gif

nu blin, gal čia tikrai nėštumo pabaigoj protas aptemsta g.gif atsimenu kaip aš pergyvenau dėl visokiu "leis-neleis", "reiks-nereiks". nepergyvenk. jei turi planinį gimdymą, to dar ir su siuntimu, tai ir važiuok ramiausiai. jei jau atsitiktų taip, kad tikrai nebus vietos (bus tarkim perpildyta), o gimdymas ant nosies (t.y. pvz prasidėjusi veikla), tai jei savo automobilio neturėsit, nuveš jus į VGN, nes kolkas daugiau nėr kur. tikrai niekas į gatvę nieko neišmes.
RK šiaip yra ne "konvejeriniai" gimdymo namai ir niekas ten po 2 vienoj gimdyklos negimdo (2 gimdyklos mažutės, tai antra imdyvė net netilptų). jei nėra galimybės priimti, tai vadinasi nėra. iš oro lovos ar gimdyklos, ar gydytojų komandos niekas neišburs. kas iš to, jei priimtų visas, o paslaugų suteikt galėtų tik pusei? svarbu ir kokybė.
tai nedidelė, bet labai gera ligoninė ir nereikia norėti, kad "atidirbtų" ir už antakalnį. nežinau visos situacijos išsamiai, bet manau, kad pagrindiniai srautai turėtų būti nukreipti į VGN: ten daugiau vietos, gydytojų, aparatūros ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2008 09 29, 15:10)
Sveikos, jo, cia patarimas geras, reikes i ta maisiuka dar pampersiuka ir vilnones kojnytes imest. Pati siaip ir pagalvojau, kad komplekteli reikia leliukui iskarto sudet, kad uztektu tik paduot akuserei ir tegul ji rengia.
Dar girdejau, kad jei netinka rubeliai dydziu ar dar kas, tai jie savo duoda RK. Ar tai tiesa?

Pas mane mergytė gimė maža ir ją iškarto išnešė, tai paprašė tik pamperso ir vilnonių kojinyčių. O jie suvyniojo į pora palučių ir pleduką. Vėliau perrengėm drabužėliais. Kiek žinau jie neturi drabužėlių.
Atsakyti