Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Zinke @ 2008 09 24, 11:30)
Tik kai gimdžiau prieš beveik 2,5 metų, antplūdžio nebuvo, o dabar nenorėčiau gimdyti vienoj gimdykloj po 2  unsure.gif

Dar ir taip buna siais laikais ? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Mane mano gine buvo ispejusi, kad RK gali kartais tekti ir vienoj gimdykloj uz sirmos gimdyti (nes ten viena tokia didele gimdykla, tai kai dabar antpludis, sirma pastato....) mirksiukas.gif

Kita vertus, gal linksmiau taip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Gimdziau 10 d. tai buvo laisvu palatu, ir antpludzio nesijaute tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(in petto @ 2008 09 24, 13:36)
Mane mano gine buvo ispejusi, kad RK gali kartais tekti ir vienoj gimdykloj uz sirmos gimdyti (nes ten viena tokia didele gimdykla, tai kai dabar antpludis, sirma pastato....) mirksiukas.gif

Kita vertus, gal linksmiau taip mirksiukas.gif  4u.gif

hm...gulėjau vienoje didžiulėje gimdykloje ir laukiau sąrėmių.Sakė,kad tą naktį aštuonioms nestuke.gif atsakė,bet nieko šalia neguldė g.gif.Už durų buvo kita gimdykla...kurioje per tą naktį pagimdė gal trys moterys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginata: 25 rugsėjo 2008 - 12:02
QUOTE(ginata @ 2008 09 25, 14:00)
hm...gulėjau vienoje didžiulėje gimdykloje ir laukiau sąrėmių.Sakė,kad tą naktį aštuonioms  nestuke.gif atsakė,bet nieko šalia neguldė g.gif.Už durų buvo kita gimdykla...kurioje per tą naktį pagimdė gal trys moterys

Tai gerai tada thumbup.gif O buvot susitarus? Ir tikriausiai norėjot parasyti, kad laukėt stangų, o ne sąrėmių g.gif Nes laukti sąrėmių gimdykloj tai didelė prabanga sakyčiau g.gif
Atsakyti
Cia toks klausimukas iskilo, nes viena pazistama pasake girdejusi, kad RK grieztai nepriima, kai daiktai sudeti ne i vienkartinius maisus, o i , kaip cia issireiskus" "tase". g.gif
Siaip tai logiska butu, gal laikas butu persikrauti ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 26 rugsėjo 2008 - 09:49
Tai su ta tase ka gimdai koridoriui? smile.gif nesamone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 09 26, 13:48)
Tai su ta tase ka gimdai koridoriui? smile.gif nesamone wink.gif

tkrai nesąmonė drinks_cheers.gif pas mane buvo dar ir kokios net trys tašės kaip pas turistą gimdykloj kol nepagimdžiau ir tikrai niekas nė per pusę žodžio nepasakė kad negalima ir pan.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 09 26, 14:09)
tkrai nesąmonė  drinks_cheers.gif  pas mane buvo dar ir kokios net trys tašės kaip pas turistą gimdykloj kol nepagimdžiau  ir tikrai niekas nė per pusę žodžio nepasakė kad negalima ir pan..  schmoll.gif

Tai gerai tada 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 09 26, 10:48)
Cia toks klausimukas iskilo, nes viena pazistama pasake girdejusi, kad RK grieztai nepriima, kai daiktai sudeti ne i vienkartinius maisus, o i , kaip cia issireiskus" "tase". g.gif
Siaip tai logiska butu, gal laikas butu persikrauti ? ax.gif  blush2.gif

as ir nezinojau, bet esu susidejus i plastikinius maisiukus, kur juosteles 2 susikabina thumbup.gif
Atsakyti
tipo kaip suprast kiekviena daikta reikia i maiseli atskira? o tuos maiselius kur deti vienkartinius i maxima maisa??? blush2.gif kazkokia tikrai nesamone., taigi man halatas ir ranksluostis netilps i vienkartinius maiselius!!! Nusisneka daktarai ar kas ten
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 09 27, 20:01)
tipo kaip suprast kiekviena daikta reikia i maiseli atskira? o tuos maiselius kur deti vienkartinius i maxima maisa??? blush2.gif  kazkokia tikrai nesamone., taigi man halatas ir ranksluostis netilps i vienkartinius maiselius!!! Nusisneka daktarai ar kas ten

ne, tikrai ne po 1 daikciuka- pvz po komplektuka leliui- i 1 maisiuka, bodziukai- kitam, siaustinukai- kitam. man siaip jau irgi higieniskiau atrodo, kai rubeliai nesimala po visa tase g.gif juolab, isskalbti, islyginti. o savo rubu tai gali ir nedet i tuos maisiukus.
Atsakyti