Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(ginata @ 2008 09 17, 15:16)
aha thumbup.gif Mūsiškis tik 8mėn.parodė savo grožybes

Dziaugiuosi uz Jus! 4u.gif kaip nuostabu ,kad jau su lelium esate kartu 4u.gif wub.gif na pas mus nuo pat pradziu jau pagavo, kad tikrai berniukas thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Matau, nelabai populiarus tas RK, o as si karta sumasciau cia gimdyti g.gif
Kas neseniai gimdet, ar reikalauja kokio siuntimo ten, kai atvaziuoji pasitikrinti suejus terminui, nes kol nesuejo, tai aplamai nenori priimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 09 21, 14:07)
Matau, nelabai populiarus tas RK, o as si karta sumasciau cia gimdyti  g.gif
Kas neseniai gimdet, ar reikalauja kokio siuntimo ten, kai atvaziuoji pasitikrinti suejus terminui, nes kol nesuejo, tai aplamai nenori priimti  blush2.gif

kol laukiau,ten viena moteris buvo atvažiavus be siuntimo,tai toniukus paklausė,bet atskaitė moralą ir liepė kitą kartą siuntimu pasirūpinti iš poliklinikos
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 21, 13:17)
kol laukiau,ten viena moteris buvo atvažiavus be siuntimo,tai toniukus paklausė,bet atskaitė moralą ir liepė kitą kartą siuntimu pasirūpinti iš poliklinikos

o mane gine isdurnino, kas per siuntimai doh.gif sakiau, kad reikia, o ji pasipiktino baisiausiai ir sake nerasys. tai ka daryt? nes realiai uz savaits terminas g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 09 21, 12:07)
Matau, nelabai populiarus tas RK, o as si karta sumasciau cia gimdyti  g.gif
Kas neseniai gimdet, ar reikalauja kokio siuntimo ten, kai atvaziuoji pasitikrinti suejus terminui, nes kol nesuejo, tai aplamai nenori priimti  blush2.gif

Mane prieme jau su saremiais,bet savaite iki to buvau pas Puziene pasitikrint, tai ji pasake, jei pradesi anksciau termino gimdyti, tai vaziuok, o jei ne suejus terminui atvaziuoti pasirodyti, termino as nesulaukiau.
Ir galiu tik gerus zodzius pasakyti apie RK, viskas buvo labai gerai ir liko tik geri prisiminimai 4u.gif
Atsakyti
gal tiesiog priklauso nuo esamo nestuke.gif antplūdžio...Manau paprasčiausiai būtų galima paskambint ir paklaust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginata: 23 rugsėjo 2008 - 11:35
Labuka bigsmile.gif

Antpludis nesciuju RK tikrai nemazas...vakar su vyru prasedejom priemime 2.5h, kol uzrase vaikelio tonus...man jau 41sav, nors tiesa pasakius, nesuprasi kiek is tikruju tu savaiteliu, nes 4 skirtingi gydytojai, skirtingai skaiciuoja gimdymo data... unsure.gif vat ...ryt pasake atvaziuot jau su daiktais ir guldys stebejimui ar skatinumui, nes nera jau ko belaukti...va tokiom nuotaikom ir gyvenu nestuke.gif

Sekmuzes, jums nestukes biggrin.gif Grazaus laukimo smile.gif

Parasysiu, kai sugrisiu namucio is ligonines... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimoskyte @ 2008 09 23, 14:08)
Labuka  bigsmile.gif

Antpludis nesciuju RK tikrai nemazas...vakar su vyru prasedejom priemime 2.5h, kol uzrase vaikelio tonus...man jau 41sav, nors tiesa pasakius, nesuprasi kiek is tikruju tu savaiteliu, nes 4 skirtingi gydytojai, skirtingai skaiciuoja gimdymo data...  unsure.gif vat ...ryt pasake atvaziuot jau su daiktais ir guldys stebejimui ar skatinumui, nes nera jau ko belaukti...va tokiom nuotaikom ir gyvenu  nestuke.gif

Sekmuzes, jums nestukes  biggrin.gif  Grazaus laukimo  smile.gif

Parasysiu, kai sugrisiu namucio is ligonines...  4u.gif

oho bigsmile.gif didiziausios sekmes , ir laukiam ziniu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 21, 15:52)
o mane gine isdurnino, kas per siuntimai doh.gif sakiau, kad reikia, o ji pasipiktino baisiausiai ir sake nerasys. tai ka daryt? nes realiai uz savaits terminas g.gif

Vat ir maniske panasiai issireiske, kas cia dar per siuntimai blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 09 23, 21:20)
Vat ir maniske panasiai issireiske, kas cia dar per siuntimai  blink.gif  g.gif

kiek zinau, tai privalo siuntima suejus terminui israsyt. nes tada jau ne gine, o GN, kuriuose gimdysi prisiima visa atsakomybe uz tave 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau RK, vaziavau tik paistikrinti, bet paaiskejo kad gimdau,nors gimdymo veikla buvo neprasidejus t.y. nebuvo saremiu blink.gif o vandenys nubego.Gimdziau pas daktare Raguckiene, ji griezta, bet ismananti savo darba, buvau nesitarusi,ji buvusi skyriaus vedeja 30 metu, jos patirtis padejo mano mazylei 4u.gif . Nes prasidejo prieslaikinis placentos atsidalinimas verysad.gif Labai puiki komanda buvo.Na blogybes prasidejo kai mane iskele is pooperacines palatos,tuomet kadangi buvau nemokejus niekam oi kaip bjauru buvo verysad.gif .Gulejau dabartines vedejos palatoj, Bucienes jei neklystu, is karto matosi kad zmogus sugadintas pinigu. Nesu is tu kur mane labai riektu glostyti ar raminti, bet kai nepasako kaip riekai zaizda priziureti ar ryte atejus tepasako kad turiu eiti jau pati i WC ai daug ten ko buvo... bjauru. schmoll.gif As esu pries kysius, bete su uz padeka,jei zmogus gerai dirba laabai megstu atsidekoti,o skatinti ji atlikti savo tiesiogine pareiga tiesiog principas neleidzia. schmoll.gif . Taigi nestukes, jei papulsit pas Raguckiene,nebijokit jusu mazyliu bus paisrupinta puikiai thumbup.gif
Papildyta:
O del siuntimo tai nieko neturejau, juk tai gimdymas o ne planinis vizitas g.gif nebent buvo koks irasas nestukes knygutei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurachux @ 2008 09 24, 10:17)
Gimdziau pas daktare Raguckiene, ji griezta, bet ismananti savo darba, buvau nesitarusi Taigi  nestukes, jei papulsit pas Raguckiene,nebijokit jusu mazyliu bus paisrupinta puikiai thumbup.gif

Aš irgi pas Raguckienę, tikrai griežtoka, bet konkreti. Man tinka tokios thumbup.gif Jautresnės gali ir nesuprasti jos kai kurių bajerių, bet man thumbup.gif
Tik kai gimdžiau prieš beveik 2,5 metų, antplūdžio nebuvo, o dabar nenorėčiau gimdyti vienoj gimdykloj po 2 unsure.gif
Atsakyti