As gimdziau RK, vaziavau tik paistikrinti, bet paaiskejo kad gimdau,nors gimdymo veikla buvo neprasidejus t.y. nebuvo saremiu
o vandenys nubego.Gimdziau pas daktare Raguckiene, ji griezta, bet ismananti savo darba, buvau nesitarusi,ji buvusi skyriaus vedeja 30 metu, jos patirtis padejo mano mazylei
. Nes prasidejo prieslaikinis placentos atsidalinimas
Labai puiki komanda buvo.Na blogybes prasidejo kai mane iskele is pooperacines palatos,tuomet kadangi buvau nemokejus niekam oi kaip bjauru buvo
.Gulejau dabartines vedejos palatoj, Bucienes jei neklystu, is karto matosi kad zmogus sugadintas pinigu. Nesu is tu kur mane labai riektu glostyti ar raminti, bet kai nepasako kaip riekai zaizda priziureti ar ryte atejus tepasako kad turiu eiti jau pati i WC ai daug ten ko buvo... bjauru.
As esu pries kysius, bete su uz padeka,jei zmogus gerai dirba laabai megstu atsidekoti,o skatinti ji atlikti savo tiesiogine pareiga tiesiog principas neleidzia.
. Taigi nestukes, jei papulsit pas Raguckiene,nebijokit jusu mazyliu bus paisrupinta puikiai
Papildyta:O del siuntimo tai nieko neturejau, juk tai gimdymas o ne planinis vizitas
nebent buvo koks irasas nestukes knygutei