Įkraunama...
Įkraunama...

Raudononjo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(RenataHaq @ 2008 09 15, 21:06)
dziaugiuosi uz tave , ir dideli sveikinai tau  4u.gif o jei ne paslaptis pas kokia daktare/a gimdei?  ax.gif

Ačiū labai smile.gif Labai sudėtingas klausimas...labai jau daug jų ten buvo.Vakare nubėgo vandenys,buvo viena gyd.,kadangi nebuvo sąrėmių,ryte kita gyd.pradėjo skatinimą ir pastoviai tikrino kaklelio atsidarymą.Po pietų atėjo tokia jauna gyd.berods vardu Danuta 4u.gif Gėda,bet ne vardas man tada buvo galvoje...Vakare ji ir pasiūlė daryti cezarį,nes per parą kaklelis tik 3cm atsidarė.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 09 14, 20:31)
Mamytes kurios gal jau pagymde.Noriu jusu paklausti gal zinot geru akuseriu RK noreciau susitarti su akusere.Aciu labai uz atsakymus

labai gera akušerė vardu Danutė,pavardės deja neužfiksavau.Ji man pylos davė,nes apsiblioviau...Bet kadangi ji argumentavo sią pylą,tai jaučiausi gavusi pelnytai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 15, 21:16)
Ačiū labai smile.gif Labai sudėtingas klausimas...labai jau daug jų ten buvo.Vakare nubėgo vandenys,buvo viena gyd.,kadangi nebuvo sąrėmių,ryte kita gyd.pradėjo skatinimą ir pastoviai tikrino kaklelio atsidarymą.Po pietų atėjo tokia jauna gyd.berods vardu Danuta 4u.gif Gėda,bet ne vardas man tada buvo galvoje...Vakare ji ir pasiūlė daryti cezarį,nes per parą kaklelis tik 3cm atsidarė.

nera uz ka , svarbiausia viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 09 16, 14:22)
nera uz ka , svarbiausia viskas gerai  4u.gif

matau pačiai ne kažkiek jau liko...man nuo 35 iki 38 savaitės buvo panika kur gimdyti,su kuo tartis,nesitarti ir t.t.po 38 sav.suvokiau,kad vistiek pagimdysiu,niekur jau nedingsiu ir numojau ranka į tai.Pradėjau nervintis kaip reiks vaikučiu rūpintis,nes pampersų rankose nebuvau turėjusi ax.gif Kur pati žadi gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 15, 20:16)

QUOTE(ginata @ 2008 09 16, 12:46)
labai gera akušerė vardu Danutė,pavardės deja neužfiksavau.Ji man pylos davė,nes apsiblioviau...Bet kadangi ji argumentavo sią pylą,tai jaučiausi gavusi pelnytai blush2.gif

Gal Čekanauskienė?...
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2008 09 12, 16:58)
Sveikos mamytes smile.gif
Labai prasau i AZ parasykite kokios kaineles dabar dominuoja tarp RK gydytoju. Mano sprendimas yra tartis ir moketi, todel, kurios nepritaraia tam, gal nereiktu replikuoti? smile.gif Beda ta, kad zalio supratimo neturiu kiek moketi smile.gif

As irgi labai noreciau zinoti mazdaug kaina... Nes ne uz kalnu ta diena... I AZ.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,
o as vis dar niekaip nepagimdau... verysad.gif jau 41savaitele...buvau 2kartus nueleke su vyru i RK...uzrase tonus, apziurejo...dar nepasiruose mes abu 4u.gif taip ir gyvenam laukimu....
sekmuzes jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 16, 16:16)
Gal Čekanauskienė?...

Tokia nesmulki,ryškokai pasidažiusi,plaukai trumpi,tamsiai padažyti.
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 16, 15:48)
matau pačiai ne kažkiek jau liko...man nuo 35 iki 38 savaitės buvo panika kur gimdyti,su kuo tartis,nesitarti ir t.t.po 38 sav.suvokiau,kad vistiek pagimdysiu,niekur jau nedingsiu ir numojau ranka į tai.Pradėjau nervintis kaip reiks vaikučiu rūpintis,nes pampersų rankose nebuvau turėjusi ax.gif Kur pati žadi gimdyti?

na pas mus truputi viskas paprasciau g.gif mes jau vaikstom ir esam susitare su savo daktaryte, t.y. Daiva Bartkeviciene thumbup.gif kaip ir minejau jau , visa RK mums jau aprode, tai zinom viska kaip kas kur ... tai dabar gyvenam tik laukimu wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 09 17, 14:51)
na pas mus truputi viskas paprasciau  g.gif  mes jau vaikstom ir esam susitare su savo daktaryte, t.y. Daiva Bartkeviciene  thumbup.gif kaip ir minejau jau , visa RK mums jau aprode, tai zinom viska kaip kas kur ... tai dabar gyvenam tik laukimu  wub.gif  nestuke.gif

labai šaunu.Ko laukiat?
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 17, 15:07)
labai šaunu.Ko laukiat?

berniukas pas mus wub.gif nestuke.gif oi kaip matau taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataHaq: 17 rugsėjo 2008 - 13:13
QUOTE(RenataHaq @ 2008 09 17, 15:10)
berniukas pas mus  wub.gif  nestuke.gif  oi kaip matau taip pat  thumbup.gif

aha thumbup.gif Mūsiškis tik 8mėn.parodė savo grožybes
Atsakyti