toliau dalinamės patirtimi RK ligoninėje
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA dar ankstesnė ČIA
sweikutes shtai ir ash apie spalio 21d. tureciau gimdyti, kaip tik shioje RK ligonineje .. norejau pasiklausineti kaip ten palateles ir t.t. nes tiesa sakant ten buwus esu tik wiename kabinete
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 06, 17:28)
sweikutes shtai ir ash apie spalio 21d. tureciau gimdyti, kaip tik shioje RK ligonineje .. norejau pasiklausineti kaip ten palateles ir t.t. nes tiesa sakant ten buwus esu tik wiename kabinete
palatėlės ten prastokos bet kriauklės naujai pakeistos kas liečia bendrus dušus viskas atremontuota o gimdyklos išvis gražiai atremontuotos tik palatėlės prastokos na dar ir maistas
sėkmės
Palatos ten su tvarkingom sienom, daugumoje yra kriauklė (kai kurios be kriaukles), grindys prastos - labai girdisi žingsniai. Iškvietimo mygtukų nėra (bent jau kur aš gulėjau). Bet už tai lovos tai tikrai geresnės nei VGN - didelės, plačios, su gerais čiužiniais, ne tos spyruoklinės baisuoklės
Vienas didžiausių minusų šioj ligoninėj man buvo naujagimių priežiūros tvarka - kad kiekvieną dieną turi pėdinti per tą plačią laiptinę į naujagimių skyrių, kad ten apžiūrėtų tavo vaiką. Tik vieną kartą viena gydytoja buvo atvažiavusi su visa spinta apžiūrėti vaikų į palatą. Nu tas vaikščiojimas su naujagimiu man tikrai nesąmonė atrodo
Vienas didžiausių minusų šioj ligoninėj man buvo naujagimių priežiūros tvarka - kad kiekvieną dieną turi pėdinti per tą plačią laiptinę į naujagimių skyrių, kad ten apžiūrėtų tavo vaiką. Tik vieną kartą viena gydytoja buvo atvažiavusi su visa spinta apžiūrėti vaikų į palatą. Nu tas vaikščiojimas su naujagimiu man tikrai nesąmonė atrodo
QUOTE(in petto @ 2008 08 06, 20:38)
čia tai ir man nesamonė buvo ypač kai aš gulėjau antrame aukšte o naujagimių skyrius trečiame aukšte susirietus reikėdavo nešti,lipti laiptais į tą trečią aukštą pilvas tai skaudėdavo
As gulejau ten po gimdymo 5 dienas ir ne karto nereikejo man kur nors eiti,visada pacios ateidavo
QUOTE(Lina444 @ 2008 08 06, 23:13)
susirietus reikėdavo nešti,lipti laiptais į tą trečią aukštą pilvas tai skaudėdavo
a tai tu dar ir pati nešdavai Nu čia tai virš visko Maniškio ateidavo pasiimti sesutė, o aš tik lydėdavau. Bet man nepatiko pats tas vaiko tasymas po ligoninę - iš antro į trečią aukštą, per tą laiptinę, skersvėjus ir t.t. Nesvarbu, kas neša - mama ar sesutė
QUOTE(Lina444 @ 2008 08 06, 22:13)
čia tai ir man nesamonė buvo ypač kai aš gulėjau antrame aukšte o naujagimių skyrius trečiame aukšte susirietus reikėdavo nešti,lipti laiptais į tą trečią aukštą pilvas tai skaudėdavo
man tas pats, as dar po cezario buvau, tai kosmaras tasiau vaika ir gan daznai, nes neramus buvo, del maitinimo buvo problemu ir dar vidurnakty nesdavau, kad vaika ismaudytu, nes buvo prirasytos maudynes ir taip 5d tasiausi, vien del sito man kazkaip prisiminimai nekokie, nors kaip pagalvoji visur visko buna
gal yra mamyciu kurios spalio 15-21d. ruoshiasi buti ten?
Pirma kart girdziu ,kad vaika nest reikia gulejau antram aukste visada pacios ateidavo vietoj sutvarkydavo ir apziuredavo grindys ir negirgzdejo labai buvau patenkinta sia ligonine,jei bus antras tik joje gimdysiu net negalvodama
QUOTE(DAIIVA @ 2008 08 10, 15:26)
Pirma kart girdziu ,kad vaika nest reikia gulejau antram aukste visada pacios ateidavo vietoj sutvarkydavo ir apziuredavo grindys ir negirgzdejo labai buvau patenkinta sia ligonine,jei bus antras tik joje gimdysiu net negalvodama
Tai jūs gimdėt prieš du metus, o aš - prieš keturis menesius Tikriausiai tvarka pasikeitė