Įkraunama...
Įkraunama...

Ruduo - guminių batų dėvėjimo metas

QUOTE(Šurikas @ 2010 08 08, 17:12)
Na, šitą lentelę jau senai į šią temą buvau idėjęs. smile.gif
Hmz, o čia aulą matavot iš batų išorės ar vidaus?
Iš gamintojo puslapio http://www.hunter-boot.com, cituoju: "Do I need to order a size bigger than I take in a shoe?

No, we recommend that you purchase the same size as you take in a shoe as they do allow for wearing thicker socks."

Stenly, ale gražūs juodi Hunter'iai wink.gif


gal Šurikai ar kitas forumo dalyvis zinot ar yra galimybe Vilniuj kur nors pasimatuot hunterius ? aviu 37 dydi, noreciau kada nors uzsisakyt Hunterius is Asos, bet nezinau kaip su dydziais.
Jo, maciau, kad parasyta jog atitinka, bet realybej su kojine ir t.t. neaisku kaip bus... Gal kas leistu pasimatuot saviskius ? ax.gif uz dideli sokolada biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 08 29, 10:44)
Nu ne taip rinktis botai ar batai nesamone biggrin.gif Beabejo batai. O botus galima pirkti turint normalius batus. Botai ju nepakeis.
Vasara tikrai nebus komforto ir paziureciau ar kuri noretu prie plius 30 kisti koja i botus. Ziema per salcius gumos irgi vargiai noresis.
O siaip botai rudeniska lietinga diena nepakeiciami smile.gif



va va, aš irgi taip galvoju smile.gif turbūt reiks pirkti botus, nes lietingą dieną, tai tikrai gaila batus po balas gadint.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 08 29, 10:45)
gal Šurikai ar kitas forumo dalyvis zinot ar yra galimybe Vilniuj kur nors pasimatuot hunterius ?  aviu 37 dydi, noreciau kada nors uzsisakyt Hunterius is Asos, bet nezinau kaip su dydziais.
Jo, maciau, kad parasyta jog atitinka, bet realybej su kojine ir t.t. neaisku kaip bus... Gal kas leistu pasimatuot saviskius ?  ax.gif  uz dideli sokolada  biggrin.gif  4u.gif


kiek atsiliepimu skaiciau, tai jei nesioji 37, tai hunteriu 37 paskaiciuota jau taip kad su ta kojine tilptu, bet velgi, tikriausiai nuo kelties ir pedos plocio priklauso
Atsakyti
Heh, lyja visa dieną...

Žiūrėkit ką radau, gan pigus botai(visokių yra ir ant kablo ir t.t.) :
http://www.patinka.l...rims/botai.html
Atsakyti
Mergaites kas Hunterius nesioja, kuom jie geresni uz kitus botus, tik isvaizda ? g.gif nes ziurejau parduotuveje neseniai, varciau ivariu firmu ir nesupratau skirtumo g.gif nes botu ir man jau prireike, nes dabar su crocsais dar vaikstau, tai nesigadina jie nuo lietaus, o veliau batu gailu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 02 rugsėjo 2010 - 12:20
as tai suprantu, kad jie tiesiog hunteriai ir kad as vistiek tik ju noriu, ale kad jie kasmet tik grazeja ir brangeja biggrin.gif tai nzn nzn kada jau ateis laikas man juos pirkti, nes juk botai kaip ir kiti batai atsibos ir visa gyvenima vienu nenesiosi biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir pagaliau prisiruošiau nusipirkt botus ax.gif Mano štai tokie wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE
Mergaites kas Hunterius nesioja, kuom jie geresni uz kitus botus, tik isvaizda ?

Na aš ne mergaitė, bet Hunteriai pasižymi kokybe ir klasikine išvaizda. Tačiau jei yra kokybės maniakių, tai rekomenduočiau Tretorn, Aigle ir Le Chameau firmų guminius batus, nes ten ne tik kad kiekvienas batas yra rankų darbo, bet kiekvienas batas praeina vandens atsparumo patikrinimus, bet jie net dar brangesni už Hunterius(2-3 kartus).
Kuom Hunteriai yra gerai? 1. Jie ne iš PVC(polichvelidas - blogai sveikatai) 2. Jie iš natūralios gumos, t.y. ne tipiniai maximiniai tik nudažyti, bet iš tikros gumos(gamybos procesu į gumos pluoštą įmaišomos spalvų granulės), todėl Hunterių nebūna išmargintų belenkaip(man pvž vienspalviai patinka wink.gif ), bet būna vienos spalvos(žalia, raudona, mėlyna, šokoladinė, geltona, balta, juoda, fioletinė ir t.t.) 3. klasikinis dizainas(asmeniškai panelių(merginų, moterų) kojytės su Hunterių siaurais ir aukštais aulais - sexy, bet gal čia tik man taip).

Bet jei jum labiau patinka spalvoti ar margi guminiai batai, rekomenduoju Tayberry ir Evercreatures firmų botus.

QUOTE
nes ziurejau parduotuveje neseniai, varciau ivariu firmu ir nesupratau skirtumo 

Jei nepaslaptis kurioje parduotuvėje, ta prasme in LT ar in UK?

QUOTE
as tai suprantu, kad jie tiesiog hunteriai ir kad as vistiek tik ju noriu, ale kad jie kasmet tik grazeja ir brangeja


Labai džiugu, kad jau apsisprendėte wink.gif Na taip Hunteriam visam pasaulyje yra paklausa, spalvų gamą nuolat papildo (ypač reti ir brangūs - vestuviniai, balti Hunteriai), taip pat Hunterių kojinės nuolat gražėja, net keista, kad dar antro pasaulinio karo laikų dizaino botai ant tiek paklausūs ir populiarūs.

Ai tiesa, šian va Vilniuj apsilankiau Big'e, gausus asortimentas, yra hunterių kopijos, kaina berods 50 LT. Yra ir didelių dydžių(38-41) wink.gif
Žodžiu jei neturit ką veikti, turit pinigų ir atsibodo šlapios kojos aplankykite maximas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šurikas: 02 rugsėjo 2010 - 21:11
QUOTE(Šurikas @ 2010 09 02, 22:06)

nepaslaptis, ziurejau UK , salia namu yra tkmaxx, bet ju internetiniame psl kazkodel neideti Hunter botai g.gif bet kaina aisku ispardavimine apie 50 sv. Bet pasirinkimas tikrai nemazas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti