Kaip tokie?
QUOTE(micefee @ 2010 06 04, 01:19)
man nesamone tokie nors esu kerzu megeja
Sveikos botų mėgėjos
Prasti botai
pirkau iš ebay daugiau nei prieš metus tokius pat. Suskilinėjo jau 6 vietose, šlapia būna ne tik lauke, bet ir viduj Taip, kad jei norit keletą metų panešiot patariu rinktis kitokius
Prasti botai
pirkau iš ebay daugiau nei prieš metus tokius pat. Suskilinėjo jau 6 vietose, šlapia būna ne tik lauke, bet ir viduj Taip, kad jei norit keletą metų panešiot patariu rinktis kitokius
Mano svajone siuo metu Westwood Melissa botukai Noreciau arba visai juodu arba kreminiu su juodu banteliu Atrodo lengviau pritaikomi prie sukneliu ir elegantishkesnes aprangos nei ilgi botai Tik ziurint i kaina tai itariu, kad jei ir turesiu tai laabai negreit Gal kinieciai nukopijuos
Neatsisakyciau ir guminiu t-bar aukstakulniu
Neatsisakyciau ir guminiu t-bar aukstakulniu
QUOTE(GinCherry @ 2010 06 23, 20:37)
Grazuoliai Dar is Westwood guminuku sitie man patinka
Man tai dar ir šitie labai.Buvau radus kažkokioj parduotuvėj kopiją už 8 svarus,bet kažkaip nedrąsu gumines balerinkes pirkt
O Gin įdėti botai tai iš vis tobulybė
Tos balerinkės ir basutės tai nesąmonė, kam reikalingi guminiai batai jeigu jie neatlieka pagrindinės savo funkcijos, t.y. neapsaugo nuo vandens? O GIN įdėti visai dailūs, lengviau priderinami nei paprasti botai, bet vis tiek man ta forma dar nėra tobula.
nors šią vasarą nėra kaip lakstyti su botais, bet jau pradedu apie rudenį galvoti. Turėjau kelis, ir abeji suskilo vieni dovanoti, tai nežinau iš kur, bet niekur nemačiau LT tokių,tai įtariu,kad parvežė draugė. O kiti štai tokie
http://www.barratts....04_890_0092.jpg
dabar dairausi naujų, tuos juodus dar pasiklijavau ir žadu nešioti, atrodo super ir prie suknelių. Minusas, kad sunkūs ir nugarėlė nebuvo pastiprinta kaip hunterių. Akis užkliuvo už crocsų botų, ką apie juos manot?
http://www.barratts....04_890_0092.jpg
dabar dairausi naujų, tuos juodus dar pasiklijavau ir žadu nešioti, atrodo super ir prie suknelių. Minusas, kad sunkūs ir nugarėlė nebuvo pastiprinta kaip hunterių. Akis užkliuvo už crocsų botų, ką apie juos manot?
QUOTE(Lachesė @ 2010 07 17, 14:40)
Akis užkliuvo už crocsų botų, ką apie juos manot?
Aš irgi apie šiuos galvoju - lengvi, spalvos tokios normalios, derinamos. Bet kaina man labai nepatinka, dar iki vasaros pabaigos pataupius ir hunterius panašiai nusipirkt galima
kad normali ta kaina, 40$ aisku lietuvoj uz 169lt tikrai neapsimoka pirkt, bet as va galvoju siustis
surizikavau ir įsigijau, kadangi tikrai reikalingas man apavas, tai vis tik nuomonę crocsų link nusvėrė jų lengvumas( vienas batas nė 300g nesveria, kai anie juodi beveik 900g vienas batas) ir garantija, kad nebijos šalčio. Man guminiai ir vasarą ir žiemą patinka per pliurzes terliotis. Žiūrėsim, kaip jie elgsis. Spalvytę raudoną šį kartą išsirinkau, reikės skėtį pasiderinti Lauksime daugiau crocsuotų mergikių.
QUOTE(Akrilik @ 2010 07 17, 14:51)
Aš irgi apie šiuos galvoju - lengvi, spalvos tokios normalios, derinamos. Bet kaina man labai nepatinka, dar iki vasaros pabaigos pataupius ir hunterius panašiai nusipirkt galima
As buvau Crocs botus parsisiuntus, bet mano kojai jie netiko Mano peda siaura, blauzda plona, o Crocsai platus - ir per peda, ir per blauzda. Vyrui, dukrytei pirkau, tai super - abu nesioja patenkinti
As pati Hunter gerbeja - turiu vienus ilgus, iki keliu. Mano kojai jie pats tas - siauri ir labai patogus. Dabar laukiu dar vienu, kitokios spalvos ir trumpesniu