Nusipirkau Laimos stilių, pamačiau ten Hunterius tai dabar "labai" reikia.
Tik kol atsiųs... O gi reikia dabar
Įtariu, kad nusipirksiu Maximoj pigius, kol užsisakysiu
QUOTE(Ka_kava @ 2010 03 23, 13:29)
Kurios turit, galit pakomentuot - ar tie pigesni batukai vandens nepraleidžia?
Pernai nusipirkau pigius (apie 30 lt) botus, ilgiau pavaikščiojus - kojos drėgnos. Neseniai įsigijau Hunterius - ir patogu, ir kojos sausos
QUOTE(gyga @ 2010 04 03, 00:00)
Pernai nusipirkau pigius (apie 30 lt) botus, ilgiau pavaikščiojus - kojos drėgnos. Neseniai įsigijau Hunterius - ir patogu, ir kojos sausos
Nu aš iš maximos irgi gal už 30lt pirkau, nu man ir patogūs jie, ir neperšlampa
O micefee dailesni juodi, bet tik todėl, nes drugelių ir visokių panašių nemėgstu
Nors daug kas pasisakė už juodus, kažkaip pradedu mąstyti, kad niūrią, lietingą dieną spalvoti daug smagesni būtų. Na, bet kol pirksiu, dar yra laiko apsispręsti...
Gal kuri zinot, kurios firmos guminukai labiau tinka plonesnei blauzdai. kazkaip su visis atvipusiais nelabai kaip atrodyciau...
na, pvz hunteriu nuo dydzio blauzdos apimtis 37-38 cm lyg, o vagabondu 35
tai mano tikrai neplonos blauzdos i vagabondus ikisau vos vos, tai plonai blauzdai grazu turetu buti.
rockfish, tai panasiai kaip hunteriu plotis
Pasimatuokit savo blauzda ir siaip visu firmu normaliu blauzdos ismatavimai surasyti.
aij, maciau tuos ugg kur pries pora psl buvo gyvai, tai na man neypatingai kazkaip kai ant kojos jie, na, jeigu vertinti ne kaip botus, o sniego batus, tai grazu.
tai mano tikrai neplonos blauzdos i vagabondus ikisau vos vos, tai plonai blauzdai grazu turetu buti.
rockfish, tai panasiai kaip hunteriu plotis
Pasimatuokit savo blauzda ir siaip visu firmu normaliu blauzdos ismatavimai surasyti.
aij, maciau tuos ugg kur pries pora psl buvo gyvai, tai na man neypatingai kazkaip kai ant kojos jie, na, jeigu vertinti ne kaip botus, o sniego batus, tai grazu.
gal ka sudomins tokie CHOOKA grazuoliai?
Naujo modelio Hunteriai:
Čia į kojines nekreipiam dėmesio.
Kaina 145 svarai.
Čia į kojines nekreipiam dėmesio.
Kaina 145 svarai.
vau tokių tai norėčiau
o aš išvaikčiojau pusę batų parduotuvių ir nerandu gražių ir kuklių botų už nedidelę kainą gal žinot, ar matėt, kur