QUOTE(lijo lijo @ 2010 02 27, 22:23)
zinok, labai nepatogus jie. Matavausi, nes buvo grazus, bet pasirode labai kieti ir be jokio pasiltinimo.
kurie/kokie nepatogus?
QUOTE(lijo lijo @ 2010 02 27, 22:38)
Paliucio napatogus. Matavausi tokius pacius, kaip berods vienadiene idejo.
o kokioj parduotuvytej pirkot traku gatvej? eisiu ieskot Ten batu parduotuvyte?
Beje, kokios ten kainos
Keletas mano akiai mielu botu. Pati ruosiuosi artimiausiu metu kokius nors parsisiust, nes nesinori vaiksciot vienodais kaip puse miesto
tu teisi, nesinori:)
su boruzelem nerealus;)
tik su botu dydziais bukit atsargios, as jau triju poru nepataikiau sau parsisiust;(((
su boruzelem nerealus;)
tik su botu dydziais bukit atsargios, as jau triju poru nepataikiau sau parsisiust;(((
QUOTE(zaRAza @ 2010 02 28, 12:57)
visai balti botai man grazus ir dar su raistukais
Kaip jūs manot, ar botai visai nesuderinami "ne laisvalaikio" metu? Iki darbo turiu plaukti, kasdien žieminius batus murkdyti vandenyje jau pabodo Juodi botai čia būtų liuks, prie sijono ar suknelės. Darbe aišku bateliai persimauti. Ar aš čia jau galvoju eiti liaudies gązdinti
QUOTE(Betule @ 2010 02 28, 15:35)
Kaip jūs manot, ar botai visai nesuderinami "ne laisvalaikio" metu? Iki darbo turiu plaukti, kasdien žieminius batus murkdyti vandenyje jau pabodo Juodi botai čia būtų liuks, prie sijono ar suknelės. Darbe aišku bateliai persimauti. Ar aš čia jau galvoju eiti liaudies gązdinti
o kaip su uggsais? su botais tas pats As su uggsais ne laisvalaikiu zmones gasdinu, bet svarbiausia kojoms silta Dabar ieskau botu irgi zmones ne tik laisvalaikiu gasdinti
Buvau imetusi viena derinuka - visai sauniai tie botai atrodo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 22:22)
Pagal raštą, spalvas, tai tokie patys buvo ir maximoje. Tai gal to paties gamintojo.. Tuomet ir kainos aiškios ir aptartos kiek jau kartų
Ir ermitaže tokių pat yra
QUOTE(Betule @ 2010 02 28, 16:35)
Tai jei darbe persiausit, kokios dar problemos