Įkraunama...
Įkraunama...

Ruduo - guminių batų dėvėjimo metas

zinok, labai nepatogus jie. Matavausi, nes buvo grazus, bet pasirode labai kieti ir be jokio pasiltinimo. Savus pirkau tokioj mazoj pardej Traku gatvej, net nezinau pavadinimo. Jau savaite kiekviena diena nasioju - labai faini. Palyginus su Paliucio, man labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(lijo lijo @ 2010 02 27, 23:23)
be jokio pasiltinimo.

maniškiai irgi be pašiltimo, bet nesuspėju sušalti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo lijo @ 2010 02 27, 22:23)
zinok, labai nepatogus jie. Matavausi, nes buvo grazus, bet pasirode labai kieti ir be jokio pasiltinimo.

kurie/kokie nepatogus? blush2.gif
Atsakyti
Paliucio napatogus. Matavausi tokius pacius, kaip berods vienadiene idejo.
Atsakyti
QUOTE(lijo lijo @ 2010 02 27, 22:38)
Paliucio napatogus. Matavausi tokius pacius, kaip berods vienadiene idejo.

o kokioj parduotuvytej pirkot traku gatvej? eisiu ieskot bigsmile.gif Ten batu parduotuvyte?
Beje, kokios ten kainos blush2.gif
Atsakyti
Keletas mano akiai mielu botu. Pati ruosiuosi artimiausiu metu kokius nors parsisiust, nes nesinori vaiksciot vienodais kaip puse miesto ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tu teisi, nesinori:)
su boruzelem nerealus;)
tik su botu dydziais bukit atsargios, as jau triju poru nepataikiau sau parsisiust;(((
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2010 02 28, 12:57)

visai balti botai man grazus bigsmile.gif ir dar su raistukais wub.gif
Atsakyti
Kaip jūs manot, ar botai visai nesuderinami "ne laisvalaikio" metu? Iki darbo turiu plaukti, kasdien žieminius batus murkdyti vandenyje jau pabodo doh.gif Juodi botai čia būtų liuks, prie sijono ar suknelės. Darbe aišku bateliai persimauti. Ar aš čia jau galvoju eiti liaudies gązdinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 02 28, 15:35)
Kaip jūs manot, ar botai visai nesuderinami "ne laisvalaikio" metu? Iki darbo turiu plaukti, kasdien žieminius batus murkdyti vandenyje jau pabodo  doh.gif Juodi botai čia būtų liuks, prie sijono ar suknelės. Darbe aišku bateliai persimauti. Ar aš čia jau galvoju eiti liaudies gązdinti  g.gif

o kaip su uggsais? su botais tas pats smile.gif As su uggsais ne laisvalaikiu zmones gasdinu, bet svarbiausia kojoms silta wub.gif Dabar ieskau botu irgi zmones ne tik laisvalaikiu gasdinti thumbup.gif
Buvau imetusi viena derinuka - visai sauniai tie botai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 22:22)
Pagal raštą, spalvas, tai tokie patys buvo ir maximoje. Tai gal to paties gamintojo.. Tuomet ir kainos aiškios ir aptartos kiek jau kartų  thumbup.gif

Ir ermitaže tokių pat yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 02 28, 16:35)
Kaip jūs manot, ar botai visai nesuderinami "ne laisvalaikio" metu? Iki darbo turiu plaukti, kasdien žieminius batus murkdyti vandenyje jau pabodo  doh.gif Juodi botai čia būtų liuks, prie sijono ar suknelės. Darbe aišku bateliai persimauti. Ar aš čia jau galvoju eiti liaudies gązdinti  g.gif

Tai jei darbe persiausit, kokios dar problemos bigsmile.gif
Atsakyti