Šiandien užsidėjau tečio botus, šunį vest reikėjo, o balos iki kelių. Tai galvojau apsivošiu. Taip slidu ant to šlapio ledo, kaip ir su paprastais batais. Kiba jum neslysta jie
http://avalyne.paliu...dex.php?cid=416
Man šie lietuviški patiko ir kainos nesikandžioja, ryt važiuosiu ieškot
QUOTE(Vook @ 2010 02 27, 20:09)
tokiu taip burberry, oze, prismoj yra rastas beveik toks pat, tik aisku ne tokie dailus 75lt lyg tais
o alandeko kiek mane tai ir vis 100 yra, man duagoka pasirode
o alandeko kiek mane tai ir vis 100 yra, man duagoka pasirode
jus apie tokius burberry?
tokiu nenoriu, nes visas miestas su tokiais turbut bus (kaip ir su salikais)
As apie tokius burberry:
tokie
as apie tuos tradicinius nu jo, pagal ideja tai daug turetu but su tokiais :0 bet bent jau man jei iskiltu klausimas ar geriau plaukt ar su languotais eit, tai aisku kad rinkciaus juos
o juodi dar dailesni bet kaina tai irgi..
o juodi dar dailesni bet kaina tai irgi..
kažkaip ir aš susidomėjau botais . vieninteliai , kuriu kaina padori , kiek mačiau buvo maximoje . nes aš irgi daug pinigėlių leisti nenorėčiau ant botų...
Papildyta:
beto , gal turit kokių gražių derinukų su botais ?
Papildyta:
beto , gal turit kokių gražių derinukų su botais ?
O man patiko trendexpresse botai, 89lt kainavo, labai panasus i situos, tik per gala is nugaros rozine juostele ryskiai yra
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 02 27, 21:39)
O man patiko trendexpresse botai, 89lt kainavo, labai panasus i situos, tik per gala is nugaros rozine juostele ryskiai yra
Iš kur jie?
QUOTE(Milginta @ 2010 02 27, 21:25)
Iš kur jie?
as kaip supratau, tai is cia:
Vilniuje akropolyje yra si parduotuve
QUOTE(lelellyte @ 2010 02 27, 22:34)
Ačiū
O šioje parduotuvėje (trendexpresse) buvo tik tokio modeliuko ir ir kitokiu?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 27, 21:18)
Šiandien užsidėjau tečio botus, šunį vest reikėjo, o balos iki kelių. Tai galvojau apsivošiu. Taip slidu ant to šlapio ledo, kaip ir su paprastais batais. Kiba jum neslysta jie
na aš šunį vedu irgi visada, tai nepasakyčiau, kad labai slysta.. na ant gryno ledo aišku kažkiek slidu, bet tikrai ne taip, kad jau griuvinėčiau
Papildyta:
QUOTE(Vienadienė @ 2010 02 27, 21:21)
http://avalyne.paliu...dex.php?cid=416
Pagal raštą, spalvas, tai tokie patys buvo ir maximoje. Tai gal to paties gamintojo.. Tuomet ir kainos aiškios ir aptartos kiek jau kartų
Papildyta:
QUOTE(Dagiliss @ 2010 02 27, 21:56)
O kaži kaip situacija Gariūnuose, gal ten verta važiuoti kažko ieškoti?
gariūnuose buvau gal prieš 3 savaites, nežiūrėjau konkrečiai guminių, bet užmačiau praeidama gal tik keliose vietose.