Kadangi as,kaip ir jus, bijau artejancio atlydzio, o dar mano miestas tas, kur sis "etapas" buna baisiai ilgas, tai nulekiau snd i Maxima ir nugriebiau situos guminukus labai patiko, kad jie priglude prie kojos, ir ta suvarstymo detale tokia miela. + nudziugino kaina. Pirmoji buvo 39.99, tada oranzine - 24.99, ismuse 14.99. Tobula Nera blizgus, sakyciau tokie kaip matiniai netgi, spalva violetine.
cia priekis matosi:
liuks, eičiau aš su tokiais, reikės ir man juos turbūt įsigyti, o tai kaip jie, slysta ant ledo?
QUOTE(GūGa @ 2010 02 20, 22:22)
Kadangi as,kaip ir jus, bijau artejancio atlydzio, o dar mano miestas tas, kur sis "etapas" buna baisiai ilgas, tai nulekiau snd i Maxima ir nugriebiau situos guminukus labai patiko, kad jie priglude prie kojos, ir ta suvarstymo detale tokia miela. + nudziugino kaina. Pirmoji buvo 39.99, tada oranzine - 24.99, ismuse 14.99. Tobula Nera blizgus, sakyciau tokie kaip matiniai netgi, spalva violetine.
O geras, reikia lėkti maximose ieškoti kaina nereali nors ir pradinė 39.99 nebloga..
Nes jau tikrai neįmanoma tokiu oru
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 20, 21:24)
liuks, eičiau aš su tokiais, reikės ir man juos turbūt įsigyti, o tai kaip jie, slysta ant ledo?
hmm zinok negaliu pasakyti, dar nebandyta
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 20, 22:19)
Už botus aš irgi nemokėčiau šimto litų.
Bet šiandien pagalvojau, dieve, kaip būtų jie gerai, nes klampojau per balas iki kauliukų greičiau tas sniegas visas nutirptų.
Beja, ar įmanoma būtų su tais botais paeiti per šitokį šlapią ledą? Kažkaip įsivaizduoju, kad jie nerealiai slidūs turėtų būti
Bet šiandien pagalvojau, dieve, kaip būtų jie gerai, nes klampojau per balas iki kauliukų greičiau tas sniegas visas nutirptų.
Beja, ar įmanoma būtų su tais botais paeiti per šitokį šlapią ledą? Kažkaip įsivaizduoju, kad jie nerealiai slidūs turėtų būti
Šiaip daugelio botų padas karpuotas būna, bet nežinau tiksliai, slysta ar ne. Aš tai irgi noriu, bet kokių nors baisiai fainų ir kad ne kas antra nešiotų. Sutikčiau ir daugiau pamokėt.
QUOTE(GūGa @ 2010 02 20, 22:28)
hmm zinok negaliu pasakyti, dar nebandyta
ne Vilniaus maximoje kokioje pirkta, ane?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 20, 21:31)
ne Vilniaus maximoje kokioje pirkta, ane?
Klaipedoj, vaiku skyriuj beje, idomiai su tais guminiu dydziais sakyciau. Ir vaiku ir moteru skyriuje daugiausia 36 dydzio(mano 37), moteru skyriuje dar buvo keli 37, 38.Pasiemiau pasimatuoti, tai 37=38, visiskai taip pat "ant kojos" jautesi turbut kiekvienas batas vis kitaip
QUOTE(GūGa @ 2010 02 20, 22:36)
Klaipedoj, vaiku skyriuj beje, idomiai su tais guminiu dydziais sakyciau. Ir vaiku ir moteru skyriuje daugiausia 36 dydzio(mano 37), moteru skyriuje dar buvo keli 37, 38.Pasiemiau pasimatuoti, tai 37=38, visiskai taip pat "ant kojos" jautesi turbut kiekvienas batas vis kitaip
Įdomu ar vaikų skyriuj būtų 39 dydis
kai tokie dideli sniego kalnai prades tirpti ir as galvoju kad reiktu botus isigyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 02 20, 22:46)
kai tokie dideli sniego kalnai prades tirpti ir as galvoju kad reiktu botus isigyti
Tai kad jau tirpsta aš ryt iš pat ryto lekiu į kokias kelias didžiąsias maximas
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 20, 21:48)
Tai kad jau tirpsta aš ryt iš pat ryto lekiu į kokias kelias didžiąsias maximas
nemanai, kad butu neblogai ir kelias maziukes aplekti? ten, aisku, ir prekiu pasirinkimas mazesnis, bet ir maziau perka ten bent jau as, pas mus akre net neziurejau guminiu, nes praejusi rudeni buvo be sansu rasti didesni uz 35 ir mazesni uz 40 manrods
QUOTE(GūGa @ 2010 02 20, 22:22)
cia priekis matosi:
cia priekis matosi:
o mano botai, as pernai juos Maximoj nusipirkau